15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gjør deg klar for nyttår: Velg en juletrekrans til huset

Julekranser i huset for en ferie Fra andre halvdel av desember, i private hjem og kontorbygninger, endres arbeidsstemningen sakte til stemningen før ferien. Alle begynner aktivt å forberede seg til et møte med julenissen, og hva er nyttår uten sterk belysning og fargerike dekorasjoner? Hvordan kle ut skogens skjønnheter slik at en staselig skjegget gammel mann sikkert vil legge merke til dem og ikke vil glemme å gjemme gaver under grenene? Vi tilbyr en liten oversikt over juletrekranser, som kan brukes til å dekorere ikke bare juletreet, men også selve rommet.

Grønn krans – et budsjettalternativ for et juletre for en leilighet

en krans av grangrener og leker Hvis det ikke er plass til et ekte juletre i huset, men du fortsatt vil puste inn nyttårs skogduft, kan du dekorere rommet med en krans av furu eller juletregrener. Forresten, slike levende dekorasjoner ser vakre ut ikke bare i huset, men også utenfor det, for eksempel nær inngangsdøren, dessuten er grenene mye billigere enn selve treet, spesielt på kvelden for en ferie.

kransekrans på dørenFor å lage en juletrekrans av grener, trenger du faktisk furu- eller grangrenene selv. De kan festes med ledning til et bølgepapp som bøyer godt, noe som gjør det enkelt å gjøre kransen til en krans eller gi den en annen form..

For å dekorere en levende krans er kongler, leker og snøfnugg også hektet mellom grenene, og selve kransen er pakket inn i et skinnende “regn” eller farget bånd.

LED -krans – en unik belysning for et juletre, hjemme og ikke bare

led krans på treetI våre mødres og bestemødres dager ble juletrær dekorert med kranser bestående av glødelamper. Det er bra at vitenskapen ikke står stille, og i dag kan disse usikre dekorasjonene bare finnes i esker med unødvendige ting på loftet. Hvis en av lampene brant ut, ville hele kransen gå ut av drift og sette den festlige stemningen i fare i hvert fall. Hvis det ikke var noen ekstra lyspære hjemme, måtte de kaste Olivier -skivene og haste løpe til butikken på jakt etter den. Og for å finne en krans 31. desember, ser du, det er veldig problematisk selv nå.

I tillegg avgav glødelamper mye varme, noe som resulterte i at ikke bare nyanser som innrammet dem kunne smelte, men også juletrepyntene. Ofte var det tilfeller av brann og selve treet. Heldigvis kan du glemme slike problemer i dag – glødepærer er erstattet av økonomiske og trygge LED -pærer..økonomisk og trygg krans

Blant fordelene med LED -juletre -kranser er det verdt å merke seg at de:

 • bruker lite strøm;
 • de avgir lite varme, derfor blir de ikke varme;
 • svikt i en lampe eller til og med en hel ledd av kransen påvirker ikke driften – resten fortsetter å lyse.

Et like viktig poeng er det faktum at de fleste av disse moderne kransene har flere driftsmåter, som lar deg gjøre treet ditt unikt. Det kan være jevn glans eller gjenskinn, flerfargede lamper eller solide kranser (blå, hvit, lilla og andre).

Vi pynter og belyser stedet med en juletrekrans

krans på gatenTil tross for det brede utvalget av LED -kranser, brukes gamle metoder fremdeles for å dekorere juletrær på torget. Hele bunter med glødelamper, som henger langs gatene på spesielle kabler, er spesielt relevante. Slik belysning kan brukes ikke bare på tampen på nyttårsferien, men også til kveldsbelysning..krans for å dekorere terrassen

Når du bruker utendørs juletrelys, må du sørge for at de har et sterkt feste og den nødvendige beskyttelsesgraden (minst IP44).

Vi bør også nevne nyheten i nyttårs gatebelysning kalt “Snøfall”. krans som faller snøUtad er det en gjennomsiktig ledning med lange istapper som henger på den. Lysdiodene i “istappene” lyser etter tur og beveger flekken-snøfnugget langs røret fra topp til bunn, noe som gjør at denne originale LED-juletre-kransen virkelig ser ut som fallende snø eller regn.

Hvordan velge en krans drevet av et nettverk?

vi velger en krans av god kvalitetNår du kjøper en lysende dekorasjon for et juletre, rom eller utendørsrom, bør du vurdere følgende faktorer:

 1. For gaten må du bare ta gatekranser, mens for rommet brukes enklere og billigere innvendig belysning..
 2. Den totale lengden på kransen, slik at du ikke trenger å bruke flere stykker og et stort antall adaptere og skjøteledninger.
 3. Antall pærer og avstand mellom dem.
 4. Fargespekter.
 5. Tilstedeværelsen av programmer for bytte til forskjellige moduser (blinkende, jevnt skiftende farger, vekselvis brukt flere nyanser).
 6. Tilstrekkelig høy grad av beskyttelse.
 7. Plugg type.
 8. Strømforbruk fra nettverket.

Noen juletrekranser har også ekstra fester (klesklyper, klemmer), som de kan festes godt til et tre eller andre strukturer..

En ferie som alltid er med deg

batteridrevet juletrekransHvis du feirer nyttår hjemme, så er det helt klart at de begynner å forberede og dekorere rommet på forhånd: de setter treet nærmere utløpet, slik at det er hvor du kan slå på kransene, og de henger dem rundt i hus, med fokus på den videre muligheten til å koble til nettverket.

Men hva skal jeg gjøre hvis ferien i siste øyeblikk blir overført, for eksempel til naturen? Det er ingen strøm i skogen, og hvis du vil dekorere et juletre som vokser i nærheten av huset, må du alltid ta hensyn til om ledningens lengde er nok til nærmeste strømkilde. Batteridrevne juletre lys er bare det perfekte valget for disse situasjonene. Det vakre LED -lyset er ikke avhengig av strømnettet og går på vanlige AA -batterier. Det er kanskje bare en ulempe med slik belysning: fraværet av flimring og evnen til å endre modus (kransen fungerer i en modus).

Når du kjøper en slik dekorasjon, er det verdt å ta et par sett med ekstra batterier også, for når de setter seg ned, blir lyset svakt..

Hvordan lage en krans selv?

DIY julekranserSikkert husker vi alle fremdeles hvordan hele familien i våre fjerne skoleår, før nyttårsmatdagen, skar ut og limte kranser på skoletreet med hele familien. Hver elev måtte passere en viss lengde på en kjede med ringer eller brettende snøfnugg, som deretter klamret seg til et tre eller ble brukt til å dekorere en festlig hall. Hva kan vi si om enkle snøfnugg – de måtte også kuttes mye.

DIY julekranser blir ofte laget i dag, og tiltrekker barn til denne aktiviteten. Hva kan være morsommere enn å være sammen med foreldrene dine? Det er mange alternativer for slike håndverk, fra enkle papirkranser som barn kan gjøre, til mer komplekse modeller, som ikke kan settes sammen uten mors hjelp..

Fra enkle og ukompliserte dekorasjoner til juletreet og hjemme, kan du lage følgende kranser av farget papir:

 1. En kjede av ringer. Kjedeledd limes sammen fra tynne strimler og forbinder dem.kjede av ringer
 2. En kjede av hjerter. Hjerter brettes fra to strimler, samtidig som de festes sammen med binders.kjede av hjerter
 3. Fra striper. Kuttlistene legges parallelt med hverandre og sys i midten med en forbindelseslinje.krans av striper
 4. Enkle kranser av snøfnugg. Både hvite og flerfargede snøfnugg, trukket på en tråd, ser veldig vakre ut.krans av snøfnugg
 5. Volumetriske kranser av origami -figurer. Ulike figurer (juletrær, snøfnugg, dyr, stjerner) er forbundet med et vanlig tau eller henges opp separat.krans av origami -figurer

Forresten, små figurer kan settes på pærene til en vanlig LED -krans..dekorere LED -kransen

Hvis det etter uinnredning av juletreet er ubrukte leker, spesielt baller, kan du lage en veldig effektiv juletrekrans med baller av dem. For å gjøre dette settes kulene på en tynn tråd eller festes på et langt satengbånd, og festes godt. En slik frodig krans vil tjene som dekorasjon for rommet..

en krans av ballerHvis det er litt ekstra tid i travelheten før ferien, kan du også begynne å lage en luftig og åpent krans av ballonger. For dette trenger du:

 • hyssing eller annen tykk tråd;
 • små ballonger;
 • PVA lim.

lage fiskenettballer til kranserFørst blåses ballongene opp til ønsket størrelse. Deretter blir de viklet rundt dem med et tau eller en tråd, vevet det etter fantasiens skjønn og danner et vakkert mønster. Det er ikke nødvendig å påføre veldig tett – ballen skal vise seg å være åpen, med hull. Det ferdige arbeidsstykket dyppes godt i lim. Når den tørker, blir ballen slått og trukket ut.

Glans kan legges til limet for å få kulene til å se fabelaktige ut..

original julekransBallongene oppnådd på denne måten samles i en krans eller henges individuelt på et juletre. Du kan også legge dem på en ferdig krans..

Det er mange flere måter å lage hjemmelagde juletrekranser på, de er alle vakre på sin egen måte, og det er ganske vanskelig å velge den beste. Alt avhenger bare av kreativ inspirasjon..

I ferd med å dekorere huset og juletreet blir stemningen automatisk festlig. Hver av oss, et eller annet sted i dypet av vår sjel, våkner den følelsen som kommer fra en fjern barndom, når du fortsatt tror på mirakler og venter på oppfyllelsen av dine innerste ønsker. Og det spiller ingen rolle hvilke dekorasjoner og kranser som henger på treet, butikken eller selvlaget, det viktigste er å tro at alt det gode vil gå i oppfyllelse, og de dårlige vil forbli i det utgående året og aldri forstyrre deg igjen. Godt nytt år alle sammen!

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Învățarea pregătirii compostului în pungi pentru hrănirea unei grădini de legume