15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi studerer de medisinske egenskapene til spisskummen og kontraindikasjoner for bruk

medisinske egenskaper av spisskummen og kontraindikasjoner De helbredende egenskapene til karvefrø og kontraindikasjoner for bruk er viktige punkter som hver husmor bør vite om. Dette er et uvanlig og utrolig sunt krydder som inneholder en rekke viktige stoffer..

Hvorfor er spisskummen nyttig for menneskekroppen

tilberedning av infusjon fra spisskummen Spidskommen er utmerket i kampen mot ulike sykdommer, og er også mye brukt i forebyggende formål. Parfyme og matlaging er ytterligere to bruksområder for plantefrø.

Spidskommen virker vanndrivende.

Nyttige egenskaper av spidskommen:

 1. Planten er et utmerket middel for gastrointestinale problemer. Det forbedrer fordøyelsesprosessene betydelig, eliminerer flatulens og behandler spasmer i tarmene. Bruk av spisskummen bidrar til å forbedre mengden og kvaliteten på magesaft. Planten hjelper til med å øke fordøyelsen hos overvektige.
 2. Under amming kan spisskummenfrø øke melketilførselen.spisskummen for ammende mødre
 3. Under forkjølelse hjelper bruk av spisskummenfrø til å forbedre tilstanden. Spesielt hjelper det å bli kvitt hoste, rennende nese. Krydderet bekjemper bakterier godt, virker slimløsende, har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaper.
 4. Personer med lav surhet på bakgrunn av gastritt bør inkludere spisskummen i kostholdet. Det samme gjelder for blodfattige..
 5. Under menstruasjonen hjelper spidskommen med å lindre smerter og lindre kramper. Det forbedrer funksjonen til de indre kjertlene.
 6. For det mannlige reproduktive systemet er karvefrø veldig nyttige. De forbedrer kjønnsorganets funksjon, er et profylaktisk middel for prostatitt.
 7. Personer med problemer i det kardiovaskulære systemet bør se nærmere på spisskummen og dets helbredende egenskaper. Å spise frø senker blodtrykket, forbedrer nyre- og hjertefunksjonen. Med nyrestein kan korn fjerne sand og ødelegge småstein.
 8. Ved oftalmiske sykdommer bør dråper velges som inneholder spidskommen, siden det akselererer utvinningen og fjerner rive.
 9. Frøolje brukes mot ørepine.
 10. Spidskommen akselererer fornyelsen av huden og hjelper til med å gjenopprette arbeidet til de subkutane fettkjertlene..
 11. Spidskommen virker beroligende, hjelper til med å takle søvnløshet, irritabilitet, hysteri og høy grad av begeistring. Korn hjelper til med å takle depresjon og angst.spisskummen for irritabilitet

For å friske opp pusten kan du bare tygge spisskummenfrø..

Planten er mye brukt for å styrke immuniteten og har egenskaper for å forbedre fysisk tilstand. Anlegget brukes til å bekjempe helminths. For å gjøre dette kan du enten brygge spidskommen eller tygge ferske korn..

Spidskommen – et middel mot forskjellige sykdommer

Mange vet om fordelene med spisskummen. Det kan forbedre tilstanden og gi en rask gjenoppretting på grunn av innholdet i visse komponenter. Oftest brukes en tinktur av karvefrø til medisinske formål. Det tilsettes te eller konsumeres i ren form..

Til tilberedning av buljonger kan du bruke malt kummin..

Slankende te med spidskommen

Slankende te med spidskommenSpidskommen er mye brukt i diett. Frøene til planten kan tilsettes mat for smak og appetitt, men i små mengder. Planten normaliserer metabolismen, forbedrer funksjonen i mage -tarmkanalen, hjelper kroppen med å fullt ut assimilere proteiner og fett. Selv under en diett kan spisskummen konsumeres for å forbedre funksjonen til skjoldbruskkjertelen, siden korn inneholder fytohormoner..

Te skal tilberedes i henhold til følgende oppskrift:

 1. Vi tar 2 ts. karvefrø og en halv liter vann.
 2. Kok opp denne blandingen og kok i ca 10 minutter..
 3. Etter det, la det stå i 5 timer for å fylle buljongen..

Te kan drikkes tre ganger om dagen en halv time før måltider, 150 ml..

Spidskommen har mange positive egenskaper, men det har også en rekke kontraindikasjoner. I denne forbindelse må du være veldig forsiktig med å bli behandlet med et avkok av spidskommen hjemme. Hvis blandingen brukes til å normalisere vekten, må målingen i mat observeres. Dette er den eneste måten å oppnå ønsket resultat på en bestemt tid..

Spidskommen fra hoste

innånding med spisskummenFor forkjølelse eller luftveisinfeksjoner kan urten også hjelpe. Innånding basert på frø av svart spisskummen kan brukes som hostedempende middel. Det er nok å tilsette et par dråper eterisk olje til løsningen..

Du kan også lage et avkok av frø og puste over det. Innånding anbefales minst tre ganger om dagen. På få dager kan betydelige endringer observeres. Det viktigste er å ikke overdrive, slik at behandlingen ikke blir til en ervervet allergi..

Innånding kan ikke bare være en behandlingsmetode, men også et middel for forebygging hvis en person har kroniske sykdommer i luftveiene. I dette tilfellet bør tre dråper spisskummenolje fortynnes i et glass varmt vann..

Hvis du ikke har en spesiell inhalator, kan du enkelt erstatte den med en hvilken som helst beholder (bolle, gryte). Et avkok blir laget i dette fartøyet, og personen er dekket med et håndkle og puster over det. Du må inhalere veldig dypt og holde luften i noen sekunder mens du inhalerer. Steam behandler betennelse i luftveiene, og eliminerer også virus, forårsaker hoste.

Bruk av spidskommen i kosmetologi

spidskommen i kosmetologiFor kosmetiske formål brukes ofte svartfrøolje. Den blandes med vegetabilsk olje og påføres huden, og erstatter nattkremen. Du må ta et forhold på 1: 1. Oljen renser huden perfekt, gjør ansiktet strålende og sunt. Den resulterende sammensetningen brukes også til å fukte décolleté og bysteområder..

Oljen kan brukes som tilsetning til en ansiktsmaske – den kan redusere hevelse, korrigere strekkmerker og påvirke akselerert produksjon av kollagen. Spidskommen er en uforanderlig komponent i forskjellige kosmetikk og prosedyrer..

Kumminolje kan påføres kviser, så forsvinner den raskere..

For hår

spidskommen for hårSpidskommen har også en gunstig effekt på håret. Regelmessig bruk av olivenolje, spisskummenolje og en universalmaske kan kurere flass, lindre kløe og også gjøre hårsekkene sterkere. Komponentene bør blandes i forholdet 1: 1: 1. Masken må påføres håret i 30 minutter, og deretter bare vaske håret med sjampo.

Fra rynker

spisskummenolje for rynkerFrøolje er effektiv for å bekjempe rynker. For å gjøre dette, bland 2 ss. l. druefrøolje og 1 ts. karve frø. Varm blandingen litt og påfør ansiktet som en maske. Etter 35 minutter, fjern med en serviett og vask ansiktet med rennende vann.

Spidskommen brukes også i en utjevningsmaske. For å forberede den trenger du 15 gram. spisskummenolje, 30 gr. rømme, 8 gr. kanel. Vi blander alle ingrediensene og påfører ansiktet. Etter 30 minutter må masken vaskes av med lunkent vann.

Hvem er kontraindisert for å bruke spisskummen

astmatikere bør ikke spise spisskummenFør du drikker spisskummen, må du huske at det er forbud mot bruk. Manglende overholdelse av reglene kan føre til negative konsekvenser. Kontraindikasjoner gjelder både frø og grønn gressmasse.

Avkok og infusjoner av urter og frø anbefales ikke for bruk:

 1. Personer med hjertesykdom. Slike pasienter bør være forsiktige med planten. Selv en liten mengde frø er kontraindisert. Det kan føre til hjerteinfarkt..
 2. Gravid. Spidskommen er også kontraindisert for kvinner i posisjon. Misbruk av denne krydder kan føre til spontanabort..
 3. Diabetikere. Det er også uønsket at personer med en høy prosentandel blodsukker spiser spidskommen. Dette skyldes det faktum at sporelementene i sammensetningen påvirker økningen i denne indikatoren.
 4. Astmatikere. For mennesker med luftveissykdommer er det bedre å ekskludere innånding basert på spisskummen. Dette anlegget kan bare øke antall angrep..

For å dra fordel av spisskummen, bør du kjenne alle de medisinske bruksområdene. For å oppnå resultater bør du følge oppskriftene for tilberedning av medisiner og kosmetikk strengt. Husk at feil dosering kan føre til bivirkninger..

Video om egenskapene til spidskommen – video

Previous Post
Et ubehagelig bekjentskap eller som er parasittsopp
Next Post
Plantarea de cartofi cu un tractor cu spărgător