15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fordeler med kokosvann for menneskekroppen

fordelaktige egenskaper av kokosnøttvann Innbyggere i sultne tropiske land setter spesielt pris på saftige smakfulle frukter og forskjellige typer nøtter. De fordelaktige egenskapene til kokosnøttvann har lenge vært hevet over tvil; det har en utpreget forfriskende egenskap. I varmt vær er en cocktail laget av kokosnøttvann rett og slett uerstattelig..

Hovedsammensetningen av kokosnøttvann

unik sammensetning av kokosnøttvann Kokosvann er væsken som dannes i fruktene på kokosnøttreet når de begynner å modnes. Det regnes som den beste naturlige drikken for sportsfolk. Bare en kopp av denne deilige væsken gir opptil 10% av det daglige kaliumbehovet for menneskekroppen. Fordelene med kokosnøttvann bestemmes av de levende enzymene som finnes i det – enzymer som påvirker den metabolske prosessen i kroppen, samt vitaminer og mineraler.kokosvann med lavt kaloriinnhold

100 g av produktet, hvis energiverdi er 19 Kcal, inneholder:

 • proteiner (0,72 g);
 • fett (både mettet og flerumettet);
 • sukker (2,61 g);
 • kalium (250 mg);
 • taminer B1, B5, B9;
 • kobber;
 • jern og mange andre verdifulle stoffer.

Kokosvann har utmerket smak, det er en av de mest populære drikkene i mange land rundt om i verden, og salget øker stadig..

Fordeler med kokosnøttvann

unike fordelaktige egenskaper av kokosnøttvannFordelene med kokosnøttvann ligger i den lille mengden kalorier det inneholder, og derfor drikker folk som sliter med fedme det med glede. Næringssettet er tilstrekkelig balansert, noe som påvirker økningen i immunitet.verdifull kokosvæske

Kokosvæske er også verdsatt for:

 1. Cytokininene i drikken – plantehormoner, gir den antitumor og antitrombotiske egenskaper, senker aldringsprosessen.
 2. Den unike elektrolyttsammensetningen av kokosnøttvæske er nyttig for fordøyelsen – et kraftig væsketap i kroppen som følge av oppkast eller diaré.
 3. Det høye innholdet av kalium, magnesium og vitamin C bidrar til å senke eller normalisere blodtrykket, noe som er ekstremt viktig for personer som lider av hypertensjon.
 4. De kardiobeskyttende egenskapene til kokosnøttvann reduserer sannsynligheten for å utvikle hjerte- og karsykdommer.

Antioksidantegenskapene til naturlig kokosnøttvæske bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og forhindre blodpropper, og reduserer dermed risikoen for hjerteinfarkt eller slag.

De verdifulle egenskapene til kokosnøttvann for kosmetologi

kjølende drikkeKokosvæske har unike egenskaper som hemmer aldersrelaterte hudendringer. Det gir også næring og fuktighet. Vitaminer og mineraler gir næring til ansiktets hud, gjør den myk og glatt, forbedrer strukturen.

En foryngende effekt for ansiktet er gitt av en pasta som er lett å forberede selv. Bland 2 ts sandeltre pulver med litt kokosvann. Det gjenstår bare å påføre den resulterende sammensetningen på huden og vente litt. Etter fullstendig tørking, vask av med rent vann.kokosvann som kosmetikk

Bruk av kokosnøttvann i ansiktet er indikert for manifestasjoner av akne, alder og uttrykk rynker, cellulitter, eksem, strekkmerker og alders flekker..

Kokosvann har kontraindikasjoner. Det passer ikke folk:

 • i kroppen som inneholder et høyt kaliumnivå;
 • med nyresykdom;
 • en allergisk reaksjon på forskjellige typer nøtter;
 • gastrointestinale lidelser.

Video om fordelene og farene med kokosnøttvann

Previous Post
Et ubehagelig bekjentskap eller som er parasittsopp
Next Post
Plantarea de cartofi cu un tractor cu spărgător