15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi legger de beste medisinske plantene til sparegrisen vår

medisinske planter Medisinplanter og deres bruk i vitenskapelig og folkemedisin er en århundrer gammel tradisjon. På grunn av deres unike evner er de spesielt populære blant befolkningen i forskjellige land. Korrekt bruk vil hjelpe til med å takle mange sykdommer og til og med de som ved første øyekast er uhelbredelige. En beskrivelse av de mest populære medisinske plantene og bildene deres kan sees i denne artikkelen..

Medisinplanter som kan helbrede mange sykdommer

medisinske planter i hjemmemedisinskapet Medisinske urter er unike planter som er bedre enn medisiner for å takle ulike sykdommer. Å vite hvordan de ser ut og egenskapene deres kan bidra til å løse mange helseproblemer.

Løvetann medisinsk

løvetannDet er en flerårig avling som vokser i områder med gjennomsnittlig luftfuktighet. Den viktigste medisinske delen er plantens røtter. De inneholder mange nyttige mikroelementer: vitaminer, kolin, harpikser, protein, oljer, omtrent 40% inulin og andre nyttige stoffer. Løvetann brukes til å behandle hudsykdommer, patologier i fordøyelseskanalen, lever, milt, nyrer. Fra plantens røtter og blader lages ofte infusjoner og avkok som de drikker for forstoppelse, hodepine, ubehag i magen, gikt og allergiske reaksjoner. Friske blader kan også legges til salater for anemi, hypovitaminose, anemi og revmatisme. For søvnløshet, hypertensjon, er løvetannblomster et godt middel..

Althea officinalis

marshmallow officinalisPlanten tilhører den kjente familien malvaceae.

Denne plantetypen har blitt brukt i folkemedisinen i mange år. Marshmallow -røtter inneholder mer enn 35% planteslim, som består av polysakkarider og stivelse. Den inneholder også bindemidler, eplesyre, rørsukker og andre ingredienser. Denne plantetypen brukes hovedsakelig for inflammatoriske prosesser i slimhinnene. En infusjon av marshmallowrot er i stand til å beskytte mot irritasjon av slimhinnen i luftveiene, bronkier, lys. Legemidler basert på denne kulturen brukes til å behandle hoste og andre luftveisinfeksjoner..

Althea rotinfusjon er et godt slimløsende og smertestillende middel..

Det brukes også mot sykdommer i mage og tarm. Hvis du tar det riktig, kan du bli kvitt gastritt og magesår på kort tid..

Burnet medisinsk

brennerDet er det mest populære middelet i tradisjonell kinesisk medisin og brukes til å stoppe blødning i gynekologi. Burnet-baserte preparater brukes også til å behandle ulike typer sår og lavere kroppstemperatur. Rotdelen av planten inneholder tanniner opptil 23% og stivelse ca 30%. Den inneholder også en stor mengde essensielle oljer, saponiner og ellaginsyre. Når det gjelder løvtreplatene, er de rike på askorbinsyre. Ifølge forskning har det også blitt bevist at det er mye kalium, kalsium, jern, mangan, sink og andre sporstoffer i brenningen..

Medisinsk brev

innledende capPlanten tilhører familien Labiaceae. Ofte kaller botanikere ham i betong, skriker. Den medisinske initialhetten har en ganske kompleks sammensetning. Den inneholder tanniner, betain og andre komponenter. De har alle hemostatiske egenskaper. Anlegget inneholder også mye turicin, organiske syrer, essensielle oljer, karotenoider. For behandling av sykdommer brukes plantens røtter og stilker hovedsakelig. Infusjoner fra denne urten er et utmerket beroligende middel..

Urtemedisinen er i stand til å senke blodtrykket, øke stoffskiftet.

Medisinbrevet er en giftig plante, så urten bør brukes veldig forsiktig. Men til tross for dette, i folkemedisin, brukes kultur ofte for å behandle epilepsi og nervøs spenning. Også lotioner fra Drop -hetten er gode for migrene, svimmelhet..

Valerian officinalis

valerianHvis mange typer medisinske planter har sine egne kontraindikasjoner, så er alt mye lettere med valerian. Denne typen urt inneholder mer enn 100 typer aktive stoffer, som sammen har en gunstig effekt på menneskekroppen. Et særtrekk ved denne urten, fra andre arter, er den essensielle oljen, som har en spesifikk lukt..

Valerians medisinske egenskaper er mangefasetterte, men mest av alt påvirker de sentralnervesystemet og bidrar til å redusere muskelspasmer. Dråper basert på denne planten brukes ofte mot hodepine, kramper, følelsesmessig nød, akselerert hjerteslag og forstoppelse. I folkemedisin brukes valerian ofte mot ormer og flatulens. Hoveddelen som brukes til avkok og infusjoner er røttene.

Asparges medisinsk

medisinske aspargesDenne typen urt er en virkelig skatt av nyttige komponenter. Rotsystemet til medisinske asparges brukes i farmakologi over hele verden. Fruktene av planten er ikke mindre nyttige. Modne bær inneholder mye fettoljer, alkaloider og sukker. Takket være asparges, som er tilstede i roten, har asparges en hypotensiv effekt på menneskekroppen..

Blandinger basert på det er i stand til å utvide perifere kar, samt forbedre kontraktilfunksjonen til hjertemuskulaturen. Planten har en god vanndrivende effekt. Også, asparges er i stand til å forfriske og tone opp. I Kina brukes frukten av urten ofte for å behandle impotens og dysenteri. Infusjon fra stammen og bladplater hjelper godt med hypertensjon og sykdommer i kjønnsorganene.

Angelica officinalis

angelicaFolk lager ofte alkoholiske tinkturer og avkok fra denne planten. I noen land i verden brukes angelica som krydder til mange retter. Det lages også drinker av det, inkludert alkoholholdige. Løse gressblomster regnes som en ekte delikatesse, hvorfra utrolige retter tilberedes i verdens ledende restauranter. Planten er rik på essensielle oljer, valerinsyre, harpiks, pektin, voks, karoten, fytosteroler.

Angelica er i stand til å stabilisere nervesystemet, lindre personer med leddgikt, redusere smerter, normalisere trykket og gjenopprette veggene i blodårene.

Periodisk bruk av urten kan styrke beinvev og normalisere nyre- og hjertefunksjon, samt forbedre mental ytelse. Alt dette oppnås på grunn av tilstedeværelsen av en stor mengde fosfor i friske angelica -blader. En viktig fordel med urten er at den er kalorifri, så den ikke fører til overvekt..

Kamille officinalis

kamilleDe fordelaktige egenskapene til denne planten er veldig velkjente, ikke bare i landet vårt, men over hele verden. Dette er en allmektig kultur som overrasker med sine evner. Leger mener at det er kamille som er den medisinske planten som bør være i medisinskapet i hvert hjem. Urtenes helbredende krefter bidrar til å bli kvitt mange sykdommer..

Kamille officinalis har høy antibakteriell, antiinflammatorisk, beroligende, koleretisk, antikonvulsiv effekt. Det tilhører også antihistaminer og smertestillende midler. Slike evner skyldes tilstedeværelsen av mange kjemiske komponenter og forbindelser. Hoveddelen av stoffene finnes presist i blomstene, og derfor brukes de ofte i infusjoner og salver..

Med riktig bruk av kamille kan du bli kvitt blodkolesterol på kort tid, samt forhindre spredning av kreftceller..

Calendula officinalis

calendulaDet er en av de mest effektive medisinske plantene. Calendula blomster brukes ofte ikke bare hos folk, men også i tradisjonell medisin. For å oppnå en større effekt, kombineres ekstrakter fra denne urten med andre preparater. Salver, tinkturer og avkok er hovedsakelig laget av knopper som nettopp har åpnet seg. De har de mest nyttige komponentene..

Calendula brukes til å behandle mange sykdommer. Men hovedformålet er bakteriedrepende virkning. Saften fra bladene hjelper godt med å takle mikrober, og desinfiserer og lindrer betennelse. En viktig fordel med calendula er at den har en gunstig effekt på nervesystemet, og er også i stand til å øke immuniteten og senke blodtrykket..

Midler basert på denne kulturen har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, derfor er de ofte foreskrevet for både barn og voksne..

Lungwort medisinsk

lungeurtUrten brukes ofte som slimløsende, vanndrivende og styptisk. Planten er også bra for bronkitt og astma. Noen leger hevder at det er lungeurt som helt kan kurere lungetuberkulose. Urten er også effektiv mot tarmsykdom. I England bruker lokalbefolkningen grønne tallerkener til å lage grønnsaksalater..

Planten er absolutt giftfri, derfor er den ikke i stand til å skade menneskekroppen.

Røttene til denne urten er i stand til å takle heshet og nyresykdom godt. Medunitsa anbefales å brukes mot neseblod, gastritt, så vel som for ulike brokk og tannpine. Lungwort juice fungerer godt mot mange slangegift. Det brukes også til bitt fra rabiate dyr. Hovedhabitatet for denne mirakuløse planten er landene i Sibir og Kaukasus.

Medisinplanter som burde være i alle hjem

En sunn familie er en der det ikke er piller i medisinskapet, men medisinske planter. Å kjenne egenskapene til urter kan hjelpe deg med å takle mange helseproblemer.

Veronica medisinsk

Veronica officinalisTradisjonelle healere legger spesiell vekt på plantens bakken. Bladene og stilkene inneholder askorbinsyre, glykosid, tanniner, karoten. Anlegget er i stand til å ødelegge patogene mikrober. Det er også et godt desinfeksjonsmiddel..

Knuste Veronica -blader brukes i verden for å helbrede dype kutt og for å stoppe blødning..

Et særtrekk ved en slik urt er innholdet i den av forskjellige typer syrer og de mest sjeldne sporelementene. Avkok fra Veronica kan drikkes som slimløsende og krampestillende middel. Urtebad hjelper godt med overdreven svette i føttene og ulike soppsykdommer..

Geitestue eller Galega

geitens rueAnlegget er kjent over hele verden. Urten har tiltrukket seg spesiell oppmerksomhet på grunn av dens medisinske egenskaper. Det brukes ofte ikke bare i folkemedisin, men også til fôring av kjæledyr. Den vokser hovedsakelig i Kaukasus, Moldova og Krim. Plante rik på tanniner, vitamin C, karbohydrater, alkaloider, syrer.

Geitestue brukes til diabetes i forskjellige stadier..

Et avkok basert på blomster er bra for lav og eksem. I tillegg til de gode, diaphoretiske og vanndrivende egenskapene, har geiterue vist seg som et antihelminthisk legemiddel. Sammensetninger basert på denne urten regulerer stoffskiftet godt og gjenoppretter styrken etter langvarige sykdommer. Galega officinalis brukes også som et laktogonmedisin under amming..

Det skal bemerkes at bruk av urtetinkturer kan føre til en økning i produksjonen av glykogen i leveren. Det er et viktig stoff som er ansvarlig for mengden glukose i blodet..

Medisinsk rullator

rullatorDette er en representant for kålfamilien. Du kan bare møte anlegget i steinete bakker. Av og til vokser turgåere på markene. Et særtrekk ved en slik plante er dens uvanlige blomster og løvfellende plater. Landene i Nord -Afrika og Europa regnes som fødestedet for gress..

Den ytre rullatoren ligner veldig på en ugressplante, men dette er en misforståelse. Den er rik på forskjellige næringsstoffer. Blader, blomster og stilker er verdsatt i folkemusikk og tradisjonell medisin. Turgåeren har vært kjent veldig lenge. Navajo -stammene brukte denne urten til å tilberede forskjellige retter. En spesiell delikatesse ble ansett for å være stekte rullatorblader. Plantens gunstige egenskaper er kjent over hele verden. Gresset inneholder en enorm prosentandel essensielle oljer, vitaminer, syrer. Kronbladene inneholder også svovel, karbohydrater og forskjellige mineraler..

Ganske ofte blir infusjonen av rullatoren brukt av sangere for å gjenopprette stemmen..

Avran medisinsk

avran medisinskAnlegget er distribuert over hele Nord -Amerika, Eurasia, Russland, samt i Ukraina. De viktigste habitatene er steppe- og skogsoner. Urten er rik på forskjellige svært aktive kjemiske forbindelser. Under studien fant forskere at planten inneholder mye organiske syrer. Disse inkluderer: eplesyre, garvesyre, bitulinsyre, graciolinolinsyre. I tillegg er den grønne massen rik på kalium, magnesium, cuprum, selen, vanadium, plumbum..

På grunn av tilstedeværelsen av en slik mengde sporstoffer, er Avran mye brukt i medisin. Det brukes spesielt mot hjerte- og karsykdommer. Rot tinkturer er ofte foreskrevet for å behandle hemorroider og tarmproblemer. Avran urtete er bra for menstruelle uregelmessigheter og gastritt..

Såpete medisiner

såpe-kvinneUrten tilhører familien Clove. Det er en urteaktig plante som vokser i form av en blomst. Hovedhabitatet er landene i Kaukasus, Europa, Sibir. Du kan møte gress både i åker, skoger og i nærheten av boligbygg.

Soapyanka er kjent for tilstedeværelsen i sin sammensetning av askorbinsyre, glykosider.

Takket være dem brukes det til å behandle bronkitt. For eksem og skabb er bad med avkok av såpeurt et godt middel. Det hjelper også en gang for alle å bli kvitt skjellende lav..

Blackroot medisin

svartrotDe første postene om denne planten ble laget i middelalderen. Dagens healere brukte urten til å behandle hjernen og lindre smerter. Salver og andre medisiner er fremdeles laget av blader og stilker. Planten fikk sine medisinske effekter på grunn av tilstedeværelsen av alkaloider og tanniner i sammensetningen. I tillegg til dem inneholder gresset harpikser, vitamin A, essensielle oljer.

Blackroot-baserte midler hjelper mot kramper, hoste, diaré, forkjølelse. De anbefales også å brukes til å stimulere hårvekst..

Dymyanka medisinsk

medisinsk røykEn urt med uvanlige blomster og vakre blader. Dymyanka har vært brukt i folkemedisin i lang tid, men dets gunstige egenskaper har blitt studert ganske nylig. Gresset inneholder stoffer som er i stand til å fjerne galle og gjenopprette alle organismenes prosesser. Planten hjelper også med å lindre hodepine, kvalme og oppkast. Dymyanka er et antiinflammatorisk middel. I medisin brukes det til å behandle effekten av en myggstikk. Tinkturer, salver, avkok blir laget av denne urten, og fersk juice brukes også..

Eyebright medisinsk

medisinske planter øyenbrynEn årlig urt som tilhører familien Norichnikov. For fremstilling av medisiner brukes bare bakken. Blomster og løvtallerkener er spesielt verdsatt. De inneholder essensielle oljer, flavonoider, kumarin, glykosid og andre viktige vitaminer. Eyebright er også rik på magnesium og sink. For å bevare alle de helbredende egenskapene til denne urten, bør du samle planten i perioden den blomstrer. Det er nødvendig å tørke deler av planten bare utendørs og i skyggen..

Eyebright infusjon brukes som bedøvelsesmiddel og beroligende middel. Blandingen er også i stand til å forbedre blodsirkulasjonen i hjernen og senke blodtrykket..

Angelica officinalis

medisinske planter angelicaDette er en plante som finnes på tomtene til mange sommerboere. Giften er ganske stor med en enorm stilk. Angelica blomstrer gjennom sommeren. Du kan skille den fra andre arter på grunn av den spesifikke lukten som roten avgir. De gamle grekerne brukte denne typen urt som ammoniakk. Hvis du gnir stilken, kan den også gjenopplive en person etter besvimelse..

Munker fra Benedikt satte pris på Dudnik for sin evne til å håndtere forskjellige giftstoffer. Nå brukes urten ofte i folkemedisin for å behandle mange sykdommer. Til tross for sitt lite attraktive utseende, brukes korn og strimlede stilker i matlagingen som krydder..

Medisinplanter – krydder

I naturen og i personlige tomter vokser medisinske planter, som ikke bare brukes i folkemedisin, men også i matlaging..

Isop medisin

medisinske planter isopDenne plantetypen kalles ofte blå johannesurt eller biegress. Dette er en kultur for bred anvendelse, men den fant sin viktigste plass i tradisjonell medisin. De første registreringene av denne planten dukket opp takket være middelalderforskeren Avicenna. Han forsikret om at produkter basert på blomster og saft av blader er i stand til å oppdatere ansiktets hud og glatte ut rynker..

På nåværende tidspunkt brukes en infusjon av isop i nærvær av svulster, hodepine. Planten er nyttig for astma, kronisk hoste, lungesykdom.

En væske basert på blomster brukes også til å gurgle ondt i halsen. I kombinasjon med gresskarfrø og karvefrø, er Hyssop i stand til å drive ormer ut av kroppen. Slike egenskaper til planten oppnås på grunn av tilstedeværelsen av essensielle oljer, tanniner, diasmin, hesperidin, harpikser, ursolsyre og andre like viktige komponenter..

Medisinsk søtkløver

søt kløverDenne typen planter finnes i mange områder av landet vårt. Donnik er ikke bare veldig nyttig, men også utrolig vakker. Blomstene er lyse, rike gule. Alle er samlet i blomsterstander som ligner formen på en panicle. Planten er veldig populær for sine medisinske egenskaper. Phyto -healere bruker i oppskriftene hovedsakelig toppen og bladplatene til den søte kløveren. De inkluderer kumarin, kumarsyre, melilotin, essensielle oljer.

Plantebaserte preparater har utmerkede slimløsende og antiinflammatoriske egenskaper. De brukes også til å gjenopprette nervesystemets funksjon og som et antiseptisk og avføringsmiddel. Saften fra bladene i denne kulturen brukes populært for rask sårheling..

I Kina bruker lokalbefolkningen planter for sykdommer i epidemisk encefalitt.

Salvia officinalis

medisinske planter salvieDenne planten har vært mye brukt i folkemedisin i lang tid. Grekerne og de romerske legene var blant de første som brukte det til behandling av mange sykdommer. På grunn av sine unike egenskaper fikk salvie et annet navn – “hellig urt”. Så han ble oppringt av Hippokrates, som anbefalte planten til alle å gi styrke og forlenge ungdommen.

De løvfellende platene på planten inneholder maursyre, eddiksyre, tanniner og flavonoider. Plantefrø som dannes etter blomstring inneholder opptil 20% protein og 30% fettoljer. Salvie er kjent for sine antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper. Det brukes også rundt om i verden for å stoppe blødninger, helbrede fordøyelseskanalen og redusere svette..

Fra bladene, stilkene og røttene, er det laget medisiner for patologier i nyrene og leveren. Infusjon med salvie hjelper perfekt med angina, bronkitt, radikulitt, diabetes, hudsykdommer.

Melissa officinalis

MelissaDet er en unik planteart som har en rik aroma. Gresset blir opptil 80 m høyt. Duften av denne planten tiltrekker og beroliger biene. Derfor bruker birøktere ofte sitronmelisse når de samler honning. I folkemedisin brukes ikke bare bladene, men også rotdelen av urten. Tørre og friske stengler av planten brukes til patologier i mage, hjerte og ved høyt blodtrykk. Melissa anbefales også å brukes mot kortpustethet, kramper og forkjølelse. Oljene i bladene er i stand til å roe nervesystemet og øke appetitten. Planten brukes også ofte til svimmelhet og oppkast..

I tradisjonell medisin brukes sitronmelisse til å lage medisiner mot søvnløshet..

Medisinsk rosmarin

medisinske planter rosmarinPå grunn av sitt uvanlige utseende, kalles denne urten ofte sjødugg eller bryllupsblomst. Rosmarin er en forgrenet plante med en behagelig aroma. I naturen kan busken bli opptil 2 m høy. Rosmarins viktigste habitat er de tørre fjellskråningene. På grunn av sin svake vinterhardhet i regionene i landet vårt, er det veldig vanskelig å dyrke denne planten..

Medisinsk rosmarin ble æret av grekerne, romerne og egypterne. I oldtiden var det denne urten som ble ansett som hellig. Bladene på denne planten inneholder essensielle oljer. Den inneholder også en stor prosentandel jern, fosfor, kalium, natrium og sink. Takket være dette er urten i stand til å forbedre det menneskelige immunsystemet og ha en gunstig effekt på nervesystemet..

Offisiell medisin har en tendens til å tro at det er rosmarin som er det beste middelet mot kolikk, gikt og lavt blodtrykk..

Verbena officinalis

verbena officinalisSiden antikken har verbena vært kjent for sine forskjellige positive egenskaper. Det var denne planten som var den viktigste i behandlingen av mange sykdommer. Hver enkelt del av urten er rik på sine egne sporstoffer. Det skal bemerkes at verbenablader inneholder en enorm mengde askorbinsyre.

I naturen er det omtrent 200 arter av denne planten, men bare den medisinske sorten kan brukes til å behandle sykdommer..

Det er faktisk en unik urt som er den beste avlingen for blødning og betennelse. Med periodisk bruk av infusjoner og avkok av verbenablader, kan du styrke immunsystemet betydelig og forbedre kroppens generelle tilstand. Det er i stand til å rense leveren og øke epitet, samt gjenopprette organceller.

Når du kjenner medisinske planter og deres egenskaper personlig, kan du bli kvitt mange sykdommer, samt forhindre utvikling av farlige plager. Riktig inntak av medisiner basert på slike planter er nøkkelen til god helse for hele familien..

Medisinplanter med immunmodulerende effekter

Når en persons immunsystem er svekket eller svekket, en etter en, begynner en rekke sykdommer å utvikle seg. For å styrke immunsystemet er spesielle medisiner foreskrevet, men leger anbefaler ofte å fortsatt foretrekke naturlige immunmodulatorer. Det enkleste er bringebær, hyben, ingefær, honning og hvitløk..

Det er andre medisinske planter i naturen, som tradisjonelle medisiner og homøopatiske midler er laget av..

Azimina trebladet

azimina trebladetAsimina triloba er en slående representant for familien Annonov. Under naturlige forhold vokser den vellykket i USA. Planten er vellykket dyrket i personlige tomter. Med forbehold om dyrkingsteknologien, vil kulturen glede gartneren med deilige frukter med unike helbredende egenskaper. Meksikanske bananer inneholder mye vitamin A og C.

På grunn av sin unike antioksidant og antialdringsegenskaper, brukes fruktkjøttet av paziminfrukten vellykket som ansiktsmasker..

Acetogenin, som er en del av planten:

 • forhindrer utvikling av visse typer kreftceller;
 • stopper veksten av tidligere dannet kreft.

For å beskytte kroppens celler mot de negative effektene av stressende hendelser og frie radikaler, for å styrke kroppens forsvarsreaksjon, brukes et ekstrakt av aziminer.

Det er kontraindikasjoner for bruk av trebladede poter:

 • du kan ikke spise fruktene under graviditet og amming;
 • i nærvær av individuell intoleranse.

Bryony hvit

brione hvitDet hvite korset vokser på Kanariøyene, Sentral- og Vest -Asia, Middelhavet. Noen plantearter vokser på Krim og Kaukasus. Planten har en slimløsende, immunmodulerende, hemostatisk og smertestillende effekt på kroppen..

Søknad innen homøopati:

 • preparatet fra røttene til Brionia -planten brukes til systemisk sklerodermi;
 • med gikt, polyartritt og revmatisme som gnidning;
 • for behandling av abscesser, skallethet, forskjellige sopp på huden, lichen planus og psoriasis, brukes infusjoner og avkok;
 • for forskjellige nevrologiske sykdommer brukes en tinktur av friske røtter, som er inkludert i stoffet “Akofit”.

Bryony er hvit giftig og har en kraftig irritasjon i mage -tarmslimhinnen. Ikke bruk preparater fra roten til det hvite korset for behandling av babyer, ammende mødre, gravide og med individuell intoleranse.

Det er nødvendig å kontrollere doseringen og være forsiktig når du bruker avkok og tinkturer som inneholder roten av bryony white!

Lespedeza bicolor

Lespedeza bicolorLespedeza er trygt på grunn av den lave toksisitetsgraden og irriterer ikke kroppsvev i det hele tatt.

Planten har spesielle kvaliteter:

 • anti-stress;
 • antiinflammatorisk;
 • antihistamin;
 • immunmodulerende;
 • antineoplastisk;
 • antioksidant;
 • antibakteriell;
 • fjerning av slagger og andre.

Legemidler mot Lespedesia:

 1. Fjerner perfekt natrium og nitrogenholdig overskudd.
 2. Brukes til å diagnostisere nyrebetennelse.
 3. Løs opp steiner.
 4. Forhindrer utseende av ateromatøse sår.
 5. Hjelper med urinutskillelse uten å skylle kalium fra kroppen.
 6. Beroliger allergiske reaksjoner.

Anlegget brukes til mennesker i forskjellige aldre. Selv gravide og ammende mødre kan ta infusjoner og avkok av urten i moderate mengder. Bruk av Lespedesia er umulig bare med individuell intoleranse.

Hvis leveren er svekket, må alkoholiske tinkturer av urten erstattes med vandige tinkturer.

Medisinplanter i hjemmemedisinskapet er et pålitelig hjelpemiddel for tradisjonell medisin for å løse helseproblemer.

Medisinplanter og funksjoner ved bruk – video

Previous Post
Dorotheanthus – planting og omsorg i det åpne feltet for krystall kamille
Next Post
Avocado este un copac cu un aspect unic