15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elite kastanjehonning: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner, samt applikasjonsfunksjoner

kastanje honning nyttige egenskaper og kontraindikasjoner Den mest sjeldne samlingen innen birøkt er kastanjehonning, hvis fordelaktige egenskaper og kontraindikasjoner viser at den ikke har sin like. Produktet inneholder en enorm mengde vitaminer, mineraler og andre nyttige organiske forbindelser. Alle har en gunstig effekt på kroppen og menneskers helse. Et unikt trekk ved kastanjehonning er den ekstraordinære raffinerte smaken og aromaen..

Produksjonsteknologi

teknologi for å produsere kastanjehonning Navnet på det naturlige produktet taler for seg selv. Bier samler søt nektar under aktiv blomstring av treet.

I de fleste tilfeller regnes slike kastanjer som honningplanter.:

 • ekte;
 • edel;
 • lei seg;
 • såing;
 • hest.

Vanligvis kaster representanter for Bukovy -familien blomsterstilker i mai eller begynnelsen av juli (i fjellområder). I 2-3 uker, avhengig av hvor biene samler kastanjehonning, får birøktere opptil 600 kg fra 1 hektar plantasjer.kastanje blomst honning

Kvaliteten på produktet påvirkes av:

 • et slags tre;
 • utbytte;
 • klimatiske forhold.

Blomsterstandene til den edle sorten kjennetegnes ved en rødaktig oransje farge, som til slutt får hvitgule kronblad. Utseendet til et mørkt pigment bidrar til frigjøring av en duft som tiltrekker seg bier.

kastanjer blomstrerHvis det forventes tørt vær, og ikke regn, så regne med en god høst. I dette tilfellet vil samlingen få en rik smak, så vel som en berusende aroma. Likevel bør det forstås at ytre og smakskarakteristikker i stor grad avhenger av tresorten. Et produkt av en mørk nyanse med en bitter ettersmak er hentet fra den edle.. kammer av kastanjehonningUnder langtidslagring krystalliserer ikke massen. Nektaren samlet fra blomsterstandene til hestearten har en lys farge, nær gjennomsiktig, som raskt kandiseres.

Kjennetegn på kvalitet kastanjehonning

ravfarge på kastanjehonningFør du kjøper, bør du vurdere produktets nyanse nøye. Fargen skal være ren ravbrun eller lys gul (for frø / hest).

Sørg for å ta hensyn til smaken av kastanjehonning:

 • det er en viss stringens;
 • bitterhet og krydder kjennes;
 • det er en liten nøtteaktig eller sennepssmak.

Et eget element er lukten, som fascinerer med sin rikdom og spesifisitet. Duften er ganske skarp, minner noe om blomstrende kastanjer. Dessuten, jo mørkere skyggen av samlingen er, desto rikere blir duften..honning med en syrlig aroma

Likevel er mange interessert i spørsmålet om hvordan man identifiserer en falsk kastanjehonning. Først av alt må du forstå at den ikke eksisterer i sin rene form. Dette skyldes begrenset eller mangel på masseblomstring av sjeldne trær..metoder for å kontrollere honning for naturlighet

Som en sidebemerkning er det 3 måter å sjekke nektar for sukker:

 • sette fyr på papir med noen dråper av produktet (naturlig brenner ikke);
 • sjekk reaksjonen på en kjemisk blyant (sukker gir en blå fargetone);
 • tilsett litt jod (den falske blir hvit og danner et bunnfall).

God såning av kastanjehonning av høy kvalitet krystalliserer sjelden. Videre beholder langtidslagring sin iboende viskositet, aroma og farge..

Verifiseringsmetodene ovenfor er selvfølgelig relative. De må kontaktes med en viss forsiktighet og måtehold. Når de velger en uvanlig medisinsk delikatesse, tar de alltid hensyn til produktets ytre egenskaper og dets spesifikke lukt..

Kastanjehonning: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner som er viktige å vite om

Kastanjehonning: fordelaktige egenskaper og kontraindikasjonerLeger anbefaler ikke å bruke produktet til barn under 3 år, så vel som til gravide og ammende kvinner. Denne listen inkluderer personer som er overvektige og diabetikere. En spesiell gruppe består av de som har en disposisjon for allergi. Blomstersamling er beheftet med spesiell fare for dem. Før du vurderer hvorfor kastanjehonning er nyttig, må du gjøre deg kjent med sammensetningen av et uvanlig produkt..

Nektar brukes sjelden som en frittstående medisin. Det må inkluderes i den komplekse terapien som legen foreskriver..

En skattekiste av medisinske komponenter

medisinske ingredienser i kastanjehonningDen tillatte prosentandelen vann i 100 g av produktet er 18-21%. Med en høyere hastighet har kjøperen å gjøre med en falsk. Kaloriinnholdet i produktet er omtrent 280-300 kcal, siden det inneholder mye karbohydrater. Overvekt av glukose, fruktsukker og polysakkarider gjør kastanjenektar til en “forbudt frukt” for diabetikere.

Den naturlige delikatessen inneholder en rekke viktige vitaminer:

 • karoten (A);
 • askorbinsyre (C);
 • tokoferol (E);
 • fylokinon (K);
 • nikotinsyre (PP);
 • B -vitaminer.

kald behandlingDisse komponentene er ansvarlige for honningens immunstimulerende egenskaper, som vellykket brukes til behandling (forebygging) av forkjølelse, SARS og halssykdommer. Nitrogenstoffer, essensielle aminosyrer og enzymer som utgjør det, bidrar til full utvikling av kroppen. Organiske forbindelser er aktivt involvert i prosessene for vekst, reparasjon og styrking av celler / organer.

“Søt medisin” er full av mange mikronæringsstoffer og sporstoffer. Den inneholder en imponerende tilførsel av kalium, jern, magnesium, kalsium, fluor, kobber og sink.

Fordeler med kastanjehonning

nyttige egenskaper til kastanjehonningI fordøyelseskanalen spiller enzymer en spesiell rolle. Disse komplekse proteinmolekylene stimulerer produksjonen av galle og forhindrer også gallestase. Den unike nektaren vil være en løsning på mange problemer knyttet til tarm og mage (sår og gastritt). I tillegg har samlingen en antioksidant effekt..

Komplekset av vitaminer og mineraler stimulerer utskillelsen av kroppen:

 • giftstoffer;
 • tungmetaller;
 • slagger;
 • frie radikaler;
 • skadelige stoffer.eliminering av skadelige stoffer fra kroppen

Kastanjehonning er verdt å ta hensyn til for pasienter som har problemer med vannlating. Produktets effektivitet er bevist for nefritt og andre nyresykdommer.

På grunn av omfattende rensing fjernes inflammatoriske foci på huden, i munnhulen, luftveier og mage -tarmkanalen. Av denne grunn har den uvanlige samlingen funnet bred anvendelse i behandling av bronkitt og tonsillitt, samt patologier i luftveiene. I tillegg har nektar en slimløsende og febernedsettende effekt. Ikke glem at de fordelaktige egenskapene og kontraindikasjonene til kastanjehonning alltid tas i betraktning ved behandling.rengjøring av blodkar og utskillelse av sputum

Produktet av naturlig opprinnelse øker styrken og elastisiteten til blodårene. Regelmessig inntak av honning tjener til å forhindre trombose og åreknuter..

Det er viktig for kvinner å vite

kastanje honning nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for kvinnerMenstruelle uregelmessigheter er det vanligste problemet blant jenter og kvinner. Samtidig gir smertefulle perioder kvinner spesielt ubehag. Kastanjehonning kan bidra til å stabilisere arbeidet til kvinnelige kjønnsorganer. Sammen med dette fungerer det som et utmerket beroligende og smertestillende middel..

Nektar er inkludert i kompleks behandling av trost og blærebetennelse. I tillegg øker en syrlig godbit en kvinnes libido..

Nevner

maskulin styrke og luktesansImpotens er en svøpe i det moderne samfunnet. Stoffene som er inkludert i samlingen øker imidlertid styrken: kvaliteten og varigheten. Forskning har vist at produktet fungerer som et utmerket sexlyst afrodisiakum. Regelmessig inntak av kastanjenektar forbedrer sammensetningen av frøstoffet og øker hastigheten på sædbevegelsen. Som et resultat øker sannsynligheten for befruktning til 80%. Du må imidlertid vite nøyaktig hvordan du skal ta kastanjehonning. Det er bedre å konsultere lege om dette..impotensbehandling

Prostatalekkasje kan lindres ved riktig bruk av en uvanlig samling. Med sin hjelp har mange løst problemene i det genitourinære systemet..

Kastanjehonning: fordelaktige egenskaper og kontraindikasjoner for barn

friske barnMage -tarmlidelser er vanlige i barndommen.

Ved å legge til en samling i barnets diett kan du imidlertid takle:

 • gulsott;
 • Smittsomme sykdommer;
 • oppkast.

gastrointestinale problemerSvikt i mage-tarmkanalen oppstår som et resultat av utviklingen av et patogent miljø som skyldes ikke-fordøyelse av komplekse karbohydrater og andre forbindelser. I kontrast, blir nektarproduktet raskt absorbert av kroppen. Komponentene absorberes umiddelbart i tarmveggen og går ikke inn i en gjæringsreaksjon.

Naturlig honning vil bidra til å beskytte barn mot virusinfeksjoner. Vitaminer og mineraler bidrar til å styrke immunsystemet, som er en barriere mot mange sykdommer.

Applikasjonsfunksjoner

trekk ved bruk av kastanjehonningDet antas at honning erstatter sukker. Dette er faktisk sant, bortsett fra en detalj. Under varmebehandling mister et naturprodukt alle sine gunstige egenskaper. Dessuten blir sammensetningen til et giftig stoff, en slags tidsbombe. Av denne grunn blir kastanjenektar bare oppvarmet til en temperatur på 50 ° C. Dette betyr at de ikke legger det i varm te (kokende vann), og heller ikke bruker det i kokeprosessen..

Det er 3 anvendelsesområder for kastanjehonning:

 1. Forebygging. Bare opptil 15 g syrlige delikatesser tas daglig. Dosen er delt inn i tre ganger.
 2. Forkjølelse og ARVI. Tilsett 5 g nektar per 200 ml til buljongen eller te (væsketemperatur ca 45˚C). Ta naturlig medisin 3 ganger om dagen.
 3. Gastrointestinale sår. Rådfør deg med lege før du starter behandlingen. Det helbredende middelet fremstilles av massen av aloe og honning i samme forhold. Bladene fra kulturen sendes til kjøleskapet i 5-7 dager, og passeres deretter gjennom en kjøttkvern og blandes med kastanjenektar. Den resulterende blandingen tas på tom mage 30 minutter før måltider i 15 g. Behandlingsforløpet varer fra 30 til 60 dager..kastanjehonning med aloe

Bronkitt, trakeitt og hoste. For tilberedning av medisinsk sirup, ta svart kålrot. Juice (30 ml) presses ut av den resulterende fruktkjøttet og blandes deretter med søt nektar (15 g). Fersk sirup tas hver 2-3 timer.

Før du starter noen terapeutiske prosedyrer, anbefales det at du gjør deg kjent med de gunstige egenskapene og kontraindikasjonene til kastanjehonning. Bare i dette tilfellet vil behandlingen og bruken av et naturlig produkt tilfredsstille alle deres forventninger..

Kastanjehonning: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner, helbredende folkeoppskrifter – video

Previous Post
Pumpe Vannmannen, enhet, modellserie
Next Post
Protecție fiabilă a plantelor împotriva insectelor parazite comprimat Inta-vira