15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Biavlsprodukter og deres menneskelige bruk

Biavl produkter Naturmedisiner inkluderer biprodukter, og bruk av mennesker har vært forebygging og behandling siden antikken. Moderne vitenskap bekrefter bare fordelene med apitherapy basert på bi -sting, bruk av naturlige produkter og doseringsformer tilberedt av dem..

Det som omtales som birøktprodukter

Resultatet av bienes arbeid Alt som bi -kolonien produserer, brukes som naturlige medisiner. Bikuben er en avfallsfri produksjon. Til og med likene av bier brukes som et middel. På bigården får de:

  • honning, og dens egenskaper avhenger av mange faktorer;
  • bivoks – et byggemateriale for bier;
  • pollen – oppsamling under flyging;
  • pergu – pollen konservert i honningkaker;
  • bakside – et produkt oppnådd ved å kutte av dekslene til den forseglede bikaken;
  • propolis – bi lim for reparasjon av bikuben fra innsiden;
  • kongelig gelé – en hemmelighet hentet fra kjeene til unge bier;
  • bie gift;
  • bi død.

Du må vite at honning ikke beholder sine helbredende egenskaper når den varmes opp til 600 C.

Bruk av honning og andre apiater til medisinske formål er mulig etter råd fra lege. Biavlsprodukter og ukontrollert bruk av mennesker kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner, opp til strupeødem..

Honning og bruken av den

Naturlig honningDet mest kjente birøktproduktet er honning, som har en unik sammensetning og aktiverer biologiske prosesser i kroppen. Men med stor etterspørsel etter honning, er det en høy andel av forfalskede produkter. Du kan kjøpe garantert naturlig honning fra birøkteren. Det beste er samlingen av blomster, fjell og bokhvete. Når de tar elveblest til blomstrende områder, får de forskjellige varianter av honning, oppkalt etter planten som pollen ble hentet fra..

Naturlig healer honning og birøkt som ikke har bestått veterinærkontroll, ikke har kvalitetssertifikat, kan være farlig. Birøktere kan bruke ulovlige rusmidler eller samle bestikkelser fra kjemikaliebehandlede felt.

Honning regnes som et verdifullt energiprodukt, da det består av 75% fruktose og glukose, som absorberes direkte av kroppen. I tillegg akselererer den rike enzymatiske sammensetningen, tilstedeværelsen av organiske syrer, vitaminer stoffskiftet, forbedrer immuniteten og har en gunstig effekt på nervesystemet og mage -tarmkanalen..

Andre biavlsprodukter brukes av mennesker, med tanke på deres spesifisitet og etter anbefaling fra lege.

Apitherapy

BivoksHva er bivoks og hvordan lages det. Dette er arbeidsceller som produserer byggematerialet av honning med indre kjertler. Et kilo voks krever 3,5 kg honning. Voksen har en kompleks organisk sammensetning, 75% estere og 15% fettsyrer. Den lette sammensetningen er uløselig i vann eller alkoholer. Voks brukes mot hudsykdommer og kosmetikk. For behandling med birøktsprodukter tilberedes voksplaster som påføres huden..

Det innsamlede pollenet er et produkt som ikke har noen analoger når det gjelder fordeler. Bier samler pollen, ruller det til en ball og bærer det til bikuben. På en flytur vil en bi levere 10 mg pollen. Og det er ikke noe mer nyttig produkt for en svekket person. I tre uker, ved å ta pollen med honning eller i ren form, gjennomgår pasienten et behandlingsforløp. Varigheten av å ta stoffet er foreskrevet av legen.

Blant biavlsproduktene krever avtak og bruk det spesiell oppmerksomhet. For det første kan du bare samle bikakehett under honningspumping. For det andre forårsaker dette stoffet ikke allergiske reaksjoner. For det tredje er det rett og slett deilig og barn tygger det med glede. Og det redder sabrusen fra mange smittsomme sykdommer, øker immuniteten og gir til og med styrke til svekkede muskler. Totalt må du tygge en spiseskje helbredende pulver 4 ganger om dagen i 10 minutter.

PropolisPropolis regnes som et velkjent legemiddel. Biene skapte den for å reparere bikuben, og mannen brukte stoffet til å behandle hudsykdommer og indre organer. Sammensetningen inneholder voks, vegetabilsk harpiks og en unik balsam. Selv tuberkulose kan beseires med propolis i kompleks terapi.

Konsultasjon med lege er nødvendig ved behandling av kongemelk og ved bruk av biegift. Dette er sterke allergener og det er kontraindikasjoner for bruk..

Livmor melk tas i kapsler som er oppløst under tungen. I magen brytes den fordelaktige forbindelsen ned. Å ta kapsler øker tonen i kroppen, aktiverer nervesystemet, reduserer manifestasjonen av angina pectoris og astma. Bruken av biegift er begrenset av mange kontraindikasjoner. I utgangspunktet brukes medisiner til å behandle ledd og muskler. Det har blitt lagt merke til at birøktere ikke har revmatisme, men de lever lenge. Mest sannsynlig påvirker den komplekse effekten av frisk luft, enhet med naturen og bruk av medisinske birøktsprodukter her..

Velge birøktsprodukter – video

Previous Post
Hvordan lage en volier til en hund med egne hender – vi utstyrer et hjem for en elsket vakt
Next Post
“Og de ble ett” ved hjelp av superlim fra Kina