15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Du kan lage en drikker for kyllinger med egne hender

kyllinger hos drikkeren En våt kylling er et ubehagelig syn, en våt kylling er farlig, den kan dø. En gjør-det-selv drikkeskål for kyllinger er det eneste alternativet for å holde tørt sengetøy i hønsegården. Drikkekummen vil alltid, i rikelig mengde, kunne gi fuglen friskt, rent vann.

Hva skal være en drikkeskål for kyllinger

bøttedrikker Hver kylling drikker 2 ganger mer vann enn fôr. Kyllingen trenger 0,5 liter vann per dag. Samtidig prøver fuglen å dominere. Hun klatrer føttene ned i en bolle med mat, i et basseng med vann. Som et resultat blir maten tråkket ned, og smuss og søppel flyter i vannet. På fjørfeoppdrett er det tilbudt brystvortedrikker, og hvorfor er dacha -kyllinger verre? La oss prøve å introdusere dem for hygiene ved å erstatte vanlige kummer med drikkeskåler for kyllinger..

Hovedbetingelsen er at du bare kan dyppe nesen eller fange dråper i en gjør-det-selv-drikkeskål for kyllinger. Denne betingelsen er oppfylt:

 • vannlås;
 • brystvorte;
 • vakuum;
 • koppdrikkere.

Enheten tillater ikke kyllinger å gå i vannet, og skitt kommer bare inn av nesen. Hva skal jeg gjøre med denne kyllingen! Du må vaske beholderen oftere. Det er visse krav til drikkeskåler for kyllinger:

 1. Det bør legges til rette for en automatisk vannforsyning for å holde drikkeren full i løpet av dagen. Det er bra hvis enheten er festet til en vegg eller løftet på et stativ.
 2. Enheten må være lett og sterk, slik at den ikke skader fuglen i tilfelle fall. Sikre festet for å forhindre velte og vannsøl.
 3. Produksjonsmateriale – plast av næringsmiddelkvalitet, interiørmaling. Skarpe kanter skal ikke være det.
 4. Beholderen skal vaskes godt fra sedimentet i bunnen..

Hvordan lage en vakuumdrinker selv

drikker fra en boks1-bank; 2- væske; 3 – kopp; 4 – skape et gap.

Det er mange enheter basert på glassglass med forskjellige kapasiteter. Et fartøy som er snudd på hodet brukes, hvorfra det renner vann ut når bollen det senkes i tømmes. Vann beholdes på grunn av forskjellen i trykk på overflaten av tallerkenen og inne i flasken, i den øvre delen. Når nivået i koppen har falt, kommer en luftboble inn i flasken, som lar en viss mengde vann renne ut. Selv et barn kan lage en slik drikker med egne hender. Gjør-det-selv drikkeskål for kyllinger, hvis bilde ligger foran deg, krever ikke en forklaring på hvordan du lager det.

Kyllingen, en nysgjerrig, rastløs fugl, liker imidlertid å okkupere høye steder. Derfor vil mer enn én Corydalis sitte på glasset, de vil ordne kamper uten regler om det, og snart vil krukken ligge på siden, vel, hvis den er hel. Vi må finne et mer stabilt design for gjør-det-selv-kyllinger..

Når du bruker plastdrikkere, er det viktig at kanten på bollen er kantet eller at en beskyttende gummikant settes på den. Kyllinger kan klø på en skarp kant, så begynner hakkingen.

Vannflasker brukes på hele gården. Det er ikke vanskelig å finne dem, på hver gårdsplass står flere slike gjenstander i et bortgjemt hjørne av pantryet. Rettene er lette, gjennomsiktige og enkle å arbeide med.plast flasker

La oss lage en drikkeskål for kyllinger av plastflasker. Et vanlig plastbasseng med høye sider er tatt. De vil bare være på nivået med kyllingens nakke. Det lages et hull i flasken i et nivå på 15 cm fra bunnen, og når den er fylt, senkes den ned i et basseng. Vann vil strømme ut, fylle gapet mellom beholderen og fatene på fatet og vil holde seg litt over hullets nivå.

De drakk vannet, nivået i bassenget falt, et hull i veggen på flasken ble avslørt. I bul-bul-metoden kommer luft inn i flasken, trykket i luftboblen endres og vannet fyller bassenget. En fem liters flaske er nok til 10 kyllinger om dagen.

Den beste enheten for en toflasker autodrinker for kyllinger vil være enheten, som du kan se i videoen:

For de som ikke har mulighet til å se, vil vi beskrive enheten. Vi tar 2 vannflasker i forskjellige størrelser. Du kan 8 og 5 liter, du kan 5 og 3. De må ha plugger. Vi kuttet av en stor flaske som en tallerken for vann, mer enn 15 cm høy, men slik at fuglen er behagelig å drikke. Snu den andre flasken og koble pluggene som er satt inn i den andre på noen måte. Det bores et hull på kroppen av en liten flaske under kantene på bollen.

Flasken helles med vann, korken skrus på toppen sammen med bollen. Hullet holdes på plass med en finger og beholderen passer inn i veggholderen. Hullet åpnes, bollen er fylt med vann, det skapes et vakuum på toppen. En drikkeskål for kyllinger fra plastflasker er klar. Suspensjonen må gjøres nederst, fest flasken med en klemme ovenfra.

kloakkrørHvordan lage en drikkeskål for kyllinger fra et kloakkrør kan sees på figuren. Dette er en åpen drinker, og for at kyllingene ikke skal svømme, bør den være plassert på nivået på ryggen. Hull er kuttet i røret, som trau, med broer. Materialet kuttes enkelt med en varm kniv. Installer tees med plugger langs kantene – tilleggselementer, kjøp sammen med røret. Røret kan kobles til vannforsyningen og fylles gjennom kranen. Drenering med spjeld tjener til å rengjøre trau.

Brystvortedrikker

brystvortedrikkerEksemplet på automatisk fôring, økonomi og hygiene er brystvortedrikker for kyllinger. Vann kan være i forskjellige beholdere, inkludert en bøtte, den viktigste er en dropper som jobber med en kyllingkommando. Derfor er det enkleste brystvortesystemet en hengt bøtte med brystvorter som stikker ned fra bunnen. Enheten kan drives av en lagertank eller flyte.

Det krever litt dyktighet i rørleggerarbeid og tålmodighet. Men drikkeskålen blir ikke verre enn den som brukes på fjørfeoppdrett. Av materialer og verktøy må du forberede:

 1. Brystvorter, 3600 er nødvendig for unge dyr og kyllinger, og 1800 for voksne kyllinger, denne indikatoren er vist av servicesektoren.
 2. Plastrør, firkantet eller rundt, men med innvendige spor og en veggtykkelse på 22 mm.
 3. Endelokk, med adapter for tilkobling til strømnettet.
 4. Fleksibel slange for fôr.
 5. Rørkalesjklemmer.
 6. 9 mm bor og 1/8-tommers kran.

elementer av en drikkeskål for kyllingerDet spiller ingen rolle hvilke rør som er installert på drikkeren, installasjonsprosessen utføres i følgende rekkefølge:

 • merking av rør;
 • hull bores fra siden av sporene;
 • tråden er kuttet;
 • brystvortene er skrudd inn;
 • endene er lukket;
 • dråpeeliminatorer er installert;
 • strukturen er festet til veggen;
 • vann tilføres.

Vi skal bygge en automatisk drikkeskål for kyllinger med egne hender i henhold til tegningen:automatisk drikker

Du må få brystvorter, men det er bedre å ta europeiske med en gang, de er mer pålitelige. Det er ikke vanskelig å kjøpe et plastrør og monteringsutstyr. Røret er plugget fra endene, merket under brystvortene. De skal plasseres etter 30 cm. Det gjenstår å bore hullene, kutte trådene og skru inn brystvortene med tetningstape eller slep. Kontroller at tilkoblingene er tette og tilfør vann fra beholderen gjennom den innebygde slangen.installasjon av brystvorten

Tallerkener laget av bunnen av plastflasker kan tjene som en dråpefanger. Disse lette koppene lar sengetøyet forbli tørt hvis brystvorten føres gjennom. Som du kan se fra diagrammet, bør brystvorten være under vannspeilet..

Systemet krever ytterligere automatisering hvis drikken til brystvorten strømmer. Installasjonen må inneholde en trykkregulator. Men vannet vil ikke være stillestående, friskt.

Det er ikke mulig å beskrive alle designene til automatiske drikkere for kyllinger oppfunnet av folkehåndverkere. Bare du bestemmer, i forhold til arrangementet av hønsehuset, hvilken drinker som er bedre.

Drikkeskål med dispenser – video

Previous Post
Hva er fordelene med erter som vokser i hagen din
Next Post
Soi de pere Belorusskaya Late este cultivat pentru depozitarea pe termen lung a fructelor