15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Varianter av bindweed: trekk ved hagen, åkeren, tricolor og innendørs arter

varianter av bindweed i landskapsdesign En kresen, men veldig søt bindweed er populært kjent som en bjørk. Dens blekrosa eller hvite blomster er spredt ut i et luksuriøst teppe på bakken. Mange husmødre bruker prydplantsorter for å dekorere hagetomten, samt en balkong. Mettede nyanser av blått eller lilla ser fantastisk ut på bakgrunn av grå høyhus. Forskere kjenner omtrent 250 arter av Vyunkov -familien. Det er imidlertid verdt å ta hensyn til beskrivelsen av flere gartneres favoritter..

Det er nødvendig å plante karamellen i en avstand på 25 cm til andre avlinger. Hvis det brukes til å fylle territoriet, er avstanden fra resten av plantene 50-60 cm.

Generelle egenskaper

frodig blomstrende bindweed I naturen kan du finne en bjørk i hagen din. Den ligner en miniatyr liana. For øvrig betyr det latinske navnet på loach “roll up” eller “wrap”, som veldig nøyaktig formidler anleggets natur. Stenglene og jordstenglene ligner tynne kabler som mesterlig hysser rundt enhver struktur: levende eller ikke. Spørsmålet om hvordan en bindweed ser ut bør besvares ved å beskrive hver av delene separat:

 1. Blomst. Den lange stammen er plassert i bladakselen. Noen ganger kaster han ut hele blomsterstandene. Blomstene er veldig delikate, så de blir lett skadet. De har formen som en liten bjelle eller en stor trakt. De stenger om natten og åpner om morgenen.bindweed blomst
 2. Blader. I enkle arter ser bladene ut som et hjerte eller en pilspiss. Men dekorative varianter er runde eller med ujevne kanter. De er plassert på stammen i et rutemønster, i en spiral.blader
 3. Rhizomes. Filiform krypende røtter løsner profesjonelt jorda og trenger dypt nok. Hver gang det går i stykker, dannes det en ny spire, og derfor regnes bjørken som et irriterende ugress..jordstengler
 4. Stengler. De når 3-4 meter i lengde. Hos noen arter er stilkene oppreist (opptil 50 cm i høyden), mens andre kryper. De fletter gjenstander så tett at de nesten ikke kan rives av..sterke stilker
 5. Foster. Det er en miniatyreske fylt med mellomstore frø (fra 100 stk. I ett gram). Frøet beholder fruktbare egenskaper i tre år.felt bindweed struktur

Verdien av denne kulturen ligger også i det faktum at den har mange farger. Som vist på bildet er bindweed enfarget, to- og trefarget. De dominerende nyanser av disse “europeiske vinstokker” er:

 • Hvit;
 • rosa (blek eller mettet);
 • lilla;
 • blå eller lyseblå;
 • rød (sprøytet).bindweed blomster

Loaches begynner å blomstre fra slutten av våren. Som et resultat, hele sommeren og til høstfrosten kan du beundre prakt av disse delikate blomstene..

Det er nødvendig å dyrke representanter for Vyunkov-familien på ikke-sur og relativt fuktig jord. Du bør også gi dem tilstrekkelig belysning eller i det minste diffust.

Felt bindweed

felt bindweedDenne urten kjempes oftest i grønnsakshager eller blomsterbed. Imidlertid, som praksis viser, kan du være venner med ham. Feltet bindweed inneholder dusinvis av nyttige elementer som hjelper i kampen mot sykdommer:

 • lever;
 • luftveier (bronkitt, astma);
 • sirkulasjonssystemet;
 • hudutslett;
 • nyre (lindrer puffiness).

Videre har den antiseptiske egenskaper. Avlinger som vokser ved siden av er mindre utsatt for mugg eller mugg. Den kan brukes til å lage førsteklasses mulch. Et slikt underlag desinfiserer ikke bare jorda, men gjør det også løst og fuktig..

En gunstig jordsmonn for denne arten er loam eller sandlær (med høyt innhold av sand).

vokser godt på loamÅkerbjørk kan være både flerårig og årlig. Hvite eller rosa små blomster (blå og lilla er sjeldne) dekker rikelig den krypende stilken. I de fleste tilfeller har den en glatt overflate, men noen ganger er det eksemplarer med hårfeste. Følgende bør legges til i hele beskrivelsen av feltbindweed:

 • stammen når bare 100-150 cm i lengde;
 • blomstringstid: fra midten av april til den første frosten;
 • blader av en langstrakt trekantet form (som et spyd), plassert på petioles;
 • kjegleformede blomster vokser på lange pedikler enkeltvis eller i blomsterstand (1-3 knopper);
 • tynne røtter av bindweed når 3 og til og med 6 meter i lengde;
 • avlsmetode: frø eller rot (avkom).

stilker, blomster, bladerDette bjørketreet er en fantastisk dekorasjon for hagen. Med hennes hjelp vil vertinnen dyktig skjule feil hull i landskapsdesignet. Utsøkt levende gulvteppe i bakgården vil skape en fortryllende atmosfære.

Hage bindweed

frodig buskhage bindweedDenne typen karamell utmerker seg med en rekke lyse og kontrastfarger. Et slikt blomstrende teppe kan brukes til å dekorere en stygge skråning i landet. Svært ofte er tomter som ikke er seedet tomt i hagene. Hvorfor ikke bruke en hagebindweed til å pynte opp sommerhuset. I hagen kan de dekorere smug. Krøllete blå eller hvite loach -grenser vil gi litt pomp til dette stykke paradis. Designere anbefaler å lage en skjerm eller skillevegg fra disse plantene. Den skiller perfekt en del av hagen fra en annen, eller fungerer som en skygge for andre avlinger..

En gren er nok til å dyrke gyldent ugress i en beholder. Da har den mer plass til å vokse og skape en tykk, luksuriøs kaskade..

bindweed årligSommerplanter er avhengige av sollys. Dermed lukkes bindweedblomsten og krøller seg hvis det er overskyet eller regner ute. Selv om denne planten er upretensiøs, er det fortsatt noen trekk ved plantingen og veksten:

 • såmåned – april eller mai;
 • løs jord med leire eller sand;
 • før planting blir frøene gjennomvåt i 24 timer;
 • furedybde opp til 5-8 cm;
 • mellom sengene bør være fra 50 til 60 cm;
 • for dekning brukes et spesielt dekkmateriale, som helles over med vann;
 • etter 7 dager vises spirer;
 • når samlingene stiger opp til 3 cm over bakken, må de tynnes ut (den optimale avstanden er 25 cm);
 • lyet bør fjernes etter at den siste frosten har gått.bindweed i hagen

Hvis det kommer hvite striper på det grønne, betyr det at mugg har rammet vintreet. Flere behandlinger med soppdrepende midler vil ødelegge skadedyret.

blomstersengDet er viktig å vanne hagen godt, et bilde av denne sorten for vertikal hagearbeid er gitt nedenfor. Ikke fyll sengene for mye, for dette fører til vekst av grøntområder og ikke blomsterstand. På grunn av mangel på fuktighet vil knoppene smuldre. Blomster vil vokse seg små og falme uten å mate. Derfor, før planting, befruktes landet med torv.. veggdekorasjonJorden blir drysset med aske når karamellen kaster ut knoppene. Sengene behandles med kompleks gjødsel (nitrogen eller potash) en gang annenhver uke. Underlaget legges ut på jorden og vaskes deretter av med vann med en vannkanne.befruktning

For å plante frøplanter i bakken, må du så frø i en beholder i begynnelsen av mars. Oppbevar beholderne på et varmt og solrikt sted, vanning regelmessig.

Tricolor

tricolor bindweedDet regnes som det mest effektive for planting i potter (beholdere). Kombinasjonen av blå (ultramarin nyanse) og hvit nyanse med et ildgult (sitron) senter gjør den unik. Takket være denne fargen flaver den perfekt på terrassene og blomsterbedene til megalopoliser. Tricolor bindweed er en ettårig som blir opptil 50 cm høy. Stilkene er dekket med tett grønt. De blågrønne bladene er et fantastisk bakteppe for store, varierte blomster med bølget kant. De når 5 cm i diameter.. tricolor bindweedBlant annet er det ytterligere tre varianter av tricolor loach:

 • “Blue” og “Rainbow” Flash. Både blomster og blader vokser så tett som mulig og danner sfæriske busker.
 • Royal Ensign. Blomster har en mørk farge – fløyelslilla blomster med en karakteristisk svart fargetone.
 • “Crimson Monarch”. Lyse rødblomstret blomsterstand.

Dette er de raskest voksende dekorative artene. På 2-3 måneder spirer jordstenglene opp til 2 meter dyp. Hvis de går i stykker, danner de nye prosesser..

Bindweed er en årlig plante som vokser fra frø. På grunn av at denne variasjonen er for liten, har den mange laterale prosesser. Derfor ligner slike prøver en kule. Se fantastisk ut på terrasser, vinduer eller loggier.

Rom

innendørs bindweedI et hus eller en leilighet kan du dyrke innendørs bindweed, som ble spesielt avlet for slike forhold. Denne sorten er veldig humørsyk. Det kan ikke oppbevares utendørs – som en vinduskarme eller en balkong. Direkte sollys vil føre til gulning av bladene, samt tørke ut roten. I tillegg er innendørsbjørken veldig glad i fuktighet. Derfor må den vannes og sprayes regelmessig. Du kan trygt bade en ung karamell på badet. Disse prosedyrene må utføres om vinteren, når luften i leiligheten er tørr på grunn av oppvarming. Du må sette en gryte med en blomsterpotte på et bortgjemt sted, fordi utkast er farlig for ham.

Hvis du planter en vinstokk i en beholder, bør den plasseres på sørsiden av huset eller nærmere øst.

Omsorg for disse tre typene bindweed – åker, hage og innendørs – krever ikke mye innsats. Denne lysglade planten vil bli en verdig dekorasjon av en personlig tomt eller terrasse..

Previous Post
Agurk ansiktsmaske hjemme – fordelene og resultatene av påføring