15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva gjør den gamle Don -sorten unik – Krasnostop Zolotovsky -drue

Hvilken vinterhardhet har druen Krasnostop Zolotovsky? Denne varianten ble anbefalt til meg av vennene mine som en av de beste for vinproduksjon. Jeg vil bestille frøplanter til våren, men jeg er interessert i hvordan de skal overvintre i midtfeltet. Jeg har flere tekniske karakterer. Et par vintre som dette, og jeg dekker en etter at den frøs godt i løpet av den første vinteren. Må jeg dekke Krasnostop, og på hvilken tid modnes den for massehøsting??

Krasnostop Zolotovsky druer Vinen fra denne druen viser seg å være veldig velsmakende, søt, rik rubinfarge og med en original aroma. Den har en fantastisk kombinasjon av frisk mentol og søte vaniljenoter, som er fortynnet med fruktplommer, bjørnebær og kirsebær. Den gamle og respekterte av alle vinprodusenter Krasnostop Zolotovsky -druen den dag i dag gir ikke sitt lederskap til moderne hybrider. Og de dyrker det på gammeldags måte ved hjelp av tradisjonell landbruksteknologi. Og på sine egne røtter, uten podning på den amerikanske aksjen. Variasjonens egen immunitet er ganske nok til å beskytte bushen mot sykdommer, hvis den blir godt ivaretatt..

Funksjoner og egenskaper ved Don -druer

Don druesort Krasnostop Zolotovsky Historien om opprinnelsen til sorten er ganske tvetydig. I følge en versjon hevder de at drueskankene ble hentet fra Frankrike i 1812 da kosakkene kom tilbake fra kampanjen. Imidlertid er det dokumenterte fakta om at Krasnostop vokste opp på Don lenge før den tiden. Derfor argumenterer andre forskere for at sorten ble brakt tilbake på 800 -tallet fra vingårdene i Dagestan. Den siste teorien om opprinnelsen til Don -druene ble utviklet og vitenskapelig bevist av sveitsiske forskere. Etter å ha undersøkt DNA fra tre lokale varianter, inkludert Krasnostop, sammenlignet de dem med en database med varianter. Siden det ikke ble funnet tilfeldigheter, ble sorten anerkjent som en aboriginal i Don -regionen (autokton).

Krasnostop -sorten fikk navnet sitt hjemme, fra Don -kosakkene, som kaller vintreet en fot. Buskene av denne sorten er lett gjenkjennelige på den røde ryggen. Hovedregionen for industriell dyrking av sorten er Krasnodar -territoriet og Rostov -regionen.

Druer Krasnostop Zolotovsky representerer en rekke tekniske varianter med middels modningstid. Buskene vokser ikke veldig raskt, men den unge vintreet er fullt moden mot slutten av sesongen. Bladene er ikke veldig store og til og med småaktige, avrundede, med fem lapper og små tenner langs kanten. Baksiden av platene er dekket med kort pubescens, og petioles og vener er farget rødt.

Sorten er motstandsdyktig mot sykdommer (meldugg) og tørke. Frostmotstanden er gjennomsnittlig, men buskene er i stand til rask selvfornyelse.

Produktivitet og smakskarakteristika

beskrivelse av druesorten KrasnostopKrasnostop vil ikke overraske med høyt utbytte, dessuten er det direkte avhengig av vekstforholdene. De største og tetteste klyngene som veier opptil 150 g modnes på fuktig jord i varme områder. Med mangel på fuktighet er børstene bundet små, løse og 2 ganger mindre i vekt.

Som med alle tekniske varianter, er Krastostops druer også små. Busken blomstrer i midten av juni, og i begynnelsen av september modnes koniske klynger ikke mer enn 15 cm lange. Bærene er små, veier bare ca 1 g hver, dekket med en gjennomsnittlig tykkelse av en mørkblå hud med en voksaktig blomstring. Men fruktkjøttet er veldig saftig, sukkerholdig (opptil 27%). Det er også mye syre i druer, noen ganger opptil 9%, men det forsvinner når det modnes. Derfor høstes ikke høsten umiddelbart, men når bærene er nesten overmodne.

Druer Krasnostop Zolotovsky – fordeler og ulemper med sorten

vin fra druer krasnostopDen gamle Don -varianten har mange fordeler:

  • den kan brukes til å lage både bord- og semi-dessertviner;
  • selv i tilfelle frysing, blir buskene raskt gjenopprette;
  • bær er saftige og søte;
  • planten blir sjelden syk.

To faktorer kan betraktes som ulemper. For det første er utbyttet sterkt avhengig av jordfuktighet, og for det andre kan immuniteten mot sykdommer “brytes” ved feil omsorg. I tillegg oppnås en god høst med minimalt stress bare i varme områder. I midtfeltet trenger vingårdene ly for vinteren (graving i vintreet).

Videoanmeldelse av Krasnostop -druer

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor