15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilke vitaminer er i persimmon – sammensetningen og fordelene med en tertefrukt

Jeg husker hvordan mor som barn alltid kjøpte persimmons til meg når jeg kom tilbake fra skolen med forkjølelse. Hun sa at oransje frukt vil hjelpe deg å komme deg raskere. Fortell oss hvilke vitaminer som er i persimmon? Nå er jeg allerede mor selv, og jeg vil gjerne vite nøyaktig hva jeg gir til barn.

hvilke vitaminer er i persimmon Vinteren er ikke bare sesongen for appelsiner og mandariner. En annen solfarget frukt er ikke mindre populær på denne tiden. Myke oransje frukter med grøtaktig fruktkjøtt og store bein i et sprø velsmakende skall … Kanskje nesten alle liker disse fruktene, og med god grunn, fordi persimmon ikke bare er velsmakende, men også veldig nyttig. Den inneholder mange nyttige stoffer som har en positiv effekt på kroppen. Takket være hele lageret av vitaminer hjelper persimmon mange indre organer i arbeidet med å forbedre det. I tillegg er det i kompleks terapi til og med i stand til å hjelpe til med behandling av visse sykdommer. Så hvorfor er det nyttig og hvilke vitaminer i persimmon gjør det så unikt?

Tricky nyanser av hvordan du lager en “smakløs” persimmon velsmakende

frossen persimmon Du må velge riktig persimmon, og foretrekke modne frukter. De er rikere på fargene og mykere. Men i en umoden persimmon kan en uttalt strenghet motvirke ønsket om å glede seg over den. For å bli kvitt ubehageligheten må fruktene fryses. Frossen persimmon blir søtere, og stringensen kjennes praktisk talt ikke.

Hvis du har kjøpt en umoden terte persimmon, må du ikke skynde deg å kaste den, men ha den i en pose med epler. Gassen de frigjør vil akselerere modningen av frukten..

Hva er vitaminene i persimmon?

vitaminerSom alle oransje -gule frukter inneholder persimmon mye vitamin C. Det er mest av alt i 100 g saftig masse – opptil 15 mg. Det er også mye vitamin A i det – opptil 1,2 mg.

Men mengden B -vitaminer er litt mindre:

  • mest av alt i persimmon vitamin B3 – 0,2 mg;
  • vitamin B1 og B2 nesten like mye, men ikke mer enn 0,03 mg.

sporstofferI tillegg er det mange nyttige mineraler i persimmon. Kalium er ledende blant dem – den inneholder 200 mg. Litt mindre, men også anstendig i frukt og kalsium – nesten 130 mg. Men fosfor- og magnesiumreservene overstiger ikke 52 mg (fosfor er til og med 10 færre enheter). På de siste stedene er natrium og jern – det er svært få av dem (henholdsvis 15 og 2,5 mg).

Hva er bruken av persimmoner?

fordelSom du vet har oransje frukter og grønnsaker en gunstig effekt på synet, og persimmoner er intet unntak.. I tillegg er tertefrukten i stand til mye mer, nemlig:

  • lindre nervøs spenning;
  • vil øke immuniteten;
  • vil hjelpe i kampen mot forkjølelse;
  • rensing av giftstoffer og giftstoffer;
  • stimulerer det kardiovaskulære og genitourinære systemet;
  • lindre avføringsforstyrrelse;
  • fremskynde fordøyelsen.

Les artikkelen: fordelene med persimmoner!

Hva annet er persimmon nyttig – video

Previous Post
Et utvalg av 16 beste tidlige blomster for å dekorere en sommerhytte
Next Post
Observăm vecinătatea corectă în paturi, creând plantații mixte de legume