15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Roly flower wet – hjemmepleie for balsam

Det ville være interessant å vite hvor lenge blomstene til Vanka er våte, er det vanskelig å ta vare på det hjemme? Jeg kjøpte en ung busk på salg, liten, men allerede med knopper. Og nå bor han hos meg i nesten to måneder, og blomstringen fortsetter. Og jeg vanner det bare, jeg har ikke befruktet det en gang. Hva elsker denne planten?

blomst vanka våtpleie Mange planteelskere har en Vanka våt blomst, som er ekstremt enkel å ta vare på hjemme. Disse kompakte buskene føles som mestere i huset. Og når de kommer over den frodige bladhetten, begynner mange knopper å blomstre ustanselig – og til og med konger. Busken tett dekket med lyse blomster ser faktisk veldig imponerende ut. Dessuten varer blomstringen noen ganger opptil seks måneder, og få innendørs planter kan skryte av dette. Det er enkelt å forlenge denne fantastiske perioden, bare ved å gi ham det han elsker..

Roly flower wet – hjemmepleie

balsam Planten kalles våt for sin kjærlighet til fuktighet og evnen til å “gråte”. Når det samler seg mye vann i vevet, begynner overflødigheten å stikke opp ved bladets spisser, som tårer. Hvorfor er han Vanka er allerede ukjent. Kanskje bare av den grunn at planten var like populær som dette russiske navnet. I vitenskapen er det kjent som balsam..

Det er en annen versjon av “sputum” basert på observasjoner av blomsteroppdrettere. De hevder at det er slik blomsten føler regnet og advarer om det med sitt “rop”.

Vilkår for forvaring

hvit balsamOpprinnelig fra subtropene, elsker balsam varme. Men den trenger den spesielt i perioden med aktiv vekst og blomstring. Om vinteren trenger han svalhet slik at busken kan hvile og forberede seg på neste raske blomstring. I dette tilfellet er det viktig å ikke tillate hypotermi, ellers blir planten syk og forsvinner. Noen årlige arter tåler imidlertid lavere temperaturer og vokser i hagen..

Ikke glem at balsam er mer behagelig i fuktige omgivelser. Ved temperaturer over 22 ° C varme trenger den ekstra luftfuktighet. Busken tolererer lavere priser enkelt og uten denne prosedyren..

Og for aktiv vekst og rikelig blomstring bør våt Vanka være godt opplyst. Bladene og kvistene når ut til solen og snur seg bak den, som hettene til en solsikke. Derfor er det tilrådelig å “vri” potten en gang i 7-10 dager. Men det er bedre hvis lyset er diffust.

Omsorgsfunksjoner

blomst vanka våtpleie sesongmessigÅ ta vare på en våt Vanka er enkelt, du trenger bare å ta hensyn til hans behov og sesongmessighet:

  1. Om sommeren, vanne ofte og rikelig og spray i varmen. Om vinteren er det nok å fukte jorden 2 ganger i uken..
  2. På våren gir du et nitrogentilskudd for å hjelpe til med å vokse kronen raskt. Om sommeren, bruk flytende mineralgjødsel ukentlig når du vanner. Dette vil bidra til å forlenge blomstring og øke antall knopper..
  3. Transplanteres i frisk, løs og næringsrik jord hver vår.
  4. For å forhindre at voksen balsam strekker seg, klem regelmessig toppen av skuddene.

Det er all omsorg for en blomstrende kjekk mann. Og det er veldig enkelt å forplante det ved å rotere skuddene som er igjen etter beskjæring. De vokser raskt røtter.

Riktig pleie av balsam er nøkkelen til rikelig blomstring

Previous Post
Hvordan bruke helsemessige fordeler av voksmøl
Next Post
Pepenele Bukharka este un plus excelent în dieta ta