15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gjødsel “Baikal EM -1” – søknad for jordbær

God morgen! Jeg har dyrket jordbær på min dacha i flere år. Høsten var bare fantastisk – det var nok å spise, og tilberede syltetøy til vinteren og unne naboene. Men de siste årene har høsten sluttet å glede – det er nesten ingen igjen engang for syltetøy. De sier at problemet kan løses ved hjelp av spesialmedisiner. Jeg vil ikke bruke kjemi – bærene skal ikke bare være velsmakende, men også sunne. Derfor vil jeg gjerne vite om gjødsel Baikal EM-1, applikasjon for jordbær og andre finesser.

Jordbær er faktisk et av de mest populære bærene som vokser i sommerhytter og grønnsakshager. Enkel pleie kombinert med utmerket smak gjør den veldig populær..

Rik høst av jordbær

Men det skal huskes – det tapper jorda ganske mye. Derfor anbefaler eksperter generelt ikke å dyrke dette bæret på ett sted i mer enn fem år. Utbyttet vil falle, og andre avlinger som vokser i dette området vil ikke bære for mye frukt. Men spesiell fôring kan delvis løse dette problemet. Det viktigste er å vite nøyaktig hvordan du bruker gjødsel “Baikal EM-1”. Jordbærpåføring må være riktig og nøye kalibrert..

Hvordan forberede en fungerende løsning

Generelt er “Baikal EM-1” ikke gjødsel i ordets vanlige betydning. Faktisk er dette et sett med mikroorganismer som kan gjenopprette fruktbarheten i jorda, sikre produksjonen av nødvendige elementer og øke utbyttet. Derfor er riktig forberedelse av arbeidsløsningen spesielt viktig..

For å gjøre dette må du ta varmt (ca. + 20 … + 25 grader Celsius), ikke klorert vann. Enhver lett løselig sødme legges til den – gammel syltetøy, honning, sukker. Resultatet er en grobunn som er ideell for reproduksjon av mikroorganismer. Den optimale konsentrasjonen av “Baikal EM -1” for vanning av jordbær – 1: 1000.

Gjødsel

Derfor er 2 ts av konsentratet nok for 10 liter kulturmedium. 10-12 timer etter tilsetning av konsentratet, formerer bakteriene seg nok til at løsningen kan brukes.

Riktig søknad

Siden Baikal EM-1 ikke er en vanlig gjødsel, kan den påføres flere ganger per sesong. For første gang anbefales det å gjøre dette sent på våren. Både jordbærbuskene og landet du skal plante med bær blir vannet. Det anbefales å vanne tomten 3-5 ganger i løpet av sommeren. Det anbefales å gjøre dette etter regn eller rikelig vanning – bakterier dør raskt i tørr jord..

Du kan lære mer om Baikal EM-1 fra videoen:

Previous Post
Dyspepsi hos nyfødte kalver
Next Post
Fitosporină-M biofungicidă sigură pentru protecția plantelor