15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når Antey -paprikaen modnes og hva den blir – en ung variant fra sjøen

Du spør: “Hvor store er fruktene av en sort som Antaeus pepper, og hvor mange dager etter plantingen modnes de? Moren min er en ekte eksperimentator, hun er stadig på jakt etter og prøver å dyrke noen nye produkter, og så deler hun plantemateriale med meg. Hennes siste oppkjøp var Antey, hvis frø ble oppnådd nesten i hemmelighet, ved spesiell trekk, gjennom fjerne bekjente og venner. Vi har ikke denne typen i salg i butikken vår, og jeg forventet ikke at resultatet skulle bli så utmerket. Paprikaen er kraftig, allerede stor, selv om den fortsatt vokser og er grønn. Hva er fruktens maksimale vekt og hvordan vil de endre farge? “

Antaeus pepper

Vi svarer: Det er noe majestetisk, gammelt og kraftfullt i navnet, og man kan ikke unngå å lure på hvorfor akkurat dette navnet ble gitt til sorten. Men når du ser Antaeus pepper med dine egne øyne, veier fruktene på håndflatene dine, vil du umiddelbart forstå hva som er galt. En av de beste typene storfrukt søt pepper overrasker virkelig med sin størrelse, smak og stabile karakter. Samtidig er det praktisk talt en “baby i bleier”, i hvert fall i forhold til landet vårt. Sorten mottok offisiell registrering for bare 3 år siden, men har allerede funnet fansen. Lurer på hva hemmeligheten bak hans popularitet er?

Pepper Antey – funksjoner i sorten

Beskrivelse av Antaeus pepper

I 2018 ble det russiske statsregisteret etterfylt med en ny sort avlet av israelske oppdrettere. Med tanke på opprinnelseslandet, anbefales Antey for dyrking utendørs, spesielt i varmt klima. Men vær ikke opprørt, for dens kraftige og hardføre busker vokser og bærer frukt godt både i drivhus og i drivhus. Så i sør, i midtfeltet og til og med nord, vil den israelske sorten gi en god høst..

Halvstammebusker når en høyde på 70 cm. De har en kraftig spredende krone, sterke stengler og et utviklet rotsystem. Planter er svært immun mot verticillose, en av de farligste avlingssykdommene..

Antey er en variant, ikke en hybrid, så du har muligheten til å samle frøene dine, spesielt siden de spirer godt.

Hvilken høst vil glede Antey

Antaeus pepper frukt

Når det gjelder modning, hører sorten til midt i sesongen – avlingen kan høstes etter 125 dager. Ute gir hver kvadratmeter minst 6 kg pepper. I drivhus når dette tallet til og med nesten 9 kg. Fruktene til Anthea er virkelig slående i størrelsen. Hver veier 300 g eller mer, opptil 13 cm lang. Kuboid paprika er veldig søt og kjøttfull, tykkelsen på veggene kan nå nesten 1 cm. Fruktene ligger på buskene litt hengende, inne har de 4 kamre med frø. På stadium av biologisk modenhet blir paprikaen en dyp rød farge..

Du trenger ikke vente på at paprikaen blir rød. Fruktene av denne sorten er like gode (velsmakende, kjøttfulle og søte) og på stadiet av teknisk modenhet, når de fortsatt er grønne..

Hva er fordelene med en ung variant av “utenlands” pepper

blank

Til tross for sin unge alder har den israelske Antey -pepper allerede blitt ganske kjent og etterspurt takket være:

  • store, vakre, søte og kjøttfulle frukter;
  • motstand mot temperatursvingninger, som lar deg dyrke sorten både i drivhus og i hagesenger;
  • gode indikatorer for å beholde kvalitet og transportabilitet;
  • høy produktivitet;
  • immunitet mot verticillær visning;
  • evnen til uavhengig å forplante sorten med høstede frø;
  • allsidighet ved å bruke frukt uten å engang vente på full modning og rødhet.

Av de betydelige ulempene med en utlending kan to krav til vekstforhold nevnes. For det første foretrekker han fruktbar jord, og for det andre løs jord. Knapp for næringsstoffer og komprimert jord, som ikke løsner etter regn og vanning, reduserer avkastningen betydelig.

Videogjennomgang av Antey pepperhøst

Previous Post
Gjør-det-selv vakkert og komfortabelt hus for en katt
Next Post
Bolile agrișei și tratamentul acestora