15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor lenge bærer en appelsin frukt, og er det mulig å øke hastigheten

Fortell meg, hvor lang tid tar det før en appelsin plantet fra en stein bærer frukt? Det er allerede fjerde året av treet mitt, det vokser godt, men vil ikke blomstre ennå. Jeg vokste den fra frøene til en vanlig appelsin som ble kjøpt i en butikk. Dette vil vanligvis bære frukt, eller du må pod det for dette.?

hvor lang tid tar det før en appelsin bærer frukt Ingen bestrider at eviggrønne appelsintrær ser veldig vakre ut og vil dekorere ethvert rom. Men i utgangspunktet er hovedårsaken til dyrking av sitrus muligheten til å høste deilige, aromatiske og naturlige frukter. Derfor var og forblir spørsmålet om hvor lang tid det tar før en appelsin bærer frukt for alle som drømmer eller allerede har begynt å dyrke dette eksotiske hjemme. For at den skal glede seg over frukt, må du gi planten behagelige vekstforhold. Og vent også til den vokser en utviklet luftdel som er i stand til å gi eggstokken nyttige stoffer.

Hvor lang tid tar det før en appelsin bærer frukt

når den første frukten av en appelsin Et tre som vokser fra frø må først danne skjelettgrener av flere ordrer. Og først da vil den være klar til frukt. Knoppene, og dermed fruktene, er hovedsakelig knyttet til grenene i fjerde orden. I gjennomsnitt går minst 8 år fra plantetidspunktet til begynnelsen av fruiting..

Interessant nok, i motsetning til hagefruktene våre, er modningstiden for appelsiner veldig lang. Frukt trenger minst 6 måneder for å modnes fullt ut, men i et par måneder kan de henge på grenene.

Hvordan fremskynde blomstring og inntreden av sitrus i frukt

Enig i at du egentlig ikke vil vente nesten 10 år til innendørs oransje bestemmer seg for å knytte knopper. Og selv om den frodige kronen med skinnende lyse blader er veldig dekorativ, er det mye mer interessant å se de første oransje fruktene på den. Heldigvis er det en flott mulighet til å fremskynde blomstringen av en frødyrket appelsin – dette er podning. De podede avlingene gir den første høsten i det fjerde, og noen ganger i det tredje året..

Ved hjelp av poding vil du ikke bare fremskynde fruktperioden, men også få en sterkere plante. Og også – smakfulle, store og søte frukter, i motsetning til små og bitre appelsiner, som modnes på en vill frøplante. I tillegg lar poding deg bevare favorittsorten din, hvis kvaliteter går tapt når den forplantes av frø..

Du kan plante et romappelsin vokst fra en stein på to måter:

  1. Når frøplanten vokser litt, forkort den og pod en stekekorps. Som alle wilds er grunnstammen frodig vekst, noe som er veldig bra og lar deg danne et sterkt rotsystem. Og hun vil i sin tur gi mat til luftdelen i form av en utvikling av steklinger. Det viktigste er ikke å utsette prosedyren. Frøplanter eldre enn tre år vokser verre sammen med stiklinger.pode podning
  2. En annen måte er å utføre spirende, poding med en nyre hentet fra en sort appelsin. Fordelen med denne podingen er at den kan gjøres i alle aldre, selv på eldre planter..nyreinokulasjon

Hvordan få sitrusfrukter til å bære

Previous Post
Viking gressklipper – et verdig valg av pålitelig utstyr
Next Post
Folosirea lupinului pentru fertilizarea cartofilor