15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage en sammensetning av grønnsaker – noen ideer for en kreativ kveld

Fortell meg hvordan du lager en komposisjon fra grønnsaker? Sønnen min trenger et høsthåndverk for en utstilling for å gå på skole, men fantasien min er over. Nylig lagde de en lignende ting i barnehagen til den yngste datteren, men av blomster. Men moren min falt fortsatt i en dumhet av noe slag. Bortsett fra buketter, kan jeg ikke tenke på noe annet..

hvordan lage en sammensetning av grønnsaker Hvis du har små barn i familien din, er det ingen måte å komme seg ut av aktiv deltakelse i livet deres, og dette er ikke begrenset til huset. Kreative lærere og lærere holder forskjellige konkurranser og utstillinger i barnehager og skoler. Og til høsten er det mest relevante temaet blant foreldre hvordan man lager en komposisjon av grønnsaker. Selvfølgelig er hvert barn ivrige etter å delta i dem, og du kan ikke klare deg uten hjelp fra mamma og pappa. Så etter en arbeidsdag og et skift på kjøkkenet, må du rake hjernen din og komme med forskjellige ideer.

I dag har vi samlet et lite utvalg av vakre og originale håndverk for deg. Kanskje alle materialene for produksjonen er i hvert hjem. Du kan lete etter dem i grønnsaksbed eller i kjellere hvis avlingen allerede er høstet. Og blomster plukket fra blomsterbedet under vinduet vil tjene som dekorasjon..

Hvordan lage en sammensetning av grønnsaker “Høstgaver”

Vi starter med det enkleste alternativet. Det krever ikke spesielle ferdigheter i beregnet skjæring av grønnsaker, men består i den vanlige tilberedningen av en grønnsakssammensetning. Det vil si at du bare trenger å velge frukt av høy kvalitet og legge vakkert ut. Sammensetningen kan ha forskjellige former og inkludere alle grønnsaker som finnes, for eksempel:

  1. Legg rene vaskede grønnsaker på et brett eller en pen tallerken. For å legge til originalitet, lim øynene på grønnsaker ved å tegne dem på papir og skjære ut.sammensetning av grønnsaker
  2. Bruk et stort gresskar i stedet for et brett, og klipp av toppen av det. Du kan lage et håndtak, og sette grønnsaker inni.gresskar kurv
  3. Hvis du mesterlig eier en kniv og vet hvordan du lager krøllete kutt, kan du dekorere gresskaret og grønnsakene vakkert og gjøre dem til former eller blomster.blomster fra grønnsaker
  4. Samle en bukett grønnsaker som nå er fasjonabel ved å stryke dem på lange spyd.en bukett grønnsaker

Prøv å stable grønnsakene så tett som mulig. Fyll tomrommene mellom fruktene med blomster eller fargede høstblader.

Vegetabilske dyr

Og du kan også lage forskjellige fantastiske dyr fra agurker, poteter, aubergine og andre avlinger fra sengene. Hvis du prøver litt, vil barn definitivt elske den fantastiske transformasjonen av frukt til:

  • svaner;grønnsaksvaner
  • hare;kålhare
  • krokodille på flyet;en krokodille på et gresskarplan
  • kusma;kålgris
  • edderkopp.gresskar edderkopp

Mye mer kan gjøres hvis du blir kreativ og tar litt tid. Tro meg, glade babyøyne vil være den beste belønningen.!

Mesterklasse om vegetabilsk blomster – video

Previous Post
Hvordan lage en volier til en hund med egne hender – vi utstyrer et hjem for en elsket vakt
Next Post
“Og de ble ett” ved hjelp av superlim fra Kina