15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage en krans av kjegler og eikenøtter – en enkel idé for en vakker dekorasjon av inngangsdøren

Fortell meg hvordan du lager en krans av kjegler og eikenøtter? Datteren min bestemte at vi definitivt må henge en på inngangsdøren for nyttårsferien og gir meg ikke et pass nå. Vi har nok materiale – om høsten dro vi til skogen, det er ikke langt fra oss, og vi samlet mange eikenøtter. Det var nødvendig å lage en hel familie av menn til skolen. Og på vei tilbake tok vi med oss ​​en kurv med kjegler, runde og vakre lange. Hvordan nå blinde alt dette for å lage en krans?

hvordan lage en krans av kjegler og eikenøtter Den vestlige tradisjonen med å dekorere hus og dører med julekranser har for lengst kommet ned og festet rot i hjemlandet vårt. Før nyttårsferien kan du kjøpe et stort utvalg av leker i butikkene, men hvorfor lager vi dem ikke selv? For eksempel, fra høstens gaver, fruktene av bartrær og eik, er det ingenting komplisert i hvordan man lager en krans av kjegler og eikenøtter. Alt du trenger for håndverket kan bokstavelig talt tas fra føttene dine ved å gå gjennom eik- og furulundene. Om høsten er den full av forskjellige fallne kjegler og skinnende vakre eikenøtter. Etter å ha vist litt fantasi og opprinnelig lagt dem på basen, får du en krans, ikke verre enn en butikk. Og hvis du også pynter det med et par juletrepynt og sløyfer, kommer det i det hele tatt ut en veldig dekorativ ting, i det minste legg det ut for salg.

Utarbeidelse av materialer for å lage en krans

kjegler og eikenøtter til en krans Så, til julekransen trenger vi:

  1. Kjegler, jo flere jo bedre. Det ville også være flott hvis de hadde forskjellige størrelser og former. Kombinasjonen av runde kongler og lange grankogler ser veldig fin ut..
  2. Eikenøtter, gjerne med hatter, så de ser penere ut. Men hvis et par hatter faller av, kan de også festes til kransen som et eget fragment, og fylle ut små hull.
  3. Stiftelsen. Den kan lages av polystyren ved å kutte ut en sirkel med nødvendig diameter. Et utskåret emne laget av tykk papp er også egnet..
  4. Innpakningen til basen er burlap skåret i bånd. Det er nødvendig for bedre feste av delene (kjeglene vil feste seg til burlap).
  5. Limpistol.

For å få kransen til å vare lenger, og insekter ikke starter i den, må du steke eikenøtter og nøtter på forhånd. Den første trenger varmebehandling i 2 timer, den andre er nok.

Hvordan lage en krans av kjegler og eikenøtter – trinnvise instruksjoner

Når fruktene er avkjølt, kan du komme i gang:

  1. Pakk basen med burlap, fest den med lim.grunnkrans
  2. Lim først de store elementene – kjegler.liming av frukt
  3. Plasser eikenøtter mellom kjeglene, og prøv å fylle tomrommene så mye som mulig.en krans av kjegler og eikenøtter

Det er all visdom i å lage en krans. Dette er det enkleste alternativet, men du kan gi det et helt annet, mer elegant utseende. Rist knoppene med kunstsnø, gnistrer, og bind kransen med et satengbånd. Du kan til og med lime et par leker og sørge for å lage et vedlegg – en løkke.

Nyttårskrans av kjegler og grener – video

Previous Post
Kjennskap til bringebær Pride of Russia eller helter i Russland gjenstår fortsatt
Next Post
Cum să faci un leagăn cu propriile mâini: modele simple din paleți din lemn și un scaun