15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fylle en garderobe – hvordan du organiserer det indre rommet på riktig måte

fyller garderoben Den store populariteten til glidende garderober er ikke så mye gitt av deres stilige og attraktive utseende, men først og fremst av bekvemmelighet, ergonomi og evnen til rasjonelt å bruke plass. Evnen til individuelt, basert på rommets designfunksjoner og brukerens behov, å velge den innvendige fyllingen av den glidende garderoben slik at lagringsplassen er praktisk, romslig og samtidig skjult for synet.

Innvendig fylling av garderoben

fylle garderoben på soverommet I motsetning til stasjonære garderober kan romversjonen enkelt justeres til de mest ikke-standardiserte kravene til leilighetseierne, kan plasseres nesten hvor som helst og samtidig bevare rommets estetikk. Gi den manglende smaken til det, og uten å bryte harmonien i interiøret, skape maksimal komfort og kos.

Hva bestemmer oppsettet og hvordan man beregner fyllingen av garderoben

Utvalget av utstyr for denne typen møbler er veldig stort. For ikke å ta feil av plasseringen av hyller, skuffer og seksjoner, er det nødvendig å ta hensyn til:

 1. Den opprinnelige størrelsen på rommet. Skapets dimensjoner, dets form og parametere vil direkte avhenge av det..
 2. Plassering. Fyllet for garderober på soverommet er slett ikke egnet for å ordne lagringsplasser i gangen eller stuen.
 3. Til hvilke formål skal skapet brukes. Før du begynner å planlegge, må du tydelig identifisere dine behov. Bestem for hvor mange brukere produktet skal være designet for, nøyaktig og i hvilken mengde som skal lagres der.

Fyller garderoben i barnehagen.fyller garderoben i barnehagen

Fyller garderoben på gangen.fylle garderoben i gangen

Sonering

partisjon sonering

Den klassiske modellen av ethvert garderobeskap består betinget av tre deler:

 • mesanin, det øvre området for lagring av ting som sjelden brukes;
 • den sentrale, som er hjertet i hele strukturen, hvor det henger kleshengere, hyller og skuffer for ofte etterspurte garderobeartikler;
 • bunnrom for oppbevaring av sko

Samtidig er en slik fordeling veldig betinget og kan enkelt tilpasses brukerens personlige behov..

Avhengig av behovet for visse soner, deres størrelse og mengde, velges den indre fyllingen av den glidende garderoben. Organiserte rom for plassering av en bestemt type ting.

Undertøy og sokker

oppbevaring av undertøy og sokker

Denne typen klær lagres best i skuffer med en dybde på 10-15 til 30-35 cm:

 • to rom vil være nok for menn, separat for undertøy og sokker:
 • det er bedre for kvinner og barn å ordne separate skuffer for trikotasje, sokker og undertøy

Klær på kleshengene

Stasjonære hengende lagringssystemerEn henger til en garderobe er en uerstattelig ting. Det gjør det ikke bare mulig å plassere det meste av garderoben veldig kompakt, men også å holde tingene i perfekt orden..

Når det gjelder bredden og høyden på avdelingen, er det ingen standard anbefalinger. Den optimale lengden på seksjonene bestemmes ved å måle ting som det er nødvendig å legge til et lager på 20-25 cm, og bredden – fra garderobens volum.

I dette tilfellet er det verdt å gi to alternativer for skjelvinger: for korte og lange klær.

Uttrekkbare vertikale lagringssystemerFor vertikal lagring er strømavtakere også ideelle – spesielle stenger med utløsermekanisme, som tillater rasjonell bruk av skapets øvre plass.

Rynkefrie ting

oppstilling av hyller

Denne delen av garderoben er mest praktisk plassert på åpne hyller med en høyde på 34-45 cm med en bredde på:

 • 45-70 cm for menn;
 • 35-65 cm for kvinner;
 • 30-55 cm for barn

Kvinnen i garderobenBukser vil være nyttige for folk som ikke er kjent for kleskode eller jeansfans.

Uttrekkbare lagringssystemer

skolagringDet er veldig praktisk å plassere sko ikke på vanlige hyller, men på spesielle opphengssystemer.

Sengetøy og håndklær

Utrullingslagringssystemer.Utrullbare kurver eller brede hyller på 55-80 cm med en høyde på 50-60 cm er ideelle for lagring av så store ting..

Glidende garderobe innvendig fylling – størrelsen er viktig

Når du planlegger en garderobe, er det nødvendig å ta hensyn til at det er beslagene som vil utgjøre fra 15 til 65% av hele fyllingen av produktet. Og hvis du ikke planlegger å installere utelukkende stasjonære hyller og skuffer, må du sørge for at dybden på strukturen er minst 60 cm. Dette er den optimale bredden for uttrekkbare beslag. Selvfølgelig kan du også finne alternativer for mekanismer med en dybde på 40 cm, men dette vil bli mer kostbart og problematisk, og rekkevidden vil være betydelig begrenset.

Fyller garderoben på gangen

garderobe på gangenHvis du er eier av en leilighet med en romslig inngangsparti, er valget av garderobe og innvendig fylling praktisk talt ubegrenset. Men ofte er det denne delen av lokalene i standardhus som ikke kan skryte av et stort område og riktig form. Derfor er det nødvendig å prøve å bruke garderoben rasjonelt innvendig maksimalt..

Det bør gis bestemmelser om steder for:

 • en bar som yttertøy skal lagres på;
 • hyller for sko;
 • skuffer for tilbehør, skopleieprodukter, paraplyer, oppbevaring av hansker og andre småting.

En annen viktig nyanse som ikke bør overses er lagringsplassen for sesongklær..

For å spare plass og visuelt utvide plassen, bruk speilglas av skyvedører.

Fyller garderoben på soverommet

garderobe på soverommetI motsetning til mer kompakte gangsystemer, bør utformingen av soveromsskapet gi så mye lagringsplass som mulig. Høyden på skapet kan settes til maksimum – under taket. En slik teknikk vil tillate ikke bare rasjonelt å bruke hele plassen, men også ved å installere dører med dekorative elementer, komplementere organisk interiøret i rommet..

Det optimale alternativet for innvendig fylling av en garderobe for et soverom inkluderer installasjon av:

 • skuffer for sengetøy og tilbehør;
 • åpne hyller og maskekurver for oppbevaring av en rekke ting;
 • stasjonære og uttrekkbare stenger, kleshengere for kleshengere og strømavtakere;
 • holdere for slips, bukser og belter;
 • nisjer og hyller for oppbevaring av poser, sko, husholdningsartikler: strykebrett, strykejern …

Fyller garderoben i stua

garderobe i stuaInstallering av en garderobe i stuen gjør det mulig å kombinere flere funksjonelle områder samtidig. I tillegg til den romslige lagringsplassen, utstyrt med mange hyller, skuffer, nisjer, kurver og holdere for skjelvinger, kan du sørge for plassering av en liten arbeidsplass – et minikabinett, en TV og annet fjernsyns- og radioutstyr, en film projektor eller et verktøyrom.

Funksjoner ved fylling av hjørneskap

fylle hjørnegarderobenMed riktig valg av innvendige beslag og plassering av oppbevaringsrom, lar hjørneskapet deg kompakt plassere en enorm mengde ting i det minste rommet. For å unngå dannelse av “døde soner” og bruke hver centimeter, er det nødvendig å kombinere stasjonære overflater med uttrekkbare systemer.

Det sentrale området til disse skapene er ideelt for montering av skinnene. Skuffer, kurver og hyller – best plassert på sidene.

En god løsning ville være å installere et system med mekaniske skjelvinger, noe som ytterligere vil spare plass..

Innebygd garderobe inni – hvordan du finner den riktige løsningen

Hovedprinsippet for kompetent fylling av garderoben er en objektiv vurdering av fordelingen av plass og ergonomi. Før den endelige godkjenningen av produkttegningen eller bestilling av en ferdig skapmodell, ikke vær lat i reelle dimensjoner for å sjekke hvordan de valgte dimensjonene og lagringssystemene oppfyller dine behov og forventninger..

Fyllingen av strukturen bør plasseres i en høyde som er behagelig for din høyde og som tilsvarer individuelle behov.

Dybden på hyllene skal ikke være for dyp, ellers blir det rett og slett upraktisk å få ting ut. Og dimensjonene på skapet passer nøyaktig inn i rommet og ødelegger ikke interiøret med sin voluminøsitet.

Praktisk fylling av garderoben – video

Previous Post
Plant en Kadlubitsky -mutter
Next Post
Cultivarea mazărei în aer liber