15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De beste oppskriftene på tomatjuice gjennom en kjøttkvern for vinteren

tomatjuice for fremtidig bruk Tomatjuiceoppskrifter for vinteren gjennom en kjøttkvern vil hjelpe deg med å lage en skikkelig godbit for deg selv og dine nærmeste. Denne drikken hjelper deg med å lade batteriene i det tøffeste kalde været. Den inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler som er nødvendige for helsen. Juicing er veldig enkelt, det viktigste er å fylle på ferske tomater og velge riktig oppskrift.

Klassisk oppskrift

god juice til vinteren Det er lett å tilberede en drink med en kjent smak. Oppskriften på tomatjuice for vinteren gjennom en kjøttkvern innebærer bruk av følgende ingredienser:

 1. Tomater – 10 kg.
 2. Sukker – 100 gr.
 3. Salt etter smak.

Forbered ferske tomater for bearbeiding. For å gjøre dette, skyll dem grundig i rennende vann. Klipp ut alle ødelagte områder og stilker.skyll tomatene Skjær tomatene i små terninger.hakk tomater Pass gjennom en kjøttkvern. kjøttdeigDet er best å bruke et spesielt juicefeste. Hvis den ikke er der, må du i tillegg filtrere den resulterende velling ved hjelp av en sil. På denne måten kan du frigjøre saften fra frø og skall..kvern gjennom en sil

Hell saften i en stor beholder og legg over flammen. Tilsett salt og granulert sukker. Mens du rører hele tiden, vent til væsken koker..å brygge juice

Tomatjuice lagres gjennom en kjøttkvern hele vinteren i forseglede glass. Før du heller juice i dem, bør de steriliseres grundig. Behandlingstiden for en to liters boks er omtrent 20 minutter. Husk å sterilisere og lokk.

Det er best å helle juice i en eller to liters glass..

Etter at saften begynner å koke, fjerner du skummet fra den. La det småkoke i ytterligere to minutter. Hell i tilberedte glass. Tetning med lokk. Legg glassene med lokkene ned, pakk dem inn i et varmt teppe og la avkjøle..fyll bokser

Etter at glassene er helt avkjølte, legg dem bort for oppbevaring. Det er best å lagre tomatjuice gjennom en kjøttkvern hjemme i en kjeller eller et kjølig skap..

Oppskrift med tilsetning av krydder og eddik

tomatjuice med krydderEn rik, krydret drink kan lages ved hjelp av en annen oppskrift. Følgende komponenter kreves for matlaging:

 1. Tomater – 11 kg.
 2. Sukker – 500 gr.
 3. Salt – 180 gr.
 4. Allehånde – 32 erter.
 5. Malet kanel – 3 ts.
 6. Nellik – 8 knopper.
 7. Muskatnøtt – klype.
 8. Hvitløk – 3 fedd.
 9. Kvernet rød pepper – 0,5 ts.

Skyll tomatene i rennende vann. Fjern stilker og områder som viser tegn på forringelse. Skjær tomatene i små skiver.hakk tomatene Rull dem gjennom en kjøttkvern. Sil med en sil.

Hell den tilberedte juicen i en kjele og kok i 30 minutter på svak flamme. Tilsett salt og sukker. Kok i ytterligere 10 minutter. Skriv deretter inn alle de andre komponentene. Kok i ytterligere 10 minutter.sterilisering av bokser i mikrobølgeovnenHell den tilberedte juicen i forhåndsteriliserte glass. Forsegl tett med lokk. Pakk med et varmt håndkle eller teppe og la avkjøle.saften er klar

Du kan forbedre denne oppskriften på tomatjuice for vinteren gjennom en kjøttkvern ved å tilsette hakket paprika. Dette vil gjøre smaken av drikken mykere og rikere..

Oppbevar drikkebokser på et kjølig sted.

Basil oppskrift

deilig tomatjuiceHvis du liker den klassiske italienske kombinasjonen av basilikum og tomater, vil denne juicen sikkert falle i smak. For å forberede den, forbered komponentene:

 1. Tomater – 5 kg.
 2. Grønn eller lilla basilikum – 1 stor haug.
 3. Salt ca 100 gr.
 4. Sukker – 100 gr.

Skyll alle tomatene godt. Fjern alle ødelagte deler og stilker. Skjær i terninger. Rull gjennom en kjøttkvern og kvern gjennom en sil.

Hell den tilberedte juicen i en kjele og la det småkoke i 20 minutter. Tilsett deretter salt, sukker og hakket basilikum.

Du kan også bruke tørket basilikum til denne oppskriften, men det er bedre å foretrekke friske urter..

hell i bokserHell den tilberedte juicen i nøye steriliserte glass og stram lokkene tett. Legg glassene med lokkene nede. Pakk inn i et teppe. Vent til det er helt avkjølt.

Tomatjuice med løk og paprika

god drink for vinterenDe som vil vite hvordan man lager tomatjuice gjennom en kjøttkvern mer pikant, bør ta hensyn til denne oppskriften. Det krever følgende komponenter:

 1. Tomater – 9 kg.
 2. Bulgarsk pepper – 3 biter.
 3. Hvitløk – 5 fedd.
 4. Sløyfe – 1 hode.

Skyll grønnsakene og fjern eventuelle ødelagte deler. Fjern frøene fra paprikaen. Skrell tomatene og skjær dem i terninger. Hakk løk og pepper.

For å raskt skrelle tomater, senk dem i kokende vann i et par sekunder, og kjøl dem deretter umiddelbart ned i isvann.

Vri alle grønnsakene gjennom en kjøttkvern. Mal den resulterende velling gjennom en metallsikt. Hell saften i en kjele. Vent på en liten flamme.

tomatjuice uten steriliseringHell den tilberedte juicen i steriliserte glass og forsegl med lokk. Pakk et teppe og vent til det er helt avkjølt. Etter det kan du lagre saften i et kjølig rom..

Velg en oppskrift som passer deg og lag en deilig og sunn juice for hele familien.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo