15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Høsting av fersken i egen juice til vinteren

fersken for vinteren Den lett fordøyelige ferskenmassen er saftig, velsmakende, aromatisk og må spises når som helst på året. Fersken i sin egen juice for vinteren er akkurat det en person trenger under mangel på vitaminer. I forrige århundre var mirakelfrukten en nyhet, den var en delikatesse og ble heldigvis bare konsumert fersk. Fersken er nå tilgjengelig i alle typer og varianter. Store nektariner er veldig populære på grunn av sin søte smak. Frukten av fersken er forgjengelig, etter å ha ligget på bordet i en dag, visner den, endrer farge, og med en liten påvirkning blir dette stedet mørkere. Hvis du har et stort antall slike frukter, og du ikke har tid til å spise dem, bør du definitivt ty til bevaringsprosedyren og helst i juicen din. Hvordan lage fersken i din egen juice, forteller informasjonen nedenfor.

Les også artikkelen om emnet: fersken syltetøy oppskrifter!

Et par linjer om viktigheten av fersken

sørlig frukt - fersken Komplekset med vitamin B, C, E, K, PP gjør fersken ikke bare velsmakende, men også sunn. I tillegg til alt inneholder den sitronsyre, eplesyre, eddiksyre og vinsyre, samt magnesium, mangan, jern, kobber, sink og andre sporstoffer. Vanligvis metter vi fersken kroppen med alle nødvendige stoffer for normal funksjon. Det anbefales å spise fersken for nyrepasienter, revmatisme, gikt, lever og galleblære. Fersken i sin egen juice kan bevare de listede vitaminene og medisinske egenskapene hvis du følger alle trinnene i oppskriftene for vinteren..

fersken i sin egen juiceFruktene av fersken er delt inn i 2 typer: med en fløyelsaktig hud og blank. De angitte typene er delt inn i to underarter: med et lett flyttbart bein og vanskelig å skille. På grunn av disse egenskapene har hver sin egen spesielle smak frisk og bearbeidet. Modne fersken kan smakes allerede i juli og ende opp med å nyte denne naturgaven i oktober. For å forlenge gleden kan frukten det gjelder bearbeides til kompott, juice, syltetøy, konserver og til og med hermetisert fersken i din egen juice, hvis oppskrift er utstyrt med et bilde og en trinnvis beskrivelse..

En 1 liters krukke rommer omtrent 0,5 kg mellom fersken.

Fersken i sin egen juice med sterilisering

Ingredienser: fersken – 6 stk., Vann (ikke kokt) – 4 ss. skjeer, sukker – 1 ss. skje.

Steketrinn:

 1. Vask og skrell fersken.skrell av frukten
 2. Del i to og bli kvitt beinet.
 3. Skyv tett i en sterilisert krukke i lag med sukker.vi legger tett i glass
 4. Tilsett vann og legg i en gryte med vann for å sterilisere. Steriliser 25 minutter.sterilisere fersken
 5. Ta ut boksene, stram til lokket, snu og pakk inn med en tett klut i et døgn.lukk fersken
 6. Maten er klar til bordet.

Fersken i sin egen juice uten sterilisering

Ingredienser: fersken – 1,5 kg, vann (ikke kokt) – 1,5 liter, sukker – 200 g, sitronsyre – 1 ts.

Steketrinn:

 1. Hell kokende vann over frukten og fjern skallet, fjern frøene.vask og fjern bein
 2. Fyll glasset med de resulterende bitene til nakken. Spred forsiktig slik at de sfæriske fruktene ikke mister sin appetittvekkende form.
 3. Kok opp vann og hell det i en glassbeholder, dekk til og la stå i omtrent en halv time.kok vann
 4. Tøm det aromatiske vannet tilbake i kjelen, tilsett sukker og sitronsyre. Kok dette stoffet igjen til sukkeret er helt oppløst.
 5. Hell den ferdige sirupen over glassene med innholdet og rull sammen lokkene. Snu varme proviant og legg i et varmt teppe til de er avkjølt..la avkjøle
 6. Etter avkjøling, sett dem tilbake til normal posisjon og legg dem i pantryet..

Fersken i sin egen juice: en oppskrift uten vann

Komponenter for tre stykker 1,5 l krukker: fersken – ca 4 kg, sukker – 1,5 kg.

Steketrinn:

 1. De vasket fersken er kjernekjerne og skåret i biter..hakk nektarinen
 2. Følgende komponenter legges lagvis i en krukke: et lag sukker, et lag fersken.fyll glassene og tilsett sukker
 3. Legg boksene i en gryte med vann for sterilisering, slik at opphengene på boksene er halvt nedsenket i vann. Sterilisert i 40 minutter, under oppvarmingsprosessen begynner juice å skille seg ut fra frukten og fylle beholderen med den. Ferskenene mykner, og gir plass til et par frukter til..sterilisere
 4. Etter sterilisering fjernes glassene forsiktig og forsegles tett med lokk, vendes og pakkes inn i en varm klut.tilberedning av fersken
 5. Bestemmelsen er klar.

Fersken i sin egen juice uten sukker

fersken uten sukkerIngredienser: saftige fersken eller nektarin

Steketrinn:

 1. Vask sortert fersk, ikke bortskjemt fersken grundig i vann, fjern frø.kuttes i to deler
 2. Legg halvdelene i en glassbeholder til randen, sterilisert på forhånd.fyll boksene tett
 3. Kok opp vann og hell det i fersken.
 4. Forbered steriliseringsprosedyren: legg et håndkle eller en løs klut i en emaljepanne på bunnen, legg glass med frukt og hell varmt vann opp til glassets skuldre. Slå på brannen og kok opp væsken, og deretter avhenger steriliseringstiden av fruktens saftighet og hastigheten som juice slippes ut på grunn av effekten av høy temperatur. Det tar vanligvis 15-20 minutter.steriliseringsprosess
 5. Den steriliserte maten rulles sammen med tinnlokk, beholderen vendes og pakkes inn i et teppe.
 6. Sødmen er klar!

Reseptbelagte fersken uten sukker kan konsumeres selv av diabetikere.

fersken for diabetikereFersken i sin egen juice, tilberedt for vinteren, kan spises hel uten noe, og kan også brukes som ingrediens i andre retter, for eksempel paier, gelé, gryteretter, gelé. Andre frukter kan legges til hermetikk for å variere standard fersken smak. En søt fersken vil gi en sofistikert smak når den kombineres med en plomme, hermetikkstrinnene kompletteres bare med behandlingen av plommen. Det vil også være nødvendig å fjerne skallet fra det og fjerne frøene, og da vil oppskriften på hermetisering i sin egen juice være den samme, bare fersken og plommen vil være plassert i krukken. Plommens sted kan opptas perfekt av appelsinskiver, sitronskiver, ananasskiver, deler av epler eller pærer, bringebær, jordbær.

Les også om: tykk frøfri kirsebærsyltetøy til vinteren!

Ferskenemner – video

Previous Post
DIY katt hengekøye
Next Post
Ce este util și dăunător sucului de sfeclă