15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Å lukke ripsyltetøyet med appelsin i henhold til forskjellige oppskrifter

Søt og sur dessert kan lages med egne hender, og du trenger ikke vinbærsyltetøy gå til butikken og se etter noe spesielt. Dermed kan ripsyltetøy med appelsin bli spesiell. Appelsin brukes ofte i søte godbiter. For større metning og aroma tilsettes banan, bringebær eller sitron til syltetøyet..

Sunnheten til hovedingrediensene: rips og appelsin

vinbærsyltetøy med appelsin Rips er rike på vitamin B, C, E, P, K, samt karbohydrater, fiber og pektinsubstanser. Takket være bruken av disse bærene, styrkes immunsystemet, gastritt, åreforkalkning, stafylokokker, difteri behandles. Solingselementer og essensielle oljer i rips har en antiinflammatorisk effekt. Orange gir derimot en beroligende, antimikrobiell, antiskorbutisk effekt. De gunstige stoffene i det styrker immunsystemet, nervesystemet, forbedrer det kardiovaskulære systemet, det endokrine og fordøyelsessystemet. Hyppig bruk av denne sitrus stimulerer appetitten, øker styrken, lindrer tretthet, lindrer vitaminmangel. Selv appelsinskall er snøret med fordelaktige sporstoffer. Hvis du kombinerer disse to nyttige fruktene, får du en vitamincocktail mettet med alle nødvendige elementer for normal menneskelig ytelse. Du kan lage kompott, syltetøy, juice, syltetøy fra rips og appelsiner.

Ripssyltetøy med appelsin

Det er to måter å lage solbær appelsinsyltetøy: varm eller kald. Den sistnevnte metoden gir kortsiktig lagring i kjøleskap under et nylonlokk. Det varme tilberedningsalternativet er designet for vinterbestemmelser og er gitt nedenfor..

Tilberedningsprosess:

 1. Sorter ut 1 kg bær, fjern blader og kvister. Skyll under rennende vann.skyll rips
 2. Vasket 2 appelsiner, kuttet i skiver uten å skrelle.skjær en appelsin
 3. Mal de tilberedte ingrediensene i en blender eller kjøttkvern. Hell i 1,5 kg sukker.kvern ingrediensene i en blender
 4. Del i glass og steriliser i 15 minutter.
 5. Ta ut, stram til lokkene og sett til side for å avkjøle. Syltetøyet er klart!

For å forhindre at mugg oppstår på overflaten av syltetøyet under lagring, må du kutte ut en sirkel med en diameter på 90 mm, suge den med vodka og legge på toppen av syltetøyet før du ruller lokket.

Ripssyltetøy med banan og appelsin

Banan kan tilsettes for å gi syltetøyet en søt og delikat smak. I dette tilfellet vil røde rips bli brukt. Ferdig ripssyltetøy med banan og appelsin er designet for oppbevaring på et kaldt sted under et nylonlokk.

Tilberedningsprosess:

 1. 1 kg rips, renset for søppel, hell 1,5 kg sukker.dekk ripsene med sukker
 2. Få juice fra 1 appelsin og bland det i rips som allerede har startet juice.press ut saften
 3. Skrell 2 bananer og skjær i ringer. Legg på bunnen av steriliserte glass. Dryss med juice fra 1 sitron på toppen.kutt en banan
 4. Legg rips-appelsinmassen på bananbitene og dryss med sukker på toppen.deilig syltetøy
 5. Kork med nylonlokk og legg i rødbærsyltetøyet i kjøleskapet med appelsiner og banan.

Hvis det er nødvendig å bevare syltetøyet til vinteren, bør glassene med det før spinning steriliseres i 15-20 minutter. Tett deretter tett med tinnlokk. Du trenger bare å vite at med denne metoden vil bananer miste formen og bli til potetmos..

Ripssyltetøy med bringebær og appelsin

Rips er så allsidige i smak at de kan kombineres med mange andre frukter og bær. De resulterende søte rettene fra fatet er ganske uvanlige og velsmakende. Du kan lage syltetøy: rips, bringebær, appelsin. Bringebær legger litt sødme til desserten. I tillegg til den fantastiske smaken, er den veldig sunn. Bruken bidrar til å forbedre tarmens funksjon, forhindrer dannelse av blodpropper, normaliserer blodpropp.

Tilberedningsprosess:

 1. Vask 2 kilo bringebær og dekk til med 2,5 kilo sukker. Sett blandingen til side over natten for å trekke ut bringebærjuice..dekk bringebær med sukker
 2. Dagen etter legger du bringebærene på komfyren og varm i 5 minutter. Ro deg ned. Protomit i ytterligere 5 minutter.Kok opp
 3. Vask et halvt kilo rips og hell i kokende bringebær. Gjør det samme med 2 stykker appelsin, etter å ha kuttet dem. Kok i 10 minutter.kutt appelsin i ringer
 4. Steriliser glassene.
 5. Hell ripsyltetøy med appelsin og bringebær i glass, vri. Pakk opp, ikke snu.rips med appelsin til vinteren
 6. Ha en god te!

Hvitbærsyltetøy med appelsin

Hvite rips er mer motstandsdyktige mot kaldt vær og soppinfeksjoner enn solbær. Ellers er hvite bær like nyttige som deres svarte og røde fettere. For de som ikke liker en rik syrlig smak, er det bedre å foretrekke den hvite sorten og lage hvitbærsyltetøy med appelsin. Oppskriften nedenfor gir tilberedning av søtsaker uten langtidslagring..

Tilberedningsprosess:

 1. Vask og skrell 2 appelsiner.skrell en appelsin
 2. 1 kilo hvitbær for å fjerne rusk og skylle.
 3. Mal de tilberedte ingrediensene i en blender og dekk med 1,5 kilo sukker.
 4. Ha den resulterende puréen i glass, hell 1 ss på toppen. en skje sukker og lukk godt med et nylonlokk.

Allergikere som reagerer akutt på naturlige fargestoffer, det er bedre å bruke hvite rips, og ikke røde og svarte.

Ripssyltetøy med appelsin og sitron

Du kan legge til sitron til ingrediensene i denne solbærsyltetøyet, eller bytte ut en appelsin mot en sitron. Ripsyltetøy med appelsin og sitron viser seg å være behagelig surt og lagres i lang tid på grunn av tilstedeværelsen av sitronsyre i sammensetningen.

Tilberedningsprosess:

 1. Vask 1 kg rips, tilsett 1,5 kg sukker og kvern i en blender.hakk rips
 2. Skrell 1 appelsin og 1 sitron. Skjær i små biter.finhakk appelsinen
 3. Ha alle ingrediensene i en kjele og kok i 15 minutter.
 4. Hell i glass, legg rundt papir på syltetøyets overflate og la avkjøle.
 5. Forsegl med et nylonlokk eller lokk med polyetylenfilm.

Når det ikke er sitron, og du vil få ønsket smak, erstattes den med sitronsyre.

Hvordan lagre syltetøy?

Det er to måter å lagre appelsinbærsyltetøy på: kort og lang sikt. Midlertidig, designet for å lagre syltetøy under et nylonlokk på et kjølig sted. Vanligvis er kjøleskapet et slikt sted. I dette alternativet blir ingrediensene malt og korket rå. Alle vitaminer og mikroelementer som er så nødvendige for kroppen, lagres her. Langtidsoppbevaring sørger for hermetisering av ripssyltetøy under et tinnlokk. I dette tilfellet krever komponentene en varm temperaturbehandling. Du kan koke ingrediensene i en kjele eller sterilisere dem i glass i 15-20 minutter. Med denne behandlingen vil noen av vitaminene gå tapt, men den viktigste vil forbli, derfor, om vinteren, ved å åpne en syltetøyglass, kan du mette kroppen din med nyttige stoffer og få mye glede av den uovertrufne søte og sur smak. Rips og appelsinsyltetøyoppskrifter vil hjelpe til med å tilberede og lagre maten riktig i lang tid..

Previous Post
Kjennskap til bringebær Pride of Russia eller helter i Russland gjenstår fortsatt
Next Post
Cum să faci un leagăn cu propriile mâini: modele simple din paleți din lemn și un scaun