15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oppskrift på å lage vaniljesaus

hytteost påskekake En av de mest populære oppskriftene før påsken for lett påske er ostemasse. Noen vertinner baker den i ovnen, som vanlige kaker, men vaniljesausen er ikke mindre velsmakende. Det særegne ved tilberedningen er at den revne ostemassen må kokes og deretter stå på et kaldt sted etter å ha lagt undertrykkelsen på formen. Takket være denne prosedyren vil eggene ikke være fuktige, og selve paskaen vil vise seg å være øm, men den vil beholde formen godt..

For å lage en dessert må du:

 • egg – 3 stk .;
 • cottage cheese – 500 g;
 • smør (smør) – 100 g;
 • rosiner – 100 g.
 • granulert sukker – 100 g;
 • rømme – 200 g;
 • vanillin;

For cottage cheese gryte eller pasque, er det bedre å bruke hjemmelaget cottage cheese, og ikke kjøpt.

Trinn-for-trinn-instruksjoner for tilberedning av ingredienser i henhold til en populær oppskrift:

 1. Damp rosinene og la stå i 20 minutter.
 2. I løpet av denne tiden kan du male cottage cheese med en sil eller vri den to ganger gjennom en kjøttkvern – dette vil gi pasca en delikat struktur..
 3. Tilsett egg, rømme, sukker og vanilje til revet cottage cheese. Bland godt med en trespatel. Få en ganske tykk masse.
 4. Skjær det litt smeltede smøret i små biter og bland med ostemassen. Slik at det ikke er klumper igjen, slå alt med en mikser.
 5. Ha den tilberedte massen i en gryte med en tykk bunn, sett på komfyren og kok over svak varme til det dukker opp bobler, og rør hele tiden emnet. Kan ikke koke opp.
 6. Senk kjelen med kokt cottage cheese umiddelbart i en stor beholder med kaldt vann. Uten å stoppe omrøring, suge den i et vannbad til massen avkjøles og tykner. Sett den deretter i kjøleskapet i et par timer.
 7. Tøm rosinene og tørk dem på et håndkle. Tilsett til ostemasse og rør.
 8. Ha våt osteklut i en form (pasochny) og ha ostemassen i den. Pakk endene på gasbindet, dekk til arbeidsstykket ovenfra, trykk ned med undertrykkelse og sett i kjøleskapet i en dag. Det er viktig å legge en bolle under formen slik at væsken renner ned.

Om ønskelig kan nøtter, kandiserte frukter, hasselnøtter og mandelblader legges til ostemassen sammen med rosiner.

Når ostemassen presses i formen, demonter du den forsiktig og fjerner gasbindet. Ostemassen er klar. Toppen kan pyntes med kandiserte frukter.

En så enkel oppskrift er innenfor kraften til selv nybegynnere, og du kan lage en cottage cheese -dessert ikke bare til påske, men også til enhver annen feiring. god appetitt!

Matlaging vaniljesauspasta (tsar) – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară