15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Voksende allium Purple Senseion uten videre

voksende allium lilla senseishen Lilla nyanser beroliger nervesystemet og muntrer opp, så en dekorativ sløyfe bør plantes i landstedet ditt. Voksende allium Purple Senseishen (det offisielle navnet) er den riktige plantingen, samt kompetent pleie av den urteholdige avlingen.

For å bruke blomster i dekorative buketter, må du tørke dem ordentlig. Pedunculene er suspendert slik at hodet ser ned. Oppbevar råvarer i et mørkt rom. Dette vil bidra til å bevare fargenes rikdom og formens nåde..

Enkel dyrking av allium Purple sense

En ekstraordinær hybridsort utelukkende beregnet for gruppeplantinger. Plant den så tykt som mulig, siden de frodige, kuleformede blomsterstandene ikke er for tette. Som et resultat vil en slik klynge med lilla kloder gjøre et fantastisk inntrykk på de rundt deg. Som alle løkvarianter, allium:

  • plantet i august / september;
  • til en dybde på 15 cm eller mindre hvis pærene er små;
  • ikke transplantert på 6-10 år.

På grunn av rotsystemets unike egenskaper reproduserer kulturen seg godt. En plante produserer flere løker, så det er en glede å vokse allium Purple Senseion. Så om noen år vil “tusen skje fra en busk”, og blomsterbedet blir til en fantastisk frottéduk med lilla farge. Et slikt syn vil være gledelig for øyet i midten av mai. Blomstringstiden avhenger selvfølgelig av vårens værforhold, så vel som klimaet i regionen..

For å gi forhagen et presentabelt utseende, anbefales det å fjerne tørkede blader fra busken. De brukes deretter som plantgjødsel. De blir satt sammen med ugresset i en tønne og tett lukket. Noen ganger oversvømmet med vann.

Fascinerende avl

Det er best å grave opp pæren etter at stammen og løvet er helt tørt (i midten av juni). De rister forsiktig av bakken fra dem. Råvarer lagres i et tørt, varmt og godt ventilert område eller et sted under en baldakin. Neste høst plantes planten i åpen mark..

Det er også en rimeligere måte. Når den grønne massen blekner, blir busken delt i flere frøplanter, og deretter overført til et nytt sted. I andre tilfeller forplantes kulturen av frø, som høstes fra tørkede blomsterstilker. Det anbefales å så dem om våren eller høsten. Dessverre vil slike frøplanter kaste ut de første knoppene etter 4-5 år..

Dyrking av allium Purple Sensation inkluderer rettidig vanning. Prydløk vannes bare når den helt klart trenger fuktighet. Det er viktig å huske at denne variasjonen lett tåler skyggefulle steder, så vel som alvorlig frost..

Previous Post
Dorotheanthus – planting og omsorg i det åpne feltet for krystall kamille
Next Post
Avocado este un copac cu un aspect unic