15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forskjellen mellom den originale motorsagen og en falsk

original modell motorsag Hva er forskjellen mellom en original motorsag og en falsk? De viktigste forskjellene er pris og kvalitet. En falsk motorsag er laget av billige materialer, og derfor er kostnaden ofte betydelig lavere. Men det er tider når forfalskninger selges til prisen på originalen for å villede kjøperen. For å skille en falsk motorsag fra en original, må du ta hensyn til byggekvaliteten..

Ingen sveiser eller andre defekter skal være synlige på kroppen til den originale motorsagen.

Hvis motorsagen er av plast, bør malingen feste seg godt til den. Plastkassene til de originale instrumentene er laget av høyfast eller hydrokarbonplast. Dette materialet sprekker ikke. Hvis du kjøper en motorsag fra hendene, må du være oppmerksom på tilstanden til saken: det skal ikke være bulker eller andre feil på den. La oss vurdere forskjellene mellom det falske og det originale på eksemplet på motorsagen “Husqvarna 365”.

Kvaliteten på de indre delene av motorsagen og utseendet

Vær først og fremst oppmerksom på dekket til motorsagen. Produsenten bruker alltid firmalogoen til selskapet på overflaten..

Hvis det ikke er noen logo på dekket, eller det er en feil i navnet på produsentens selskap, holder du med hundre prosent sannsynlighet en falsk motorsag.

Du bør også ta hensyn til kvaliteten på rekylstarteren. Den må være laget av metall og gummiert. Hvis forretten er av plast, er dette en falsk.

Fjern dekselet fra motorsagen. For det originale instrumentet kan toppdekselet fjernes med en bevegelse av hånden. Olje og tanklokk er festet til kroppen med nylonstrenger. For en falsk, er lokket festet med fire stjerners bolter eller plastfester..

En original Husqvarna 365 motorsag må ha et merket plastfilter inne i karosseriet. Gir også rask tilgang til tennpluggen.

Utstyr

Vær oppmerksom på det komplette settet med motorsagen. Det originale settet, i tillegg til karosseriet, inneholder ett merket dekk og kjede, samt en tennpluggnøkkel. Noen ganger selges merkede motorsager for en kampanje. Disse motorsagene kommer med Husqvarna -hansker og en ekstra kjede. Hvis filer, beholdere for blanding av drivstoffblandingen eller annet tilleggsutstyr tilbys i et komplett sett med motorsag, så er dette en falsk.

Å selge forfalskninger straffes ved lov og straffes med en stor bot..

Derfor er det lite sannsynlig at du finner falske motorsager i bedriftsbutikker. De kan bare kjøpes i markedene eller for hånd.

Previous Post
Hvordan bruke helsemessige fordeler av voksmøl
Next Post
Pepenele Bukharka este un plus excelent în dieta ta