15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alt om bladlusene som bærer maur

maur som bærer bladlus Maur forårsaker stor skade på planter i hagen. Disse insektene bærer bladlus gjennom frukttrær. Den lever av plantesaft og reduserer utbyttet, og hvis bladluskoloniene er store, bærer planten ikke frukt i det hele tatt og kan dø. Når man bygger maurtur, gnager maur gjennom plantens røtter, på grunn av at selv et sterkt tre kan dø. Hvis du ikke bekjemper maur, kan disse insektene spre seg over området..

Kjemiske metoder for å håndtere maur

Borsyre vil hjelpe til med å drepe maur. Løs opp en spiseskje sukker og en tredjedel av en teskje borsyre i to spiseskjeer varmt vann. La løsningen ligge i en tallerken nær reiret. Insekter er veldig glad i søtsaker, så maurene vil begynne å forsyne gift, mate hele kolonien og livmoren med gift. Når du spiser denne giftige blandingen, dør maurene..

Viktig! Hvis du øker konsentrasjonen av borsyre i blandingen, vil insektene dø før de rekker å lage nok forsyninger til å infisere hele kolonien. Du kan spraye en maurtue med insektmiddel og drepe mauren raskere..

Maur lever av bladlusmelk, så de sprer den over hele området. Hvis du dreper bladlus, vil du frata maurekolonien en stor mengde mat, så behandle plantene med insektmidler.

Tradisjonelle metoder for bekjempelse av maur

Hvis du ikke vil bruke “kjemi” på nettstedet ditt, kan du bekjempe maur ved hjelp av folkemetoder. Insekter skiller ut maursyre gjennom hele livet, så surheten i jorda øker. Samtidig tolererer mauren ikke tilstedeværelsen av andre syrer i jorda. Derfor kan du sprøyte maurtue med en sitrusoppløsning ved å løse opp skallet av en appelsin eller sitron i vann..

Du kan også behandle reiret med infusjon av løk eller hvitløk. Skjær en løk i terninger sammen med skallet, og dekk den deretter med varmt vann. La løsningen sitte i noen timer, så sil den og spray reiret hver dag. Insekter vil forlate det om tre dager etter flere sprayer. Hvitløksinfusjon vil ha samme effekt på maur. Ett hvitløkshode skal infunderes i to til tre dager..

Du kan bekjempe maur med gjær. Tilbered en 1/1 blanding av gjær og sukker og la den ligge nær reiret. Insektene vil begynne å lagre denne blandingen ved å tilsette den med annen mat til kolonien. Gjæringsprosessen vil begynne, og alle bestandene av maur vil forverres. Insekter vil bli tvunget til å forlate maurtue, og larvene deres vil dø..

Previous Post
Safran fordeler og bruksområder – en dyr skjønnhetsformel
Next Post
Fotografie și descrierea soiurilor de cireșe de pâslă