15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Arrowroot tricolor – trekk ved blomsten og dens omsorg

arrowroot tricolor Arrowroot tricolor er en av de vakreste blomstene. Til tross for den opprinnelige fargen og det spektakulære dekorative utseendet, blir det ikke ofte funnet. Dette skyldes plantens ganske finurlige natur, som fremdeles må glede seg. Ikke bare helse avhenger av dette, men også pilrotets utseende. Feil plassering eller omsorg kan føre til at løv begynner å miste klarhet og lysstyrke. Men hvis du vet hva du trenger, vil fargerike busker gjøre rommet til en ekte jungel. Hvordan ser pilroten ut og hva liker hun?

Beskrivelse av anlegget

De saftige stilkene er prydet med ovale malte blader. Bredden er nesten den samme som for andre typer pilrot (opptil 6 cm), men lengden er litt mindre – ikke mer enn 13 cm. Hovedfargen på bladplaten er oftest mørkegrønn, men den kan være lighter. Uavhengig av dette er kanten på arket alltid en toners bleker. Avrundede flekker er fantasifullt tegnet langs den sentrale rødlige venen på begge sider. På avstand ligner tegningen omrisset av en fjær. Laterale vener er også rosa-røde, med vage mørkegrønne flekker langs dem. Bladene er ikke mindre vakre fra innsiden og ut: deres crimson overflate er malt med rosa årer..

Et annet karakteristisk trekk ved trefarget pilrot er rosa-lilla blomsterstand. De fleste plantesorter har hvite eller blålige blomster. Ellers ligner tricolor pårørende med tykke kjøttfulle røtter og lange skudd..

Arrowroot tricolor er også kjent som arrowroot tricolor, rødlig eller fascinerende.

Arrowroot tricolor: dyrkingstrekk

Dette er en av de “komfortable” innendørsplanter som ikke trenger sterk belysning. Fascinator er mye mer behagelig i delvis skygge, på den østlige eller vestlige vinduskarmen. Videre påvirker overflødig lys den sterke fargen på pilrot. Tegningen begynner å miste sin tydelige kontur, og fargene blekner, blekner. Et lignende fenomen kan observeres på de nordlige vinduskarmen. Generelt bør dagslyset av arrowroot vare minst 16 timer med diffust lys..

Arrowroot tricolor er ikke mindre krevende for romklimaet. Hun liker ikke varme, og temperaturen i rommet er under 18 ° C varme – ødeleggende. Om sommeren bør den maksimalt tillatte temperaturen i huset være 23 ° C. På samme tid foretrekker planten å overvintre i en lett kjølig (ca. 15 ° C).

Hvis du organiserer forholdene for blomsten ordentlig, vil resten av omsorgen bestå av følgende prosedyrer:

  1. Rikelig vanning om våren og sommeren og knapp om vinteren, spesielt hvis rommet er kjølig.
  2. Hyppig sprøyting.
  3. Fra vår til sen høst – gjødsling med et mineralkompleks for dekorative løvfellende planter. Videre bør dette gjøres ikke mer enn 2 ganger i måneden. I tillegg bør konsentrasjonen av arbeidsløsningen reduseres med 2 ganger enn det som er foreslått i instruksjonene..

Arrowroot vokser raskt og veldig snart er potten fylt med kjøttfulle røtter. Minst 2 ganger i året er det nødvendig å transplantere busken og overføre den til en ny blomsterpotte. Den bør være bredere i diameter enn den forrige, men dybden kan være den samme.

Arrowroot tricolor – trekk ved å vokse hjemme

Previous Post
Safran fordeler og bruksområder – en dyr skjønnhetsformel
Next Post
Fotografie și descrierea soiurilor de cireșe de pâslă