15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi installerer gjerdets støttesøyler i århundrer

montering av gjerdestolper Et gjerde av skifer eller nett er hovedsakelig installert i sommerhytter. Et slikt gjerde er ofte ujevnt og skjørt på grunn av feil installasjon av støttestolpene..

Det er bedre å bruke et firkantet rør som støtteben. Du kan ikke spare på støttepilarer. Rack av høy kvalitet – en garanti for et slitesterkt gjerde.

Metalsøyler kan over tid ruste, og bakken kan sette seg. For at støttestolpen til gjerdet ikke skal stikke ut av bakken om vinteren, når jorda fryser, må betong utføres ved hjelp av teknologien med to diametre.

Ved hjelp av denne teknologien helles betongløsningen direkte i en brønn med en diameter på 180 mm. Deretter fylles løsningen med et vifterør, satt på stativet til det fremtidige gjerdet. Diameteren på det runde røret er 110 mm. Det ytre gapet er fylt med utfylling.

Utarbeidelse av materialer

For å lage et gjerde må du forberede verktøy og materialer:

  1. Bor med en diameter på 18 cm.
  2. Profilrør 50X50 med en veggtykkelse på 3 mm. Rørets lengde er 3,5 m.I en avstand på 10 cm fra rørkanten må du lage et teknologisk rektangulært snitt med en lengde på 10 cm for å fylle det med betong.
  3. Vifterør med en diameter på 11 cm og en lengde på 85 cm. Det vil fungere som en forskaling i den øvre delen av brønnen.
  4. Betongmørtel og sand- og grusfyll.

Styrestrengen trekkes mellom hjørnestolpene.

Trådføreren trekkes i en høyde på 1,9 m over jordoverflaten. Dermed vil det vise seg å installere alle søylene i flukt med hverandre..

Ved hjelp av en loddlinje er sentrene i alle brønner merket. De bores i samme avstand fra hverandre. Borehullsdypet bør være 1,6 m.

Gjerdsøyler som støper

Et stativ er installert i brønnen og utjevner det på begge sider. Toppen av innlegget er justert med guidestrengen. Deretter helles 70 cm av brønnen med betong..

Et vifterør settes på stativet. Mørtelen fylles inn i den indre diameteren av forskalingen. Utenfor forskalingen er gapet mellom jord og rørets yttervegg dekket med en sand-grusblanding.

Plastrøret skal være 15 cm høyere enn bakkenivå. Ikke hastverk med å fylle hele volumet av forskalingen med betong. Hell løsningen i et nivå med jorda, og etter at den tørker ut og legger seg litt, legg til betong til kanten av røret.

Betong resten av stativene med samme teknologi. Hell betongmørtel inne i profilrøret. Dette forhindrer at regnvann kommer inn i stativet..

Previous Post
Viking gressklipper – et verdig valg av pålitelig utstyr
Next Post
Folosirea lupinului pentru fertilizarea cartofilor