15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalibrering av jordbær med en enkel metode for en rik høst

kalibrering av ville jordbær Kalibrering av ville jordbær i hendene på omsorgsfulle gartnere lar deg dyrke en rik høst i hagen. Et slikt eksperiment gleder sommerboere, fordi en håndfull store bær blir samlet fra en busk. De solskinnede fruktene utstråler en behagelig aroma, og forfører også med sine ekstraordinære smakegenskaper. Dyrking av en slik kalibrert avling krever ikke komplekse og kostbare prosedyrer..

Alt genialt er enkelt – kalibrering av ville jordbær

Kampen om et vakkert og veldig sunt bær har pågått i mange århundrer. De fleste vet at det er en møysommelig og viktig jobb å samle den. I noen regioner er denne urteaktige planten mangelvare. For å avle en raffinert jordbærplantasje i sommerhuset, må du følge disse enkle tipsene:

  1. På våren eller tidlig høst, gå til skogen, helst barskog. Finn en grobunn for en sjelden kultur mellom trær eller i små glader. Du bør ikke ta hensyn til størrelsen på bærene, siden kompetent omsorg vil rette opp situasjonen..
  2. Grav opptil 15-20 frøplanter. Samtidig blir jordklumper fra rhizomet ikke ristet av, og naturlig mulch fjernes ikke.
  3. Forbered et skyggelagt gulv i hagen eller i hagen. Et område hvor solaktivitet bare observeres i første halvdel av dagen er også egnet. Druer eller frukttrær er et flott selskap for skogbruk.
  4. Jorden blir gravd opp. Gjødsel med kompost / humus om nødvendig.
  5. Tilberedte prøver plantes. Furr blir laget eller hull plassert på en kaotisk måte. Hold en avstand på 40-80 cm fra hverandre.
  6. Et automatisk vanningssystem er installert på territoriet. Hemmeligheten ligger i vanlig vanning. Det arrangeres minst en gang i uken. Hvis jorden tørker ut mye tidligere, blir intervallet mellom sprøytingene forkortet..

Noen anbefaler å klype av antennene (lengden på tommelen). Som et resultat av denne operasjonen får bærene en overraskende søt smak med subtile snev av surhet..

Hvis bonden planlegger å multiplisere de eksisterende utsalgsstedene, trenger ikke antennene å bli revet av. Etter hvert som plantene utvikler seg og vokser, prøver gartnere å fjerne ugress fra hagen. Jorden løsnes gjennom vekstsesongen. I “vinterferien” er umodne spirer beskyttet med et spesielt ly. Et lag med grangrener, halm eller torv legges tett. Modige gartnere dekker sengene sine med tykke lag med snø.

I løpet av sesongen vil en slik plantasje gi flere høstinger. Når du skal plukke jordbær, er det viktig å prøve å gå forsiktig mellom tett plantede busker. Ferske bær fryses, kompott eller syltetøy lages av dem. En slik godbit vil bli en ekte delikatesse for vinterbordet / teselskapet.

Previous Post
Viking gressklipper – et verdig valg av pålitelig utstyr
Next Post
Folosirea lupinului pentru fertilizarea cartofilor