15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oversikt over håndbor fra forskjellige produsenter

hånddrill En håndbor er et uunnværlig verktøy for reparasjoner. I dag presenteres øvelser med forskjellig funksjonalitet på markedet for elektroverktøy. Produsenter produserer elektriske øvelser med forskjellige kapasiteter. Noen verktøy er designet for kosmetiske reparasjoner. De brukes når du arbeider med gips eller tynne trebjelker. Disse øvelsene er vanligvis batteridrevne og krever ingen elektrisk tilkobling. Ulempen med slike verktøy er lav effekt, samt kort batterilevetid..

Produsenter av elektroverktøy produserer også øvelser for tungt arbeid. De er utstyrt med en kraftig elektrisk motor og en totrinns girkasse. Slike verktøy fungerer bare fra strømnettet. Vurder elektriske øvelser fra forskjellige produsenter og deres funksjonsforskjeller.

Drill Interskol D-11/540 T

Fordelen med Interskol D-11/540 T bor er kompakthet. Verktøyet er spesielt designet for enhåndsbetjening. Den elektriske boremaskinen er utstyrt med en avtagbar chuck med to ermer. Håndtaket til den elektriske boremaskinen er gummiert. Verktøyet er ergonomisk, det er et praktisk fremspring på kroppen, som hjelper til med å holde boret fast selv med tre fingre. En myk startbryter er plassert under hyllen. Trykkraften lar deg justere rotasjonshastigheten til chucken. Boret er enhastighets og er utstyrt med en 540 W motor. Antall omdreininger per minutt – 2800. Maksimal borediameter for metall – 13 mm, og for tre – 25 mm.

Drill EWiG VD 710

EWIG VD 710 bor er et verktøy designet for både jevn og hammerboring. På toppanelet på karosseriet er det en børstebryter for perkusjon-jevn boremodus. Settet til boret inneholder et ekstra håndtak foran, en nøkkelpatronchuck med en nøkkel for å fjerne og installere den og et stopp med en linjal på. Boret, for sin kompakte størrelse, er veldig kraftig. Rotasjonshastigheten er 2900 o / min. Motorkraft – 710 W. Maksimal borediameter for metall er 13 mm, og for tre – 35 mm.

Bor Bosch GSB 21-2 RCT

Bosch GSB 21-2 RCT elektrisk boremaskin har et ergonomisk håndtak foran. Det bakre håndtaket på boret er gummiert. Verktøyet er utstyrt med elektronikk, som gjør at det kan brukes som en skrutrekker. Boret er utstyrt med mekanisk og elektronisk bruddsikring. Når boret sitter fast, utløses girkassebeskyttelsen, og når motoren varmes opp, stopper det elektroniske systemet driften av verktøyet. Motoreffekt 1300 W. Rotasjonshastigheten ved den første hastigheten er 900 rpm, ved den andre – 3000 rpm. Maksimal borediameter for metall 16 mm.

Previous Post
Hvordan lage en volier til en hund med egne hender – vi utstyrer et hjem for en elsket vakt
Next Post
“Og de ble ett” ved hjelp av superlim fra Kina