15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi kjøper en måleskje med et klipp fra Kina på nettstedet Aliexpress

måleskje med klips Kaffe er en aromatisk og velsmakende drink. Men hvis du lagrer den i en åpen beholder, kan den forfriskende lukten raskt forsvinne, og kaffen gir ikke glede. For å forhindre at dette skjer, må du lukke pakken på alle mulige måter. Vanligvis brukes improviserte midler: klesklype, binders, hårklipp og så videre. Men er det virkelig ingen spesiell enhet?

kaffeklipp måleskje Faktisk er det en spesiell måleskje med et klips. Takket være denne enheten kan du raskt og tett lukke kaffepakken. I dette tilfellet vil kaffen ikke engang ha tid til å miste sin behagelige aroma. I tillegg lar måleskjeen deg måle ut akkurat så mye kaffe som du trenger for en kopp drikke..

Fordeler med Clamp Measuring Skoon:

  1. Enkelhet. Nå trenger du ikke hele tiden å lete etter en teskje og en klesklype. Alt tilgjengelig i en enhet.
  2. Allsidighet. Måleskjeen med klips kan brukes ikke bare til kaffe, men også til andre bulkprodukter.
  3. Nøyaktighet. Måleskjeen lar deg helle i den nøyaktige mengden kaffe uten å sølle et gram produkt.
  4. Renhet. Etter bruk er det bare å skylle måleskjeen under rennende vann. Dessuten tåler den oppvaskmaskin.

måleskje i nettbutikkenMåleskjeen er en flott enhet som i stor grad vil lette tilberedningen av kaffe. Hver elsker av denne aromatiske og raffinerte drikken bør ha den. Imidlertid gjenstår hovedspørsmålet: hvor mye koster dette produktet? I nettbutikker i Russland og Ukraina koster en måleskje med et klipp 280 rubler. Ganske god pris for en så allsidig enhet.

måleskje på nettstedet AliexpressPå Aliexpress -nettstedet selges imidlertid en måleskje med et klipp for bare 76 rubler. Denne prisen er virkelig egnet for denne enheten, noe som gjør det lettere å tilberede en duftende drink..

Clip Measuring Scoop Funksjoner:

  • materiale – rustfritt stål;
  • lengde – 17,5 cm.

måleskje i rustfritt stålDermed løser en måleskje med et klipp to problemer samtidig: å finne en teskje og en klesklype. Men det er best å bare kjøpe dette produktet direkte fra en kinesisk produsent. Innenlandske butikker angir faktisk en høy pris for denne enheten, og egenskapene til innenlandske og kinesiske varer er ikke forskjellige i det hele tatt.

Previous Post
Hvordan bruke helsemessige fordeler av voksmøl
Next Post
Pepenele Bukharka este un plus excelent în dieta ta