15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hageplass laget i Kina

sving i hagen Ordet “uteplass” brukes for å referere til et lite sted på en privat tomt, som er avsatt til avslapning. Det kan inneholde hagemøbler, bord, hengekøyer og annet tilbehør for eiernes komfort. En uteplass er også en spesiell hagesving som kan installeres ved å henge den fra trær eller bruke spesielle metallbjelker..

Hvordan velge en sving?

svinge med markise Før du begynner å velge en type hagemøbler som en huske, sjekk ut følgende tips:

  1. Bestem deg først på stedet der du vil plassere kjøpet. Dermed vil du allerede vite om de omtrentlige dimensjonene til svingen du trenger..
  2. Tenk på hvilket materiale overflaten på møblene skal ha. Det avhenger av egenskapene til klimaet som nettstedet ditt ligger i og av kjøperens økonomiske evner. Prøv å få en huske dekket med vaskbart naturmateriale.
  3. Swing type – suspendert eller bærbar. Hvis du ikke er sikker på styrken til trærne å henge produktet på, er det bedre å velge en bærbar versjon som kan installeres hvor som helst..

Hvor kan man kjøpe et produkt?

Vurder flere alternativer for steder der du kan kjøpe en hagesving. Først og fremst er dette internettbutikker i Russland og SNG -landene. Sammenlignet med utsalgssteder kan produktet kjøpes online til en lavere pris..

Men hvis du vil spare enda mer, sjekk Aliexpress. Her kan du finne et stort antall produkter i forskjellige retninger, inkludert hagemøbler. Som praksis viser, kan du spare mye penger ved å bestille varer direkte fra Kina. For eksempel, i den ukrainske nettbutikken Rozetka, er gjennomsnittlig kostnad for en sving 4800 hryvnia, som oversatt til rubler er omtrent 13 000 rubler..sving i stikkontakten

Vurder en standard hagesving fra en kinesisk produsent.

sving på aliexpressSom du kan se er kostnaden for partiet 8 010 rubler, som er så mye som 5000 mindre enn gjennomsnittlig markedsverdi i SNG -landene. Den åpenbare fordelen med å kjøpe et slikt produkt fra Kina er helt gratis frakt. Ulempe – varene leveres kun fra Kina til Russland.

Når det gjelder produktets egenskaper, bør det bemerkes at svingen er dobbel. Setebredden er 105 centimeter. Mer detaljerte målinger av produktet er vist i figuren nedenfor:hageterrasse dimensjoner

Produktet er helt bærbart. Den transporteres i brettet tilstand, og om nødvendig kan den installeres på en hvilken som helst plan overflate.

Det er en markise over svingen for ly for sol eller regn, slik at du kan bruke møblene i alle slags vær.

Sterke fjærer er montert i svingen, som gir en jevn svingning. Ryggen og setet er mykt, laget av polyester. Rammen er laget av hundre prosent stål. Maksimal vekt som denne svingen tåler er 200 kg.

sving for å giSelger garanterer levering av varene innen 7 dager. Hvis varene ikke stemmer overens med selgerens beskrivelse, har du rett til å åpne en tvist og returnere hele eller deler av verdien..

En oversikt over en sving fra Kina fra en av kjøperne:

Previous Post
Hvordan bruke helsemessige fordeler av voksmøl
Next Post
Pepenele Bukharka este un plus excelent în dieta ta