15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vertens virkelige assistent er en kjøttkvern fra Kina

kjøttkvern fra Kina Kjøtt er hovedingrediensen i tusenvis av retter. Svinekjøtt eller kjøttdeig kan brukes til å lage deilige koteletter eller saftige pølser. Wellington -biff, italiensk Bolognesesaus og gryte med hakket kjøtt er biter av kulinarisk kunst til enhver festlig anledning. Men en mør burrito, en Sloppy Joe -burger eller en pitarulle er ideell til lunsj. Med kjøttkvernen Philips HR2713 / 30 blir disse mesterverkene permanente godbiter for familien. Samtidig lar flere vedlegg deg gjøre mye mer..

Kjøttkvern evner

utstyr Den elektriske motorens nominelle effekt er 450 W for behandling av myke produkter: grønnsaker, frukt, fisk eller kyllingfilet. For å takle svinekjøtt, løk eller biff, har motoren en kapasitet på 1600 watt. I denne forbindelse, i 1 min. vertinnen kan drepe 1,7 kg ferskt kjøtt.

Varigheten av den kontinuerlige driften av enheten er maksimalt 5 minutter. Hvis det blir veldig varmt, må du gi det tid til å kjøle seg ned..

Settet til kjøttkvern kommer med et par rister med en hulldiameter på 5 og 8 mm.gitter For tilberedning av pølser er det to vedlegg: tynn (12 mm) og stor (22 mm). Som et resultat kan du lage brystvorter eller pølser. For en pikant smak tilsettes hard ost til kjøttdeigen..runde dyser for kutting

Et karakteristisk trekk ved denne modellen er tilstedeværelsen av vedlegg for å lage juice.juicemunnstykke En spesiell enhet for en juicer, et skaft, et filter, en O-ring, samt et spesielt vedlegg gjør fersk juice unik. Blant annet er det tre typer skive trommelfester:

  • grovt rivjern;
  • skiver;
  • fint rivjern.

Elskere av arabisk mat vil elske tilstedeværelsen av en hul dyse for å lage kebbe (kjøttpølser, koteletter eller paier med fyll).kebbe dyse

For å få mer juice ved utgangen, anbefales det å føre fruktkjøttet gjennom en kjøttkvern flere ganger..

Fordeler

plastikk eskeKroppen til kjøttkvernen Philips HR2713 / 30 er laget av slitesterk plast. Takket være de kompakte dimensjonene er den enkel å rengjøre og lagre, selv på et lite kjøkken. Andre funksjoner ved teknikken inkluderer følgende:

  1. Materialet til dysene-trommene og knivene er i rustfritt stål. Når de kommer i kontakt med mat, oksiderer de ikke, noe som betyr at de holder seg skarpe lenger og ikke ødelegger kjøttet med smaken av metall.kniv i rustfritt stål
  2. Automatisk justering av skruen og kniven lar deg stille tilbehøret etter ønske. Som et resultat vil kjøttkvern ikke tygge kjøtt..
  3. Spesielt rengjøringstilbehør. Sett denne blokken på grillen og skyll den under springen.rengjøringstilbehør
  4. Koblingsutstyret er laget av metall. Hvis den var laget av plast, brakk den under tung belastning, og det er umulig å erstatte den.girmetall
  5. Beskyttelsessystem. Automatisk avstengning ved overoppheting. Det er også en plastforing på motoren. Den beskytter den mot mekanisk skade (bein og harde gjenstander).

kjøttkvern på AliexpressDu finner denne mirakleteknikken på Aliexpress til en pris av 4 098 rubler. Det er rabattert. kjøttkvern i nettbutikker i RusslandI nettbutikker koster en slik kjøttkvern fra 5 til 9 tusen rubler (fra 2555 UAH til 2559 UAH)..kjøttkvern i nettbutikker i Ukraina Sammenligning av egenskaper vil hjelpe deg med å gjøre kloke valg!

Previous Post
DIY katt hengekøye
Next Post
Ce este util și dăunător sucului de sfeclă