15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gjødsel Biomaster – populære typer og bruksregler på sommerhuset

gjødsel biomaster Med årlig jordbruksdyrking blir jorda utarmet, ernæringskvaliteten forringes, noe som fører til en redusert avling. Gjødsel Biomaster hjelper til med å gjenopprette jordens fruktbarhet, stimulere plantevekst og kompensere for mangel på næringsstoffer. Under varemerket Biomaster produseres humert organisk mineralgjødsel for grønnsaks- og fruktavlinger, samt hage- og innendørs blomster..

Gjødsel Biomaster – egenskaper og sammensetning

aktivt stoff med langvarig effekt Gjødsel Biomaster refererer til legemidler med aktiv virkning med langvarig effekt. Det har en gunstig effekt på jordens sammensetning og struktur, absorberes fullstendig av plantens celler og vev, og stimulerer veksten av dem.

Biomaster gjødsel inneholder et kompleks av aktive elementer:

 • fosfor – stimulerer frøvekst og akselererer roting av frøplanter;
 • nitrogen – gir full vekst og utvikling av planter;
 • kalium – styrker immunsystemet til planter og øker deres motstand mot ugunstige værforhold;
 • humate salter er miljøvennlige stimulanser som er laget av silt, kumøkk, torv og forbedrer opptaket av næringsstoffer fra plantevev;
 • vitaminer, fytohormoner, vekststimulerende midler, nitrogenfikserende bakterier (Azotobacter vinelandii) – fremmer rotdannelse og danner motstand mot infeksjoner.

Etter bruk av Biomaster gjødsel forbedres jordens mikroflora og strukturen i den fruktbare jorda. På grunn av dette akselereres veksten og utviklingen av grønnsaker, frukt og bær og prydavlinger..

Biomaster tilhører universelle preparater som kan brukes på alle stadier av planteutviklingen. Den brukes til å suge frømateriale, mate frøplanter for rask roting, samt mate avlinger i perioden med fruktdannelse..

Gjødsel Biomaster

gjødselstyper biomaster for sommerhytterI hagebutikker presenteres et bredt spekter av Biomaster -gjødsel, beregnet på fôring av grønnsaker, frukt og bær og blomsteravlinger.

De viktigste variantene inkluderer:

 • Stasjonsvogn;
 • Grønnsak;
 • Floral;
 • Potetformel;
 • Plen;
 • Høst;
 • For bartrær.

Alle preparater produsert under varemerket Biomaster kjennetegnes ved en balansert vitamin- og mineralsammensetning, miljøsikkerhet og fremtidig høst, samt økonomisk forbruk på grunn av den høye konsentrasjonen av næringsstoffer. All gjødsel har forskjellig virkning og påføringsmetode..

Stasjonsvogn

universell gjødsel biomasterBiomaster universalgjødsel er et mikrobiologisk preparat som kan brukes til hage-, hagebruk-, pryd- og innendørs avlinger. Verktøyet brukes til å behandle frømateriale før planting.

Biomaster Universal gjenoppretter på kort tid jordens fruktbare kvaliteter, normaliserer mikrofloraen uten å føre til saltholdighet og en økning i surhetsgraden.

Det er forskjellige måter å bruke universell fôring, som andelen av preparatet avhenger av.:

 • en løsning av 50-80 ml av stoffet og 10 liter vann – brukes til å mate grønnsaker og fruktavlinger ved roten;
 • 10 ml av produktet for 2 liter vann – i denne løsningen kan du suge frø i 24 timer før du planter;
 • 100 ml per 10 liter vann – spray knollene 3-5 timer før planting.

Universell gjødsel kan brukes til leirjord, den vaskes ikke av under påvirkning av atmosfærisk nedbør.

Grønnsaks- og blomstergjødsel

blomst og vegetabilsk gjødsel biomasterVegetabilsk gjødsel fra Biomaster er designet for å raskt gjenopprette jorden som grønnsakene dyrkes på hvert år. Produktet kan brukes til både åpen og lukket jord.

Den komplekse klorfrie gjødselformelen fra Biomaster er spesialdesignet for hagejord, utarmet av den årlige dyrking av grønnsaker. Legemidlet er tilgjengelig i granulær form.

Det kan påføres tørt eller brukes til å forberede en løsning. Den anbefalte dosen for å mate grønnsaker er 30-40 g granulat per 10 liter vann. Ved vanning av innendørs planter brukes en dose på 50 g av stoffet per 1 liter vann.

Potetformel

gjødsel potet formelInstruksjoner for aktiv organisk gjødsel Biomaster anbefaler å bruke dette middelet for behandling av knoller før planting, samt fôring av poteter gjennom vekstsesongen.

Bruken av preparatet “Potato Formula” sikrer dannelse av store knoller, forbedrer smak og salgbarhet. Det fremskynder modningen av rotvekster, slik at du kan høste poteter 2-3 uker tidligere..

Biomaster øker avlingens motstand mot wireworm og andre potet skadedyr. Ifølge sommerboere øker bruken av denne toppdressingen utbyttet av potetknoller med 30-40%.

“Potetformel” brukes tørt. Legemidlet påføres direkte på plantehullene. 100 kvm m. ikke mer enn 1,5 kg gjødsel vil være nødvendig.

Plen

gjødsel biomaster plenBiomaster fra “Lawn” -serien er beregnet på å mate alle varianter av plengress. Gjødsel forbedrer utseendet, opprettholder lysstyrken og intensiteten til fargen, og gir dekorativ attraktivitet til plenen.

Påføring av Biomaster -preparatet sikrer jevn gressvekst og bekjemper ugress. Verktøyet brukes i tørr form, det påføres når du sår gressplen i en dose på 20 g for hver 1 kvm..

Høst

kompleks gjødsel høstBiomaster “Autumn” brukes til å gjenopprette jordens fruktbare kvaliteter etter høsthøsten. Dette er et langtidsvirkende stoff. Når det påføres midt på høsten, virker stoffet gjennom hele vinteren og “forbereder” jorden for vårsåing.

Biomaster kan brukes til planting av løk, hvitløk og andre grønnsaker før vinteren. 1 kg toppdressing er nok til 15 kvm. m.

Midlet blir også introdusert i jorden under graving med en hastighet på 1 kg per 20 kvm. m.

For bartrær

gjødsel for bartrærBiomaster “For bartrær” kan brukes til planting og transplantasjon av bartrær og busker, samt for fôring av planter gjennom vekstsesongen. For fôring tilberedes en arbeidsløsning med en hastighet på 100 ml av Biomaster -preparatet per 10 liter rent, avgjort vann.

Gjødsel for bartrær anbefales å påføres to ganger. Den første fôringen utføres i slutten av mars, den andre – etter 3-4 uker. Biomaster kan også påføres fra slutten av august og forberede bartrær til vinteren. Du må mate avlinger hver 4-5 uke..

Biomaster er en aktiv gjødsel som hjelper til med å gjenopprette de fruktbare egenskapene til utarmet jord på kort tid. Legemidlet har en kompleks effekt, akselererer roting av frøplanter, vekst og utvikling av planter, styrker avlingenes immunitet og øker fruktbarheten.

Gjødsel Biomaster for orkideer – video

Previous Post
Kjennskap til bringebær Pride of Russia eller helter i Russland gjenstår fortsatt
Next Post
Cum să faci un leagăn cu propriile mâini: modele simple din paleți din lemn și un scaun