15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kjennskap til frokostblandinger

kornfelt Korn er ikke bare velkjente landbruksavlinger. Det er de som vokser fritt og ikke er til nytte for mennesker, så vel som typer som brukes til design..

Beskrivelse av frokostblandinger og deres betydning for mennesker

Frukten av kornplanter er et enbladig frø som har vokst sammen med skallet. Bladene er lange, med parallell venasjon, smale, to rader. Stammen er hul, tynn. Vanligvis lang. Blomsterstanden er panikk, spikelet eller racemose.

kornplanter Verdien av kornplanter er stor, det var fra dem, selv i antikken, at folk lærte å lage brød og frokostblandinger. Til å begynne med tok bluegrass (det andre navnet på kornfamilien) ikke så mye oppmerksomhet før de innså at fruktene deres kan males til støv, det vil si til mel. Deigen ble laget av mel, og kaker ble bakt av deigen, siden det ikke var noen brød og brød i dag. Senere begynte korn å ha ikke bare ernæringsmessig, men også medisinsk betydning på grunn av de nyttige stoffene. I tillegg til dyrkede planter som gagner mennesker, er det ugress som er skadelig for jordbruket, samt flerårige gress som er helt ufarlige..

Dyrket frokostblanding

Over tid innså folk at ikke alle frokostblandinger er spiselige og egnet for matlaging. De lette bare etter dem hvis korn laget deilig mat. Det vil si at det var nettopp dyrket korn som var nødvendig. Personen innså også at det ikke er nødvendig å samle noe et sted.

Se etter passende planter, gå hver gang og finn ut: hvor de vokser og i hvilken mengde. Ta deretter frøene, bær dem hjem og så videre i en sirkel. Tross alt kan du begynne å dyrke kornplanter nær ditt eget hjem. Plant fruktene, vannet og vent på at de skal spire, planter vil vokse fra dem og modnes.

Nye frukter ble høstet, noen ble igjen til å male, og noen til neste såing. Slik utviklet landbruket seg. Nye varianter av korn ble avlet, som skulle være motstandsdyktige mot tørke og annen negativ påvirkning. Oppdretterne tok hensyn til formelen for kornblomsten, for å forutsi den genetiske strukturen til nye planter, for å lage en lignende formel.

De endrede personene ble utsatt for grundig forskning. Hovedmålet for oppdrettere er å lage perfekte varianter. Disse plantene må være absolutt motstandsdyktige mot tørke, ugress og annen negativ påvirkning. Hver sort har sitt eget navn.

Liste over dyrket, ugress og urteaktige planter

frokostblandinger i hagen

Bluegrass er inndelt i tre hovedkategorier: frokostblandinger, ugress og gress. Noen av de samme typene brukes til dekorasjon..

Ikke alle representanter er representert i listene, men flere kjente dyrkede, ugress- og urteaktige arter. Faktisk er det mange flere.

Korn:

 • vanlig hirse;
 • havre;
 • bygg;
 • korn;
 • ris;
 • rug;
 • hvete.

Ugress:

 • krypende hvetegress;
 • kylling hirse;
 • rugbrann;
 • humay;
 • flerfarget agn;
 • årlig bluegrass.

Urter:

 • skjelvende gress;
 • byggryn;
 • fjær gress;
 • spikelet;
 • lyn.

Det er ikke nødvendig å kalle alle kornblandinger for ugress som vokser fritt på enger. De er hovedfôret til husdyr og fjærfe..

Bilder og navn på frokostblandinger

Dyrket frokostblanding er spesielt dyrket for bruk som matprodukt. I skrift bruker jeg hele og knuste korn, mel og bakverk fra det.

Hirse

pigger av hirseHirse er en plante som tåler varme og tørke godt. Vanlig hirse er verdifull, det er fra frøene som hirsen utvinnes. Hjemland – Sørøst -Asia. Den dyrkes overalt, inkludert på saltvannsmasse. Høy surhet er den eneste svakheten til hirse, den tåler den ikke og dør. Kornene brukes til å lage frokostblandinger, supper og også som fôr til fjærfe..

Havre

havrekornEt årlig anlegg som er mye brukt i landbruket. Det er motstandsdyktig mot negative miljøforhold, det kan dyrkes på de landene der det er kaldt nok. Opprinnelig fra noen provinser i Øst -Kina, Mongolia. Tidligere ble det oppfattet av bønder som ugress, men fôregenskapene tilbakeviste denne oppfatningen. Senere lærte de å lage forskjellige bakverk av det, og tyskerne brygget det såkalte hvite ølet. Det kan være filmaktig og naken. Sistnevnte er mindre vanlig enn førstnevnte og krever mye fuktighet..

Bygg

byggmarkEn av de viktigste kornavlingene, utviklet relativt nylig, for rundt sytten tusen år siden. Innbyggerne i Midtøsten var blant de første som la merke til fordelene. Brød laget av byggmel er tyngre, grovere enn hvete, men det regnes som et sunnere produkt selv nå. Planten er enblomstret, pollinert uavhengig. I dag dyrkes bygg for både fôr og matbehov. Byggøl er også vanlig blant kjennere av dette produktet..

Korn

maisøreOgså kalt mais eller søtt mais. Det brukes til fôr og matbehov. Av hele slekten er dette den eneste representanten for dyrket korn. Den skiller seg fra andre arter av hele familien ved et stort øre med gule frø. Opprinnelsesland – Mexico.

Salgsmessig er det på andreplass etter hvete. Brukes til å lage maisstivelse, hermetikk og til og med medisiner.

Ris

skrelt risEn årlig urt. Krever spesiell oppmerksomhet, planten er lunefull, trenger mye fuktighet. Vokst i asiatiske land, men noen typer ris – i afrikanske land. Risfelt er laget slik at de kan oversvømmes med vann (beskyttelse mot sollys) mens planten er moden, men deretter tappes for å høste. De lager korn og stivelse av korn. Hvis kjernene er spirende, er de gode for å lage risolje..

Alkohol og medisiner er laget av ris. Rishalm brukes til å lage papir, og skallet brukes til å lage fôrkli.

rug

rug modnerI dag brukes vinterrug hovedsakelig til såing, siden det er mer motstandsdyktig mot ugunstige forhold. En upretensiøs plante, i motsetning til hvete, er rug ikke spesielt følsom for jordens surhet. Den beste jorda for dyrking er svart jord. Den brukes til produksjon av mel, kvass og stivelse. Ugressgresrug undertrykker lett, noe som i stor grad letter kampen mot skadelige faktorer for dyrking. Planten er toårig og årlig. Mest populær i Tyskland.

Hvete

hvetespiklerI første omgang når det gjelder dyrking og salg er denne spesielle kornavlingen. Brød av høyeste klasse bakes av hvetemel, konfekt og pasta produseres. Hvete brukes også til produksjon av øl og andre alkoholholdige drikker. Den vokser på nesten alle land, bortsett fra territorier som tilhører den tropiske sonen. Inkluderer omtrent ti typer.

Mange tror at gule spikelets med lange bart er hvete. Det er det imidlertid ikke. Hvete har gråaktige pigger, færre korn og korte bart..

Bilder og navn på ugress

Mennesket må kjempe mot ugress. Mange av disse plantene brukes som dyrefôr..

Krypende hvetegress

krypende hvetegressForflytter enkelt dyrkede planter. Det er veldig seig, i stand til å trekke juice fra bakken som er nødvendig av andre arter. Røttene er mektige, kraftigere enn kulturrepresentantene. Føles veldig godt på våt, fruktbar jord.

Kylling hirse

kyllinghirseKyllinghirse eller låvegård. Det bærer dette navnet på grunn av det faktum at denne planten er veldig lik dens kultiverte slektninger. Den kjennetegnes ved sin store størrelse og store blader, som krever mye næring. Naturligvis er det tvunget til å rane andre planter og ta alt for seg selv..

Rosichka

crabgrassDuggdråpen, spesielt det røde blodet, har samme evne til å overleve som annet ugress. Kan eksistere på sure jordarter. Den har mange frø i sine panikulære spikelets. For at de skal spire, er bare to varmegrader nok..

Rugbål

rugbrannDet kan lett forveksles med rug, men overlevelsesraten er litt høyere. Tørkebestandig. Bor i rugfelt. Når frøene blandes ved høsting med frøene til en dyrket slektning, reduseres kvaliteten på avlingen..

Gumay

humayDen har også et annet navn – Alepskoe sorghum. Det er en av de farligste plantene og utgjør en alvorlig trussel mot kornavlinger. Den overlever godt under tørke, men til tross for dette er sorghum veldig krevende på fuktig og fruktbar jord. Har et kraftig rhizom for konsekvent næringsinntak.

Spytt flerfarget

agn flerfargetDet påvirker belgfrukter og frokostblandinger. Agnene er utbredt overalt. Overlever godt under ugunstige forhold. Planten er sterk, kan nå en meter i høyden. Foretrekker nitrogenholdig jord.

Årlig bluegrass

årlig bluegrassEn annen representant for korn ugress som skader landbruket. Den vokser på åker, hovedsakelig der det dyrkes kornavlinger. Årlig bluegrass er motstandsdyktig mot negativ påvirkning. Denne årlige planten er utbredt i Sentral -Asia, Vest -Sibir, så vel som i Kaukasus..

Bilder og navn på frokostblandinger

Gress kan bli en dekorasjon av våre sommerhytter, hvis du lærer hvordan du bruker dem riktig..

Quaking gress

skjelvende gressDen vokser hovedsakelig på engene i Europa. Den ligner en busk med panikler av flate spikelets. Elsker sollys og moderat fuktighet. Flott for storfe og fjærfe.

byggryn

byggrynDet er såkalt fordi frøene ligner veldig på perlebyg. Flerårig plante som vokser i skog, noen ganger i stepper. Den kan ofte bli funnet ved bredden av innsjøer og sumper. Inneholder flere varianter.

Fjærgress

fjærgress i naturenBor i europeiske stepper, enger. Den har en lang tynn spikelet som ligner en lys grå tråd på avstand. Meget godt egnet som fôr til husdyr. Han trenger solrik, nøytral jord. Bestøvet av seg selv.

Kolosnyak

kratt av piggVokser i de sørlige delene av Europa. Den har en lang rot, da den vokser på sandjord. Planten er massiv, med lange tykke pigger. Bladfarge – blågrønn.

Molinia

lynStor flerårig plante. Den finnes i skoger, sumper, samt langs elvene og innsjøene. Det ser ut som en busk med rette blader. Spikelets er panikkfulle, store, mørk lilla i fargen. Vokser i den europeiske delen av kontinentet, i solfylte områder eller overflater med moderat skygge. Ofte brukt som prydplante.

Hvordan bruke frokostblandinger på sommerhuset deres – video

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă