15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva vet vi om helsemessige fordeler og skader ved nutria -kjøtt?

nutria Sør -Amerika regnes som vannrottens hjemland; i Sovjetunionen bosatte det innførte dyret seg i de sørlige sumpene. Fordelene og skadene ved nutria -kjøtt har lenge blitt studert av ernæringseksperter. Bedømmelse – diettkjøtt, bra for alle, har ingen skadelige indikasjoner. I Russland behandles imidlertid et sunt produkt med avsky. Forvirret av muligheten til å smake rottekjøtt og frykten for å pådra seg sykdom hos dyr.

Cellular innhold av nutria

nutria i buret Siden 1961 har de funnet en måte, utviklet en algoritme for å holde dyr i bur. På dette tidspunktet viste det seg at nutria er veldig rene og vanskelige dyr. De er ikke altetende. De vil nekte mat, vil ikke spise sur mat eller skittent gress. Dyr som slippes ut i vannelementet kan imidlertid bli infisert med lamblia. Med utilstrekkelig varmebehandling av kjøtt kan en person bli smittet. Kjøtt kjøpt fra markedet eller gårder er ikke fullstendig analysert. Derfor, i stedet for å være gunstig, vil nutria kjøtt være skadelig hvis det spises uten riktig kontroll..

rent dyrDyr som holdes i bur kan ikke få giardiasis, og de mottar rettidig vaksinasjon fra andre sykdommer. De er ikke hormonmatet for rask vekst. Dyrets hovedverdi er huden, og den vil være av høy kvalitet bare med naturlig fôring. Derfor er nutria -kjøtt virkelig rent fra biostimulanter, antibiotika og er mye sunnere enn slagtekyllinger..

Nyere ernæringsforskere har vist at kjøtt fra nutria absolutt er gunstig for mennesker. Samtidig assimilerer barnets kropp det vanskeligere. Siden barnemat er vanligvis dampet, er det fare for å pådra seg giardiasis.

Nyttige egenskaper til nutria kjøtt

diettkjøttFor å smake ligner nutria -kjøtt på kanin og biff. I utseende ser den skrelle skrotten ut som en kanin, bare kjøttet er mørkt, kaninen har lys, ligner kylling. Ernæringseksperter har identifisert de spesielle fordelene med næringsrikt kjøtt, og skade kan bare være med individuell intoleranse for produktet:

  1. Det rike settet med lett fordøyelige vitaminer og aminosyrer i kjøtt gjør det til en diett og anbefales for svekkede mennesker og barn som den mest verdifulle proteinkilden. Kaloririk kjøtt – 190 kcal / 100 g kjøtt. Som en del av en servering på 100 g, 20 g proteiner, 4 g fett, men også nyttig. Kalsium er bra for bein og fosfor er bra for synet. Rødt kjøtt er forbundet med mye biologisk jern.
  2. Produktet selges i form av kadaver og halvfabrikata, og matlaging hjemme krever ikke mye tid.
  3. Fordelen med nutria kjøtt er at det er lett å fordøye, ikke skaper en tyngdefølelse i magen. Nutria -retter blir assimilert ved gastrointestinale sykdommer og har en helbredende effekt. Bare nutria fett inneholder et terapeutisk sett med umettede linolensyre fra alle tradisjonelt brukte kjøtttyper.
  4. Regelmessig inntak av nutria kjøtt i enhver form styrker kroppen. Det er spesielt nyttig å bruke produktet for personer med sykdommer i hjerte og vaskulære systemer – kolesterolavsetninger oppløses, muskler styrkes og nervesystemet er normalisert.
  5. Det økte innholdet av sunt protein i et delikat, fint fiberprodukt gjør tilberedte retter sunne og deilige for alle. De eneste unntakene er mennesker med individuell intoleranse for denne typen kjøtt..

Bruk av nutria kjøtt til mat er nyttig, dette er et utvilsomt faktum. Muligheten for infeksjon må huskes, men storfekjøtt kan også inneholde cyster av båndmask i kjøttet, og grisen har sine egne parasitter. Selv fisk fanget fra rene elver bærer sine egne ormer. Derfor er det nødvendig å utsette kjøtt for normal varmebehandling, og ikke smake på rått kjøttdeig..

Det er et annet aspekt. Den spesifikke lukten av kjøtt. Noen mennesker hater det. Nutria i cellene har imidlertid en svak muskuløs aroma. Jegere høster fremdeles nutria i naturen. Derfor er det viktig å kjøpe kjøtt kun fra burdyr med et veterinærmerke.

Er det mulig å inkludere nutria kjøtt i barnemenyen

matlaging av nutriaDiet nutria kjøtt er mørt, med fine fibre. Den er lett å tilberede og velsmakende i enhver form og forårsaker ikke allergi. En 10 kg skrott er den vanlige standardvekten for et voksen dyr. Nutria -kjøtt vil være til fordel for eller skade barn, forstår ernæringseksperter.

bearbeiding av nutria kjøttPå spørsmål om det er mulig å starte et babykjøtts komplementærmat med nutria -kjøtt, advarer eksperter om at protein av animalsk opprinnelse er inkludert i babyens meny etter at han allerede har fått grønnsaker, frukt og frokostblandinger i 3 måneder. Det vil si at magen allerede godtar og fordøyer plantemat. Etter det kan nutria kjøtt være inkludert i menyen. I dette tilfellet bør kjøttet finmales for å lette fordøyelsen..

I de innenlandske åpne områdene har den første komplementære maten for nutria -kjøtt lenge blitt utført i Kuban. Det eneste tillegget er at mødre velger nutria for barna sine nøye, på forhånd med eieren av gården..

Video om de fordelaktige egenskapene til nutria -kjøtt

Previous Post
En rovdyr innbygger i ferskvannsforekomster – billen dykkerbille
Next Post
Fotografii și descrieri ale soiurilor populare de fasole de sparanghel