15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Agurk ansiktsmaske hjemme – fordelene og resultatene av påføring

agurk ansiktsmaske hjemme Agurk er allment kjent som en sunn og velsmakende grønnsak, og den kan også brukes som et effektivt kosmetisk produkt. En agurk ansiktsmaske hjemme kan gjenopprette ungdom og skjønnhet. Produktet gir umiddelbare positive resultater. Alle oppskrifter er enkle og rimelige, med regelmessig bruk hjelper de med å løse mange kosmetiske problemer, forbedrer hudens utseende og tilstand..

Fordeler med agurk for huden

nyttige egenskaper av agurk Fersk agurk er en effektiv naturlig ingrediens for hjemmelagde masker. Denne grønnsaken inneholder mange fordeler for huden. Den renser godt og lindrer betennelse, fjerner aldersflekker, reduserer hevelse, virker strammende og fuktighetsgivende..

Agurk er 95% vann, så den er ideell for tørr og sensitiv hud. Det fukter fullt, eliminerer flassing, gjenoppretter normal hydrobalanse.

Den fordelaktige effekten av agurk på ansiktets hud:

 1. Behandling. Takket være retinol er agurk egnet for fet hud. Det lindrer betennelse og irritasjon, reduserer utbrudd.
 2. Regenerering. Biotin akselererer prosessene for fornyelse og vekst av hudceller, aktiverer den naturlige produksjonen av kollagen og elastin i lagene.
 3. Beskyttelse. Organiske syrer i agurkens sammensetning øker beskyttelsesfunksjonene og styrker hudens immunitet.
 4. Gjenoppretting. Ved regelmessig og korrekt bruk blir hudens struktur gradvis gjenopprettet, fastheten og elastisiteten øker..
 5. Foryngelse. B -vitaminer bidrar til prosessen med naturlig foryngelse av vev, glatte rynker og tone, metter celler med oksygen.
 6. Fuktighetsgivende. På grunn av kalium hjelper agurkjuice med å regulere produksjonen av hudutskillelser og beholde fuktighet inne i hudceller.

I hjemmekosmetologi brukes agurker ofte for å lysne huden i ansiktet. Agurkemasker er mye brukt for å kvitte seg med fregner, aldersflekker, glatte og forbedre hudfarge.

Hvilken hudtype er agurkemasker egnet for?

universelt hudpleieproduktHjemmelaget agurk ansiktspakke regnes som et allsidig middel som fungerer for forskjellige hudtyper. Høy effektivitet og mange nyttige egenskaper forklares av agurkens absolutte naturlighet og verdifulle kjemiske sammensetning.

Agurkmasker, påført regelmessig om morgenen, kan lett hjelpe til med å håndtere rødhet og puffiness..

Hvordan bruke agurker riktig for forskjellige hudtyper:

 1. For fet hud blandes fruktkjøttet eller saften av en agurk med eggehvite, sitronsaft og medisinske urter. Denne kombinasjonen lar deg oppnå en tørkende og antiinflammatorisk effekt av masken..
 2. Med tørrhet og en følelse av tetthet i ansiktet, er det godt å kombinere agurken med fet mat – rømme, fløte, vegetabilske oljer. Oliven, linfrø, mais, mandel, kokos, havtorn og andre kosmetiske oljer har de største fordelene for huden..
 3. For behandling av utslett med kombinert hud, er agurk ideelt kombinert med aloe, kosmetisk leire, verdifulle essensielle oljer. Imidlertid brukes slike midler i henhold til indikasjoner og i en strengt dosert rekkefølge..
 4. Når de første tegn på aldring vises for å forynge, viser masker laget av agurk og cottage cheese, med tilsetning av friske eller frosne bær og frukt mettet med organiske syrer, størst effektivitet.

En effektiv renseskrubbe lages lett av agurker og havregryn. Dette hjemmemedisinet har en naturlig sammensetning og virker delikat, derfor er det helt trygt for ansiktets hud..

Hjemmelaget ansiktsmaske for agurk – 4 oppskrifter

agurk ansiktsmaske hjemmeAgurk forårsaker ikke allergiske reaksjoner og er trygg med hyppig bruk. For fremstilling av masker kan den kombineres med et stort utvalg ingredienser som passer for forskjellige hudtyper..

Lysende maske

lysende agurk ansiktsmaske hjemmeFor en rask lysning av huden og retur av en sunn farge, er en agurk og sitron ansiktsmaske egnet. Det er nok bare å kombinere en spiseskje sitronsaft og moset agurkmasse. For å forbedre lysende effekten anbefales det å tilsette 2-3 dråper timianolje til blandingen. Produktet påføres ansiktet i 10-15 minutter. Deretter vaskes det av, huden fuktes med en krem.

Hyppigheten av påføring av sitron-agurkmasken er 1-2 ganger i uken..

Nærende maske

agurk og honning til en maskeAgurk og honning har fordelaktige egenskaper for ansiktet.

Dette produktet er utstyrt med en kompleks gunstig effekt for huden:

 • renser;
 • gir næring;
 • fukter;
 • lyser;
 • forynger.

Honning-agurkmasken er spesielt nyttig for aldring og aldrende hud..

Det er veldig enkelt å lage det. For å gjøre dette, kombiner 1 teskje flytende honning og velling fra massen av en agurk. Sammensetningen påføres ansiktet med et tynt lag, du må vaske ansiktet etter 15 minutter. Prosedyren gjentas etter 2-3 dager..

Fuktighetsgivende maske

fuktighetsgivende ansiktsmaskeTørr og sensitiv hud, utsatt for rødhet, flass, for tidlig aldring, krever intensiv hydrering. En fuktighetsgivende agurk ansiktsmaske vil hjelpe til med å takle problemer og forbedre hudtilstanden. I dette tilfellet kan grønnsaken brukes som den eneste komponenten i masken eller i kombinasjon med rømme, cottage cheese eller krem ​​etter eget valg. Ingrediensene kombineres i like deler, blandes grundig og påføres ansiktet i 15-20 minutter. Deretter vaskes produktet av, fuktes huden med en krem.

Den anbefalte frekvensen av prosedyren er 2 eller 3 ganger i uken..

Agurk akne maske

akne maskeAgurk ansiktsmasker hjemme hjelper med problemhud, utslett, økt produksjon av hudutskillelse. For å forberede produktet trenger du ett pisket protein og en spiseskje agurkgrøt uten overflødig væske. Det er nyttig å tilsette 2 dråper tea tree olje for å forbedre antiseptiske egenskaper. Alt blandes til det er jevnt, massen fordeles over huden. Produktet holdes i ansiktet i 15 minutter, og vaskes deretter av med kaldt vann. Kremen påføres bare en halv time etter inngrepet. Masken gjentas hver 2-3 dager.

Restriksjoner på bruk og anbefalinger

lage en agurkemaskeAgurk har ingen kontraindikasjoner for bruk. Dette produktet har en mild, men effektiv virkning. Agurkmasker tillates påført selv på området rundt øynene. Imidlertid bør du være forsiktig når du bruker andre komponenter i hjemmemasker, spesielt med økt følsomhet i ansiktshuden..

Hvis du trenger å raskt fjerne spor av tretthet og oppnå et løft, kan du ganske enkelt kutte agurken i sirkler og bruke den på ansiktet ditt i 10 minutter..

Hvordan lage en agurkmaske – nyttige tips:

 1. Bare ferske unge grønnsaker brukes, grønne i fargen og uten bitterhet.
 2. Saftig masse brukes til fremstilling av masken, skallet og frøene kuttes.
 3. Den raskeste måten å bruke er velling eller agurkskiver i ansiktet.
 4. Agurkmasker må tilberedes og ikke lagres.
 5. Før produktet påføres produktet, rengjøres huden med en skrubbe
 6. Sammensetningen påføres uten å gni inn i huden, men beholdes – ikke lenger enn 10-15 minutter.
 7. På slutten av prosedyren vaskes produktet med vann, deretter brukes kremen.
 8. Hvis du opplever ubehag, skal produktet kastes.

Ansiktsskjønnhet er ikke alltid et resultat av dyre produkter og prosedyrer. En vanlig agurk fra hagen kan være den virkelige hemmeligheten med attraktivitet i årene som kommer. Det viktigste er å kunne bruke et naturlig produkt riktig og klokt til fremstilling av kosmetikk hjemme..

Effektive ansiktsmasker for agurk – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org