15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er flytende gummi i en boks, hva og hvordan brukes det

flytende gummi i en boks Flytende gummi i en boks er et innovativt multifunksjonelt produkt som etter påføring blir til et slitesterkt, fuktresistent belegg i gummi som endrer utseendet på den behandlede overflaten.

hjuldeksel Takket være disse egenskapene beskytter gummi en bil eller et annet behandlet objekt mot riper, flis og andre skader. Dette progressive produktet inneholder bitumen, andre hjelpestoffer og inneholder ikke skadelige flyktige forbindelser. Hvis det ikke er mulig å vulkanisere og bruke rågummi for å forsegle maskinen, er flytende gummi et alternativ..

Nyttig bruk av flytende gummi

ved hjelp av hjemmelaget flytende gummiHva er flytende gummi til? Dette unike moderne materialet har mange bruksområder..

Plastidip eller lignende flytende gummi (gummimaling og flytende vinyl er ytterligere to navn på produktet) påføres materialer som:

 • karbonstål;
 • termoplast;
 • rustfritt stål;
 • støpejern;
 • tre;
 • plast;
 • glass;
 • keramikk og andre.

flytende gummi i en boks som et beskyttende lagVed å bruke en flytende plastkomposisjon fra en sprayboks, stiliserer og beskytter de støtfangere, hette, skiver og hjulkapsler, emblemer, radiatorgitter, hjulbuer på en bil, samt andre gjenstander.

Overflaten behandlet med flytende gummi, etter tørking, er et matt, jevnt belegg.

Med dette verktøyet kan du oppnå:

 1. Sparer tid og penger. Det er ikke nødvendig å reparere eller bytte ut slitte deler, deler. Påføring ved sprøyting fra en ballong gjør det mulig å behandle overflater av enhver kompleksitet og bøyning.
 2. Antiskli effekt.
 3. Beskyttelse av overflaten mot for tidlig slitasje og andre miljøfaktorer. Dette er ødeleggelse på grunn av ekstreme temperaturer, korrosjon, atmosfærisk nedbør, fremmedlegemer, brennende sollys.
 4. Forbedre utseendet, de fysiske og anti-vandaliske egenskapene til den behandlede overflaten.
 5. Enkelt og raskt gummibelegg uten komplisert forarbeid.
 6. Forbedring av de beskyttende egenskapene til den valgte overflaten på grunn av utskifting av tetningsmasse, mastikk, vibrasjonsisolerende, vannavvisende forbindelser, maling (gummi fra en sylinder har forskjellige fargevalg).

Med riktig bruk av flytende gummi i bokser oppstår sterk vedheft til overflaten (vedheft), som lar deg beskytte ethvert bearbeidet materiale i lang tid.

Flytende gummi i en sprayboks: bruk av fabrikk og hjemmelagde forbindelser

farget flytende gummiDet er ikke nødvendig å ha erfaring fra en spesialist fra et bilverksted for å dekke ønsket overflate med gummi fra en sylinder. Det er nok å følge noen få enkle regler og nøye lese informasjonen på produktetiketten. Før du bruker gummi, er det verdt å vaske bilen eller rengjøre overflaten til en annen gjenstand som skal behandles fra smuss, tørking og dekke med områder av polyetylen som ikke vil bli behandlet. Dette gjelder for eksempel vinduer, speil, glass, bildekk.

Etter litt forberedelse påføres flytende gummi i en boks i ett eller flere lag til en monolitisk tett struktur er oppnådd. Etter slutten av sprøytingen av gummisammensetningen gjenstår det å vente på at overflaten tørker, noe som vanligvis tar omtrent en time under gunstige ytre forhold og ett påført lag, eller omtrent et døgn etter et stort antall behandlinger. Forresten, om nødvendig kan du enkelt fjerne gummifilmen uten bruk av improviserte midler. For å gjøre dette må du bare trekke i kanten, og snart vil det ikke være spor av gummibelegget på trebearbeidingskomplekset på en bil eller annen overflate..

For å spare penger på dyre spraygummisylindere, se følgende instruksjoner.

Hvordan lage flytende gummi hjemme:

 1. For å lage en gummiaktig blanding for påføring på en overflate for å beskytte den, bør du forberede en pakke boraks, et par flasker PVA -lim, et halvt glass vann. Fargestoff (om nødvendig), to blandingsbeholdere, langstrakt gjenstand (pinne) for omrøring av blandingen.boraksPVA limvannfargestofferbeholdere for fremstilling av flytende gummi
 2. På den andre fasen skal vann og boraks tappes forsiktig ned i en av de tilberedte beholderne. Rør løsningen til den får en klar farge.
 3. Deretter må du blande limet og fargestoffet i en annen beholder. Kombiner deretter væskene i en bolle.
 4. Du må bare vente på at væsken stivner.

Det vil være nødvendig å bruke hjemmelaget flytende gummi for vanntetting med improviserte midler. Den kan bare pumpes inn i en sylinder hos et spesielt utstyrt foretak..

Nyttige tips

regler for påføring av flytende gummi i en boksDet er best å spraye gummibelegget fra en boks på en ren overflate som er vasket og tørket. I dette tilfellet vil den påfølgende vedheft eller vedheft maksimeres. Temperaturregimet er tilstrekkelig til å gi innenfor området fra +18 til +23 ° С.

Under tørking av overflaten etter belegg med flytende gummi, anbefales det å forhindre direkte sollys, regn, snø og sterk vind. Fuktigheten i rommet der prosedyren utføres bør også overvåkes separat. Den skal ikke være for stor eller veldig liten, dette påvirker det endelige resultatet negativt..

Kontroller alltid beredskapen til det forrige gummilaget før du påfører det neste.

Når du påfører flytende gummi i flere trinn, bør du alltid forvente tilstrekkelig tid til å forbedre belegget. For fullstendig tørking av hvert påfølgende lag vil det ta 30-40 minutter, i noen tilfeller en time. Produsenten angir alltid mer detaljert informasjon om dette på emballasjen til varene. Ofte klarer de seg med to eller tre, maksimalt fem applikasjoner, selv om du om nødvendig kan øke dette tallet til ti eller tolv.

Flytende gummi i en sprayboks fra forskjellige produsenter – video

Previous Post
En rovdyr innbygger i ferskvannsforekomster – billen dykkerbille
Next Post
Fotografii și descrieri ale soiurilor populare de fasole de sparanghel