15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason

druesort Tason Druesorten Tason er en av de mest populære bordvarianter, tidlig modne varianter, preget av høye avlinger og motstand mot værforhold og sykdommer. Fruktene har en behagelig muskatnøttsmak og rik aroma, takket være at de blir konsumert ferske, brukt til å lage vin og juice. Tason-druer dyrkes vellykket i nesten alle regioner i Russland, og omsorgens enkle og enkle omsorg ga ham velfortjent popularitet blant bønder..

Tason druesort – generell beskrivelse og egenskaper

hybrid druesort Tason Tason er en hybridsort. Den er hentet fra to arter – Zoreva og Italia. Den første ga en rekord tidlig modenhet, og den andre – hybridens rike muskatnøttsmak. I utgangspunktet ble sorten vokst på Krim -territoriet, men ble veldig populær i hele Russland..

Beskrivelse av Tason druesort:

 1. Vinstokkene er kraftige, vokser raskt og fyller store områder med vinstokker..
 2. Vintreet modnes i hele lengden. Kraftige skudd og rotsystem.
 3. Bladene er femflikede, mørkegrønne, store.
 4. Biseksuelle blomster som er i stand til selvbestøvning.
 5. Tason -druer tåler perfekt frost ned til -23 ° С.

modning av druerDrueklasene er store, sylindriske i form med en konisk ende. De består av et stort antall bær – vekten av en gjeng når 1-1,3 kg. Smaken av bær er søt, med uttalte muskatnoter.

Skallene til modne bær er hvitrosa i fargen, selve druene er ovale og omtrent like store. Tason -druer er preget av tidlig modenhet – den første høsten kan høstes i juli.

Drueplantingsteknologi

Tason druedyrkingÅ plante og ta vare på Tason -druer er ikke vanskelig, men for å få en rik, rik høst er det nødvendig å følge dyrkingsteknikkene strengt. Nøkkelen til suksess vil være riktig valg av frøplanter og plantesteder, regelmessig stell av druene, med tanke på egenskapene til sorten.

Utvalg og klargjøring av frøplanter

velge en god frøplanteDet er best å velge drue frøplanter fra spesialiserte frøplanter og ikke kjøpe fra hender. Når du velger, må du undersøke plantene nøye – den skal ha et velutviklet, sterkt rotsystem uten tegn på tørrhet og skade. Under transport, pakk piggene med plastfolie for å beskytte dem mot tap av fuktighet..rotfestede stiklinger

Optimal timing og valg av sted

høstplanting av druefrøPlanting av Tason -druer gjøres best de siste ukene i mars eller det første tiåret i april. Slike termer er flotte for at røttene skal slå godt rot og druene tåler frosten..resultatet av høstplantingen av druer

For Tason -druer er godt og jevnt opplyste områder egnet, siden avlingen skal motta maksimal mengde sollys. solfylt, komfortabelt sted for druerFrøplanter plantes best fra bygninger sørøst eller sør. Sørg for at trær og andre busker ikke skjuler vintreet.

Jorden

næringsjord for druerDruesorten Tason “foretrekker” lett og næringsrik jord som er utmerket for luft- og fuktgjennomtrengelighet. I områder med tung jord kreves en økning i permeabiliteten. Til dette brukes grov sand, små steiner eller ødelagte murstein..

Steg-for-trinn landing

plante druerPlassen for planting av Tason-druefrøplanter forberedes til høsten-grave jorden forsiktig opp og danne hull opp til 80-100 cm bred og ca 70-80 cm dyp. Kompost, mineralgjødsel og råtnet gjødsel nederst på hver hull.

Plante druer trinn for trinn:

 • hell 1/3 av fruktbar jord i hullet;
 • plasser en druefrø i midten av hullet;
 • dryss plantene med den gjenværende jorda;
 • hell 2-3 bøtter vann;
 • tamp stammesirkelen og mulch lett.

plante en frøplanteNår du planter, må du sørge for at avstanden mellom buskene forblir minst 90-110 cm, mellom radene-opptil 2,5-3 m.

Jordbruksteknologi for dyrking

dyrkingsteknologi druesort TasonAgroteknologi for dyrking av Tason -druer består av standardprosedyrer – vanlig vanning, beskjæring og forming av busker, samt fôring. Ikke glem sykdomsforebygging og rettidig skadedyrsbekjempelse – dette vil sikre en sjenerøs høst av Muscat -druer.druemark

Vanning av druene

dryppvanningTason -druen trenger regelmessig og rikelig vanning, som det brukes varmt, avgjort vann. Busker må vannes tidlig om morgenen eller sent på kvelden.. underjordisk vanningUnngå væskestagnasjon – det er ikke mindre negativt for druenes helse enn fuktmangel.

Topp dressing

fôringFor å mate Tason -druer er det best å kombinere organisk gjødsel med kompleks gjødsel. Blant organisk materiale er det bedre å foretrekke kyllinggjødsel, kompost, råtnet gjødsel.

Kompleks gjødsel velges avhengig av sammensetning og egenskaper ved effekten på druer:

 • nitrogen – akselererer veksten av grønn masse, introduseres om våren (saltpeter eller urea);
 • kaliumklorid – brukes til høstdressing, akselererer modningen av druebunker og forbereder planten for vinteren;
 • fosfor – introdusert i blomstringsperioden (superfosfat), stimulerer modning av bær;
 • sink – øker produktivitetsindikatorene;
 • kobber – stimulerer veksten av busken.

For å mate Tason-druer kan du bruke både mono- og multikomponentgjødsel. Populære og effektive dressinger inkluderer Kemira, Aquarin, Florovit.

Beskjæring

Beskjæring av druer fra TasonBeskjæring er en viktig del av omsorgen for Tason -druer. Det bidrar til å forbedre smakskarakteristikken til bær og øke utbyttet. Denne arten tilhører den solelskende, så sørg for at hvert skudd er jevnt opplyst når du beskjærer. En busk skal inneholde 35-40 øyne, opptil 7-8 på ett skudd.beskjæring av druer ved 1 og 2 årbeskjære druer i 3 og 4 år

Forbereder seg til vinteren

forbereder druer til vinterenI regioner med kaldt klima må druer være dekket for vinteren. For å gjøre dette kan du bruke en beskyttelse bygd fra skrapmaterialer – gammelt linoleum, takmateriale, skifer, tre. Et slikt skjold skal være i form av en trekant med en skarp topp..dekkede druer

Tason -druesorten kjennetegnes ved en rekord tidlig modenhet og høy frostbestandighet, noe som gjør at den ikke bare tiltrekker seg oppmerksomhet fra ikke bare sommerboere, men også store gårder. Moden frukt med en rik, søt smak og muskatnøtter brukes fersk og brukes til å lage elite viner.

Borddruesort Tason – video

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org