15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hage beskjæringsmodell oversikt

hagesaks Blant de mange modellene av landbruksredskaper kan du finne en hageskjærer, av anstendig kvalitet og til en rimelig pris, bevæpnet med kunnskap. Valget bør bestemmes av typen instrument, profesjonell eller amatør. Måten hagesaksene fungerer på kan være spak eller fjær. Verktøyet skal ha kniver laget av stål av høy kvalitet og godt skjerpet. I brukerens omsorg er håndtakene utstyrt med et behagelig grep. En interessant artikkel om en hakkekvern.

Fiskars enhånds kutter

Fiskars kutter Skjæreverktøyet har et annet formål. Hvis det er nødvendig å beskjære ung vekst, bruk Fiskars flatbeskjæringssaks. Verktøyet fungerer som en skarp saks. En kontaktskjærer brukes til å trimme tøffere grener, men ikke tykkere enn 3 cm i tverrsnitt. Den har et tynnere blad og bare det øverste bladet er laget av rustfritt stål. Det robuste bladet i slitesterk plast gjør at kutteren kan utføre et presist, hullfritt snitt.

Hageskjæreren er verdsatt for det faktum at minimal skade skaper mulighet for rask helbredelse av såret..

Verktøyet brukes av:

 • for å trimme kronene i grønne områder;
 • kutting av stiklinger, stilker av vinranker;
 • trimming og revisjon av røtter ved transplantasjon av planter.

Fiskars sekatører anses av gartnere som et pålitelig og praktisk verktøy, ettersom de har et behagelig grep, et jevnt snitt og ikke krever bruk av store anstrengelser under arbeidet. Kostnaden for et kvalitetsverktøy er 600-700 rubler.

Stanley hagesaks for profesjonelle

stanley beskjærerHvis hagen er øde, har trærne ikke blitt kuttet på lenge, et spesielt verktøy er nødvendig. Det er nettopp dette Stenley Professional Garden Pruner er. Håndtakene er todelte og sklisikre. Warpaint av det trebittende verktøyet ligner en veps. De grasiøse konturene til bladene med håndtak laget av tokomponent elastisk materiale og rovkutteren er effektive i arbeidet. Det er et slags amboltverktøy. Denne hagesakseskjæren retter ut tykke, tørre grener. Kutterne er laget av spesialbehandlet stål og beholder skarpheten i lang tid. I tillegg oppfatter bladene ikke harpiksholdige sekreter og skitt, og saften renner ned i et spesielt spor, slik at bladet blir tørt.

Profesjonell bypass -beskjærer designet for å forme trær og busker.

Verktøylengde 20 cm, vekt 230 gram. Sekatører pris 629 rubler.

Vi presenterer Black Decker hagesaks

beskjærer svart dekkerGK-1000-beskjæreren som vises bruker ekstern energi og kan fungere som en beskjærer eller en kappemaskin, avhengig av innstillingen. Den manuelle Black Decker Deluxe Garden Pruner ser mer beskjeden ut. Kopier som kommer fra Amerika, etter individuell ordre gjennom de baltiske statene, er anslått til omtrent 2 000 rubler, de har svarte håndtak og en kutter laget av polert stål. De enklere verktøyene har oransje gummierte håndtak. Det er to typer dem:

 • kniver i rustfritt stål som arbeider med knuter opptil 10 mm;
 • skjæredelene er laget av rustfritt stål med teflonbelegg, kan håndtere knuter opptil 20 mm.

Enheten er utstyrt med en lås som forhindrer spontan åpning av verktøyet. Håndtakene er komfortable og lar deg jobbe lenge.

Kostnaden for budsjettbeskjærere er omtrent 1000 rubler. Den elektriske kutteren er anslått til 7,5 tusen rubler.

Vi introduserer Mr. Logos beskjærere fra Taiwan

beskjærer mister logoDet er sjelden å finne håndholdte hagearbeid designet for svake kvinnelige hender. MR Logo sekatører er designet for alle anledninger. De er ergonomiske, laget av japansk stål av høy kvalitet til spesielle formål og bruker en spesiell skralle ved kutting, noe som reduserer belastningen på hendene. Sekatører som koster fra 450 til tusen rubler, presentert etter formål:

 • profesjonell for kutting av levende grener;
 • vaksinasjon;
 • motstandsdyktig mot tørre grener;
 • damer;
 • baby;
 • skralle.

Det er beskjærere med et rett blad som kan kutte til og med papp. Teflonbelegg holder skarpe kuttere skarpe i lang tid.

Russiske modeller av sekatører

bogatyr beskjærerBildet viser en titan sekatører med en skralle mekanisme 0233, produkt “Centrinstrument”. En lett, praktisk og billig enhet mottar takknemlige anmeldelser fra brukere, den kalles “Bogatyr”. Den ligger behagelig i hånden, skralden øker slagkraften. Utførelsen av ambolten regnes som en nyhet. Den har dobbelttannede kuttere med et spor i midten. Kniven går dypt ned i ambolten. Enheten retter seg perfekt med tørre og levende grener opp til 30 mm i tverrsnitt. Men beskjæreren er ikke egnet for å kutte stenglene til vintreet – kuttet langs kantene er deformert. Hagen beskjærer koster 530 rubler.

For fagfolk har selskapet utviklet modellen TsI-1141, en selvrensende beskjærer i metall har et spesielt spor for kutting av wire. Instrumentpris 1570 rubler.

Michurinsky beskjærer TsI-0449 er laget av rustfritt stål med teflonbelegg. Det er praktisk å jobbe med det, takket være gummierte håndtak og design. Seksjonen av stengene skal være mindre enn 25 mm. Den er egnet for å lage jevne snitt. Verktøyet koster 910 rubler.

Fokine -beskjæreren er en klippeapparat for fjerning av gress. Men flykutteren utfører funksjonen til å kutte anlegget, noe som betyr at det kan kalles en beskjærer. Spesielt formede verktøystålstrimler, skjerpet på tre sider, kan kutte røttene til ugress i nærheten av dyrkede avlinger. Praktisk flatt håndtak har verktøyet.

Kjemisk beskjærer

kjemisk beskjærer turboDet utvidede konseptet om å kutte overflødig grønt fra dyrkede planter ble brukt av utviklerne av ugressmidler. De skapte ugressmiddelet “Secator Turbo”. Denne sammensetningen brukes til å ødelegge ugress i åker der den vokser:

 • hvete;
 • bygg;
 • korn;
 • sengetøy.

Selv om det ødelegger gammelt ugress, påvirker det sprøytede stoffet ikke de listede avlingene. Men det brukes med forsiktighet hvis feltet i neste års vekstskifte blir tildelt andre avlinger..

Det er veldig vanskelig å fjerne flerårig ugress med et kraftig rotsystem fra endeløse marker. De tar ikke bare mat fra dyrkede planter, men undertrykker dem og formerer seg raskt. Turbo -beskjæreren er effektiv i alle stadier av ugressutvikling og har fordeler i forhold til andre preparater:

 • kan sprøytes med luft og bakken;
 • ødelegger ugress i alle aldre;
 • skader ikke dyrkede planter;
 • gjeldende under alle temperaturforhold.

Det ødelegger 35 varianter av ugress som tistel, løvetann, ragweed. Hundre milliliter tung oljeaktig væske er nok til å spraye en hektar med avlinger, med passende fortynning med vann. En behandling per sesong, mens alt ugresset allerede har spiret, noen har blitt gamle, ødelegger dem. Men frøene kan gi nye skudd. Kostnaden for stoffet er 11 570 rubler per liter.

Japansk verktøy for tre og busker

beskjærer samuraiGartnere og hobbyister kjenner den japanske beskjæreren Samurai som et billig verktøy som matcher kvaliteten på prisen. Derfor vil vi fokusere på en nyhet som skal tilfredsstille fagfolk og amatører. “Samurai” -modellen er et forsterket instrument, blottet for ulempene med rimelige modeller. Lett og komfortabel beskjæringssaks lar deg utføre opptil 2000 kutt per dag uten mye tretthet. Bladet på verktøyet er skarpere enn en barberhøvel og blir ikke matt. Fordelen med KS 8T -modellen fremfor andre:

 • det øvre bladet til en spesiell sliping garanterer et jevnt snitt av tynne og mellomstore greiner;
 • det nedre bladet, en slegge, har en bred base med en skarp sliping, skader ikke grenen nedenfra;
 • kutter ikke bare tre, men plast, gummi;
 • spesialdesignede håndtak reduserer belastningen på håndleddet;
 • justeringsmutteren forenkler justeringen av kuttet, og låsen forhindrer vilkårlig åpning av kutterne;
 • blad på verktøyet utskiftbart materiale – teflonbelagt stål

Kostnaden for verktøyet, deklarert av produsenten 1912 rubler.

Klassisk beskjæringssaks

gardena beskjærerI de tilbudte verktøyanmeldelser, når Gardena -beskjæreren blir sammenlignet, blir det ofte nevnt som det mest passende verktøyet. Den påførte fjæren øker håndtrykket, gir et jevnt kutt selv ved svakt trykk. Håndtakene til et slikt verktøy er plassert på skrå. Høyfast stålfjærbåndfjær som brukes på beskjæreren – produsentens utvikling.

Verktøystålbladet er dekket med en glatt teflonfilm, sporet fjerner tresaft som forstyrrer kutting. Det er en spesiell mekanisme for å justere bredden på åpningen til knivene for å trimme justeringen, og da er det ikke nødvendig å gjøre mye arbeid forgjeves. Gardena sekatører i Comfort -serien er de beste i sin sektor. Kostnaden for instrumenter er opptil 2 tusen rubler.

Video anmeldelse hage beskjærer

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Alegerea unei pompe fecale pentru pomparea apelor uzate