15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding

elektrisk kultivator En elektrisk kultivator for en sommerbolig utfører flere operasjoner, og frigjør gartneren fra tungt jordarbeid. Vårbearbeiding består i å vekke jorden etter vinterhvile, løsne den og fylle den med oksygen. Tung og lang manuell graving av feltet vil bli irettesatt av den elektriske kultivatoren.

Valgkriterium for kultivatorer

elektrisk modell Valg av kultivator avhenger av type arbeid – dyrking av bedene i drivhuset og vanlig brøyting, eller heving av feltet med å løsne, som forberedelse til kontinuerlig såing. Om sommeren kan kultivatoren fungere som en hiller eller ugress.

Avhengig av hvilken type arbeid som utføres, må du ha forskjellige vedlegg – kuttere og tannhjul, bakker og luker. Kraften til motoren som brukes, avhenger av jordens tetthet..

En elektrisk kultivator for en sommerbolig kan bare fungere fra nettverket, så det kreves en skjøteledning.

Elektriske kultivatorer for sommerhytter er lette og rimelige, de utfører et begrenset antall arbeider.

De letteste drivhusmodellene

Representanten for ultralette verktøy er kultivatoren Countryman, en Kalibr -produsent i Kina. Den største fordelen er kompakthet og lav vekt. Enheten fungerer med lav støy og bruker forskjellige vekter for jordpleie.

Før du starter arbeidet, er det nødvendig å kontrollere tettheten til alle boltene. Det er ikke noe smøremiddel i girkassen, du må legge til. Kjør inn ved lett belastning.

kultivator Countryman KE 1300Hvis valget falt på kultivatoren Electric Countryman KE 1300, tilhører det de ultralette modellene. Det er en populær modell for drivhus, blomsterbed og hagesenger. Det lyse plasthuset beskytter motoren mot smuss og støv. Kutterne arbeider til en dybde på 23 cm, med hurtigkoblingshjul for transport.

Spesifikasjoner:

 • elektrisk motor, effekt 1,3 kW;
 • kutterrotasjonshastighet – 110 rpm;
 • kutterdiameter – 230 mm;
 • hastighet – 1 hastighet, ingen revers;
 • vekt – 13,4 kg.

En justerbar rattstamme og et sammenleggbart håndtak er ekstra bekvemmelighet ved transport av en elektrisk kultivator for å gi.

Einheil kultivatorDen anerkjente produsenten av hageutstyr, Einheil, tilbyr en baby som bare veier 7,6 kg for å dyrke lett jord i sommerhytter og drivhus. En smidig kultivator med en arbeidsbredde på 30 cm er utstyrt med to kuttere og kan løsne jorden til en dybde på 20 cm. Den har en hastighet, uten revers. Selskapet gir en 24-måneders garanti på den 750 W elektriske kultivatoren..

Babyen fra DDE vil jobbe litt dypere på lett jord. Den er designet for dyrking av dyrket jord på opptil 8 dekar. Kultivatoren er utstyrt med en oljeormgir, et ergonomisk justerbart håndtak og et støv- og fuktsikkert hus. Med riktig omsorg vil din DDE 750 W elektriske kultivator vare lenge.

Selskapet ble grunnlagt av oppfinneren Daniel Davis siden 1990 og er en del av DDE -gruppen. Hagearbeidene til dette amerikanske selskapet er karakterisert som pålitelige og effektive i arbeidet..

Når du kjøper en kultivator med elektrisk stasjon, må du ta vare på en skjøteledning av høy kvalitet..

Klasse av lette modeller av elektriske kultivatorer

kultivator DDE ET 1200-40Den elektriske kultivatoren DDE ET 1200-40 har et 40 cm grep og fungerer med seks kniver. Motoren på 1,2 kW lar deg bearbeide jorda til en dybde på 22 cm. Verktøyet takler selv et nedtrampet område. Legering stålkuttere med spesiell sliping løsner effektivt klumper. Lav støy og ingen gassdamp gjør at du kan jobbe tidlig om morgenen uten å forstyrre resten. Mekanismene er under et pålitelig deksel som beskytter mot smuss. Enheten kan håndteres av kvinnelige hender.

Kultivator tekniske parametere:

 • elektrisk motoreffekt – 1,2 kW;
 • spenning – 230 V;
 • redusering – orm;
 • hjul – tilgjengelig;
 • kuttere – 6 stykker;
 • garanti – 2 år.

Det justerbare håndtaket gjør at en person i alle høyder kan bruke verktøyet enkelt. Kultivatorvekt – 12 kg.

kultivator DAEWOO DAT 1700EEn kjent koreansk produsent av pålitelig utstyr tilbyr en elektrisk kultivator DAEWOO DAT 1700E, utstyrt med sin egen induksjonsmotor. Den spesialutviklede motoren har økt dreiemoment og økt levetid. Selskapet gir en spesiell garanti for motoren, hele kraftenheten er dekket av støv og et fuktsikkert hus med et håndtak for å bære verktøyet..

Ormgirkassen har et aluminiumshus. Enheten opererer med høy effektivitet, og overfører 90% av dreiemomentet til kutterne. Kultivatoren er utstyrt med 16 spesialprofilkuttere. De bærer skroget selv over plogen, uten bruk av hjul. Det er et skjær og hjul for å lette transporten av enheten. Kultivatorvekt 13,5 kg.

Håndtaket har et kontrollpanel og en låseknapp mot utilsiktet start. Teknikken kan fungere i drivhus og på en tomt med dyrket jord. Ifølge brukeranmeldelser jobber kultivatoren også på tett bakke, går langs et forsømt område, men du må kutte av jordstenglene som er såret på kutternes akse.

På fast jord hopper et lett apparat ut, men ved å velge hellingsvinkelen kan du jobbe med slik jord.

Selskapet stoler bare på vedlikehold av utstyr i sentrene i hele landet..

kultivator gardenaGardena elektriske kultivatoren er tilgjengelig på markedet i økonomiske modeller med en 600 watt motor. Små, lette maskiner behandler en stripe fra 20 til 36 cm med samme effekt. Vekten er fra 6,5 ​​til 8 kg. Arbeidsdybden er 18 cm, men den spesielle formen og slipingen av skjærene gjør at tung, nedtrampet jord kan løsnes til en dybde på 18 cm. Kultivatoren er utstyrt med 4 kniver som fungerer effektivt.

Enheten betjenes med en hånd, den biter seg selv i jorda og beveger seg. Veivhussmurt drivverk sørger for problemfri drift.

Ved hjelp av en enhåndsmekanisme kan du i tillegg påføre gjødsel for graving. For å flytte kabelen trygt er verktøyet utstyrt med et strekkavlastningssystem som plasserer ledningene.

Kutterne går på 260 o / min for god smuldring av klumper. Det sammenleggbare aluminiumshåndtaket forstyrrer ikke transporten av verktøyet i bagasjerommet. Modeller produseres i Tyskland.

kultivator Hyundai t2000eDen elektriske kultivatoren Hyundai T2000E skiller seg ut blant andre modeller, ikke bare i kraft og utstyr. Den eksisterende beltedriften hjelper til med å dempe lasten. Kutterne er kjededrevne. Som et resultat tillater designet 50 cm behandling i ett pass. Vingene over hjulene beskytter motorenheten mot smuss. Rattet vippes til en behagelig posisjon. Forhjulet er nødvendig under transport, i arbeidsstilling er det hevet.

Verktøyspesifikasjoner:

 • elektrisk motoreffekt – 2,0 kW;
 • kutterdiameter 280 mm;
 • bearbeidingsdybde – 25 cm:
 • fangstbredde – 55 cm;
 • vekt 29,6 kg.

Sammenlignet med modellene som er vurdert, er dette den kraftigste kultivatoren. I kantene på arbeidsmekanismen er det skiver som danner et jevnt snitt. For å starte må du slå på kraften og trykke ned clutchen. Enheten blir gradvis introdusert i bakken med en liten opphopning. Skjæret senkes til arbeidsdybden. Ved full belastning, med et dykk på 25 cm, går maskinen sakte, men arbeider jordlaget nøye.

Kultivatoren kjennetegnes av et sett med smidde kuttere og en asynkron motor.

kultivator PatriotElektrisk kultivator Patriot fødestedet til merkevaren er Amerika, produksjonen er etablert i Kina. Et lite smidig apparat som kan dyrke 26 cm dyrket mark. Motoreffekt 1390 W, vekt 16 kg. Kultivatoren er utstyrt med snekkegir, beltetransmisjon. Kuttere med et snitt på 230 mm bearbeider jorda til en dybde på 20 mm. Verktøyet har vist seg godt i kutting av senger og ved arbeid i drivhus.

Alle tilbudte modeller har forskjellige priser. Men med tilstrekkelig dyktighet innen rørleggerarbeid, kunnskap i praktisk elektroteknikk, kan du sette sammen en elektrisk kultivator med egne hender.

hjemmelaget kultivatorHer er en modell fra en elektrisk kjøttkvern. For å lage en enhet trenger du:

 • motor fra en kjøttkvern, bedre fra en industriell;
 • metallrør og hjørne;
 • hjul på akselen, kan inkluderes;
 • skrue, brekkjern;
 • sveisemaskin og verktøy.

Vi sveiser metallhåndtak til girkassekrateret gjennom de vedlagte hjørnene og bøyer dem for enkelhets skyld. Vi fester hjulakslene til de samme hjørnene. Vi velger et par hjul av middels størrelse. Fra skrotet må du slipe skaftet for kutterne. Plasser en aksel i bøssingen fra en elektrisk maskin, og kuttere monteres fra bøyde plater på den.

Elektrisk kultivatorvideo

Previous Post
Å bygge et hus for enkeltbier
Next Post
Vi velger blomstrende trær for å skape et unikt landskapsdesign
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org