15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk

automatisk fiskemater Selv erfarne akvarister har situasjoner når de glemmer eller på grunn av visse omstendigheter ikke kan mate sine stille kjæledyr i tide. I slike tilfeller kan en automatisk fiskemater være en flott løsning. Dette er en unik enhet som lar deg fullt ut automatisere prosessen med å mate innbyggerne i akvariet..

Slike anordninger utfører en målt tilførsel, og forhindrer derved overdreven opphopning av fôrblandingen i vannet. Dermed er normal og sunn ernæring av fisken sikret i fravær av eieren..

Funksjonelle funksjoner for automatiske matere

automatisk trommelmater Nesten alle moderne modeller har det samme operasjonsprinsippet, basert på porsjonert fôr i et bestemt tidsintervall. De kan variere mellom seg selv med tilleggsfunksjoner, for eksempel tilstedeværelsen av en digital skjerm eller en vifte.

Automatiske fôrmatere av trommeltype er etterspurt. I dette tilfellet blir mat matet ved hjelp av en spesiell trommeldispenser, gjennom hvilken åpningen av en del mat mates ut i vannet. Etter det snur trommelen, går tilbake til sin opprinnelige posisjon og fylles på igjen fra det vanlige kammeret. Du kan justere kapasiteten til fôrrommet ved hjelp av en spesiell lås, som kan forskyves til den ene eller den andre siden, til et karakteristisk klikk dannes..

automatisk mater med snegldistribusjonI tillegg tilbyr markedet automatiske matere med sneglefôring, der en spiral fungerer som doseringsmekanisme, samt skivenheter, der fiskemat mates sekvensielt fra rom på skiven..

Uten unntak er alle modeller av auto -matere utstyrt med en elektronisk kontrollenhet, som sikrer kontinuerlig og riktig drift av enheten. Enheter av denne typen kan fungere både fra strømnettet og ved å bruke AA -batterier..

Selvlaget automatisk mater

hjemmelaget automatisk klokke materSom et alternativ til kjøpte enheter kan en hjemmelaget automatisk mater for fisk i et akvarium bli. Fremstillingen av en slik enhet tar ikke mye tid og krever ikke spesielle ferdigheter..

For å lage en automatisk mater selv, trenger du følgende verktøy:

  • bordklokke med alarm;
  • lett plastbeholder;
  • plastrør med en diameter på 7-8 mm.

plastbeholder og rørGjør-det-selv automatisk fiskemater gjøres som følger:

  1. Det er laget et hull i plastbeholderen, hvis diameter skal være litt mindre enn størrelsen på røret. Dette eliminerer behovet for lim. Deretter settes et rør inn i det resulterende hullet.
  2. Tørr mat helles i trommelen. For å forhindre at granulatet faller ut på en gang under sin egen vekt, vil det være nok å fylle beholderen med to tredjedeler.
  3. En hjemmelaget trommel settes på vekkerklokkens time -akse, og festes deretter med tape til timeviseren. Plasseringen av beholderen bør velges på en slik måte at åpningen av røret er nederst to ganger om dagen på et bestemt tidspunkt.
  4. Maten blir matet til klokkeviseren har kjørt en bestemt bane på skiven..

hjemmelaget mater på jobbFor eiere av kunstige reservoarer kan en gjør-det-selv fiskefôr i et tjern være en utmerket hjelper. I dag er det mange forskjellige ideer for hjemmelaget produksjon av slike enheter, du kan også bruke fantasien din og finne på noe eget, mer perfekt.

For å oppsummere, kan vi si at en automatisk mater er en uerstattelig enhet som vil hjelpe til med å organisere riktig ernæring for fisk i fravær av eieren..

Automatisk fiskefilm

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org