15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Møt det fantastiske insektet – healerbille

heksebille Skuffet over tradisjonell medisin, går folk på jakt etter noe nytt som vil hjelpe til med å bli kvitt sykdommene sine. Healerbaggen har fått sin anerkjennelse på grunn av positive anmeldelser og evnen til å kurere sykdommer av forskjellige slag, spesielt onkologi.

Beskrivelse av miraklet

voksen Healerbaggen tilhører familien av koleopteranske insekter, en underart av mørklingebillen. I Argentina kalles det også Gorgoho -billen. I Den russiske føderasjonen er han kjent som en billelege, “healer”.

Det er et insekt som måler 5 * 1,5 mm (lengde og bredde), har en avlang kropp med tre par lemmer og dekket med en tett svart skorpe. Som regel blir de kjøpt for behandling eller avlet på egen hånd. Etter å ha nådd modenhet, etter parring, legger hunnene egg, hvorfra larvene klekkes.

stadier av utviklingEtter en periode med forpupping, klekkes ung vekst av brun farge, uegnet for behandling. Effektivitet oppnås bare når den behandles med svarte individer. Insekter lever i et underlag, fra havregryn eller kli. De spiser også på dem. Også frukt, brød, tørket frukt, grønnsaker spises..

Healer bille, eller hva mørkking billen helbreder

avl en medisinsk mannSelv i antikken ble insekter brukt som medisin mot ulike sykdommer. Når det gjelder healerbillene, ble de tidligere bare oppdratt for reptiler, ville fugler og forskjellige dyr. Men over tid ble det lagt merke til at når du spiste disse insektene, ble syke (til og med kreft) dyr og fugler kurert. Dette presset forskere til klinisk forskning.

I følge tradisjonelle medisineksperter er healerbiller nyttige fordi:

 1. Oppløses i magesaft, dør insekter og skiller ut biologiske stoffer som har en gunstig effekt på immunitet.
 2. Kitosan, som finnes i skallet av biller, dreper forskjellige patogene bakterier, starter metabolisme, har hemostatiske egenskaper og er i stand til å forbedre blodtilstanden.
 3. Hunnene inneholder foryngende feromoner i kroppen.

Herdbare sykdommer

La oss nå finne ut hvilke sykdommer healer -billen behandler. Det antas å hjelpe til med å håndtere sykdommer som:

 1. Osteoporose, ved å eliminere smerte og normalisere arbeidet til alle organer.
 2. Kreft. Sant, ikke i sluttfasen. Men elskere av alternativ medisin tror at å ta insekter bidrar til å øke remisjonsperioden og lindrer pasientens tilstand..
 3. Depresjon. Ofte oppstår de på grunn av mangel på vitaminer, sporstoffer og næringsstoffer i kroppen. Biller gir en person styrke og muntre opp.
 4. Bronkitt astma. Behandling bidrar til å redusere angrep om natten, bidrar til å unngå medisiner eller bruke dem ekstremt sjelden, og forbedrer også tilstanden til hele kroppen..
 5. Parkinsons sykdom, bidrar til å redusere treghet og skjelvinger.
 6. Sykdom i leddene. Som et resultat av mottak av healerbille, gjenopprettelse av deres mobilitet, eliminering av vevsødem og smertelindring.

Hvordan behandles

tar biller for medisinske formålInstruksjonene for behandling med healerbille er enkle, men samtidig oppnås effekten bare ved langvarig terapi..

Bare voksne svarte biller skal svelges. Forekomster med en lysere farge er unge og vil ikke være til nytte. De kan bare brukes etter 5 dager, når de vokser opp og skifter farge..

Behandling med en healerbille inkluderer tre stadier.

Profylaksebruk bare levende biller

For dette tas insekter daglig, og øker antallet med en hver dag. Maksimalt akseptert antall biller per dag avhenger av pasientens eksterne og aldersdata..

Så hvis pasienten er over 35 år og samtidig veier mer enn 80 kg, må han nå 30 biller om dagen.

I en alder av opptil 20 år og som veier 50 kg, vil maksimal topp for biller være begrenset til 20 stykker.

Hvis karakteristikkene dine er gjennomsnittlige, bør kurset bestå av 25 biller.

I alle ordninger, etter å ha nådd toppen, fortsetter behandlingen i motsatt rekkefølge. En bille mindre å drikke hver dag.

Behandling

Som regel behandles pasienter på dette stadiet for sykdommer som fortsatt er i de tidlige stadiene. Dette kan være astma, gastritt, nyre-, hjerte- eller lungesvikt, hypertensjon, hepatitt, etc. Ordningen skiller seg ikke fra den forrige. Men mottaket bør startes med et kurs på 40-70 insekter per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Som regel anbefales et kurs på 50. Du må drikke “medisinen” på samme måte, og øke og deretter redusere antall biller med en enhet.

Tungt artilleri

utvalg av biller for behandlingSlik kan behandling av alvorlige sykdommer som astma, Parkinsons sykdom, osteoporose, kreft, psoriasis, diabetes, dermatitt kalles. Dette kurset består av 70 biller på sitt høyeste.

Insekter er beruset bare levende!

Behandlingsregler

Effektiviteten av behandlingen avhenger ikke bare av antall personer som er tatt. Det er en rekke regler å følge:

 1. Resepsjonen utføres på tom mage, og tar 20 minutter før 100 ml varmt vann for å “starte” magen.
 2. Du må drikke healerbiller enten helt “rene” eller med kefir eller yoghurt. Det andre alternativet er lettere fordi billene fryser og er lettere å svelge. De kan også “rulles opp” i en brødsmul eller legges i en gelatinekapsel designet for medisinsk pulver (den inneholder vanligvis 10 personer).
 3. Du må holde deg til å ta insekter samtidig.
 4. Hvis avtalen ikke er mulig om morgenen, gjør det om kvelden.
 5. For ikke å bli forvirret, er antallet berusede helbredere merket i kalenderen hver dag..
 6. Kurset kan ikke avbrytes.

Det er strengt forbudt å røyke og ta alkoholholdige drikker under behandlingen, da dette vil oppheve all behandling.

Hvis du i begynnelsen av behandlingen har tretthet, feber, bør du ikke ta hensyn til dette – kroppen begynte ganske enkelt å bekjempe sykdommen.

Kontraindikasjoner

kontraindikasjoner for opptakLa oss nå snakke om hva som er kontraindikasjonene når du bruker instruksjonene for behandling av healerbille. Dessverre er det ikke mulig å finne ut om biller gir skade eller fordel for menneskekroppen ved behandling av forskjellige sykdommer. Det er heller ingen eksakte data om de eksisterende kontraindikasjonene. All informasjon er basert på praktiske faktorer, blant annet:

 1. Allergiske manifestasjoner. Mottak av insekter kan forårsake alle slags utslett på kroppen, nummenhet i tungen ved bitt, kløe.
 2. Organismens følsomhet for bugs og evnen til å behandle dem. For eksempel kan behandling ledsages av smerter i magen, hodet, diaré, ulike plager.
 3. Psykologisk barriere. Insektene spises levende. Ikke alle kan gjøre dette uten problemer. Som regel må du takle kvalme, oppkast, underbevisst vold.

Anmeldelser av leger

Etter pasientens mening er alt klart – de er positive. Enten er billene virkelig allmektige, eller kanskje utløses Placebo -effekten. Men hva er legenes anmeldelser om instruksjonene og behandlingen med healerbille?

Det er ikke noe bestemt svar.

Noen av legene fant ikke fakta som bekrefter terapeutisk effekt av biller på menneskekroppen og utvinning. I tillegg tror mange at selv om biller produserer nyttige enzymer, blir effekten under påvirkning av magesaft opphevet på grunn av fullstendig forfall..

Ifølge anmeldelser fra noen leger kan svelging av healere være skadelig og til og med livstruende. Dette forklares med at det chitinøse omslaget er veldig tett og kan klø i spiserøret..

Tro på de medisinske egenskapene til healerbille eller ikke – alt avhenger av personen selv. Selv når det ikke er noen sjanse for bedring, er det fortsatt håp i brystet. Etter å ha tatt beslutningen om å gå i alternativ behandling, bør man imidlertid ikke glemme at medisin er i stadig utvikling og at det er viktig å konsultere leger..

Video om resultatene av behandling med en medisinsk mann

Vi dyrker en healerbille – video

Previous Post
En rovdyr innbygger i ferskvannsforekomster – billen dykkerbille
Next Post
Fotografii și descrieri ale soiurilor populare de fasole de sparanghel