15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Høykvalitets og næringsrik mat til hunder og katter Farmina

Farmina mat til hunder og katter Farmina mat for hunder tok relativt nylig ledende posisjoner på det russiske markedet. I dag er denne dyrefôr populær blant mange kjøpere. Produsenten FARMINA har tre fabrikker samtidig. Den ene ligger i Italia, den andre i Brasil, og den tredje i Serbia. Merket legger særlig vekt på overholdelse av alle produksjonsstandarder, noe som gjør at sluttbrukeren kan være trygg på produktets kvalitet og sikkerhet..

FARMINA produsentens konsept

kvalitetsfôr farmina Merkets utvalg er basert på den siste forskningen fra ernæringseksperter og forskere. Det inkluderer også Farmina -mat til katter. Alle produsentens produkter er designet for å dekke de viktigste komponentene for kjæledyrets kropp. Sammensetningen av fôret inneholder bare naturlige ingredienser, vitaminkomplekser, mineraler og andre ingredienser designet for å ha en positiv effekt på helsen til kjæledyr.

Produsenten FARMINA bruker toppmoderne teknologier som forlenger “levetiden” til vitaminer og andre stoffer. Selskapet sørger også for at alle viktige fôringredienser lett absorberes av katter og hunder. Selskapets filosofi er basert på kjærlighet til kjæledyr.

Grunnleggerne av merket oppfordrer til å mate kjæledyr bare av høy kvalitet og sunn mat av høyeste kvalitet..

Funksjoner i produksjonsprosessen

dyr spiser farminas fôrI produksjonsprosessen brukes ekstrudere med to skruer for å oppnå stivelsesgelatinisering av høy kvalitet. Dette reduserer denaturering av næringsstoffer og maksimerer nytten av råstoffet. I motsetning til bruk av et produksjonssystem med én skrue, er fôr lett fordøyelige..

FARMINA -fabrikkene bruker også et system for vakuuminnføring av komponenter i granulatet og produksjonen “Just in Time”. Sluttproduktet beholder vitaminer, mineraler og andre viktige ingredienser i lang tid.

Alle produksjonsstadier er strengt kontrollert – fra mottak av råvarer til frigjøring av ferdig fôr. Det skal bemerkes at råvarene er av italiensk opprinnelse og alltid kontrolleres for samsvar med moderne standarder. Bruken av avansert teknologi lar deg bevare naturlige råvarer og beskytte alle komponenter mot industrielt stress.

Hvilke produkter tilbyr FARMINA -merket??

ta vare på kjæledyret dittFARMINA mat for hunder og katter handler om å ta vare på kjæledyr hver dag. Utviklingen er under tilsyn av veterinærer. Dette gjør at vi kan gjøre merkets produkter maksimalt tilpasset for fôring av kjæledyr. Fôret gjennomgår stadig spesielle tester. For å tilfredsstille smakspreferansene til forskjellige dyr, tilbyr produsenten et bredt spekter av produkter av forskjellige typer:

  1. Tørrmat. Dette er en serie kornfrie og lavkornsfôr. Kategorien inkluderer produkter av både super premiumklasse og premium og økonomi. Kunder har også muligheten til å kjøpe en serie med veterinære diettprodukter.
  2. Vitaminer og kosttilskudd. Produktene er produsert for å dekke de fysiologiske behovene til kjæledyr i vitaminer, så vel som aminosyrer og andre viktige stoffer. Serien med vitamintilskudd lar deg berike kostholdet til dyr med antioksidanter og prebiotika av naturlig opprinnelse.
  3. Våtmat. Denne linjen er representert med komplett ernæring for kjæledyr. Mat inkluderer både kjøtt og grønnsaker. Maten inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.

Hva er fordelene med FARMINA -produkter?

friske dyrEn av fordelene med Farmina -mat for hunder og katter er den lave glykemiske indeksen. Denne faktoren er spesielt viktig hvis dyreeiere ønsker å unngå fedme hos kjæledyrene sine. Produsenten tilbyr produkter for alle typer raser. Menyen er variert og inneholder mat til:

  • kattunger, gravide og diegivende katter;
  • valper av små, store mellomstore raser;
  • voksne hunder;
  • for voksne katter og mye mer.

Produsenten tilbyr også en spesiell linje designet for forebygging og behandling av ulike sykdommer. Ved å velge Farmina -mat for hunder og katter, kan du minimere sannsynligheten for å utvikle diabetes hos dyret ditt. Produktene er 70% dyrebaserte (kylling, lam, fisk og egg). De resterende 30% dekker helt grønnsaker og frukt.

hunden spiser farmina mat med gledeFARMINA mat for katter og hunder er en produktserie som lar deg gi kjæledyret ditt alle næringsstoffene som er nødvendige for et normalt liv uten mye stress. Dette er løsningen for de som velger en sunn og aktiv livsstil for kjæledyrene sine. Takket være et stort utvalg produkter kan hver kunde velge nøyaktig hvilken matserie som matcher vanene, alderen og helsen til kjæledyret sitt..

Bli kjent med FARMINA -selskapet og dets produkter – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor