15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er Hill’s Cat & Dog Food

Hill's mat for katter og hunder Å velge et kosthold for kjæledyr er en av de store utfordringene en ansvarlig dyreeier står overfor. Hills katt- og hundemat er valget mellom millioner av dyreelskere rundt om i verden. Årsakene til denne populariteten ligger i den balanserte sammensetningen og det bredeste utvalget, med tanke på både alder og raseegenskaper, samt helsetilstanden til kjæledyr..

Hill’s Pet Nutrition har laget dyrefoder siden 1940 -tallet. Hundeoppdrettere var de første som ble kjent med rasjonene under dette merket. Katteelskere mottok maten 30 år senere. Gjennom årene har produsentene ikke bare vært engasjert i valg av oppskrifter, men også undersøkt behovene til kjæledyr.

Utvalg av Hills katt- og hundemat

Hills feed range FoU har tillatt Hills å lage en av de mest omfattende linjene med tørr og våt mat for hunder og katter. Hills mat for hunder og katter er flere serier for friske dyr og en veterinær rasjon. Sortimentet inkluderer:

 • tørrmat;
 • våtfôr i porsjoner;
 • hermetikk.

Dyreeiere tilbys Hills Complete -rasjoner i en rekke formuleringer, smaker og prisklasser.

Hills Science Plan -serien består av allsidig, balansert fôr for friske dyr. Premium dietten gir de vitale behovene til hunder og katter, støtter muskeltonen og fordøyelsen, leverer energi og en rekke næringsstoffer.

Den nest mest populære linjen er Hills Prescription Diet veterinærrasjoner. Hills medisinsk mat er designet for å dekke energikostnadene til kjæledyr og for å forbedre helsen til hunder og katter med en rekke sykdommer..

medisinsk fôrFor de som ønsker å gi kjæledyret sitt best mulig pleie, har produsentene utviklet Hills Nature’s Best matserie. Disse tørre rasjonene er laget av ingredienser av høyeste kvalitet, inneholder en komplett liste over mineraler, vitaminer som er nødvendige for dyr, støtter helse og styrker immuniteten..

Hills utvalg av mat til katter og hunder inkluderer også kornfrie Hills Ideal Balance-serien med et høyt innhold av animalske proteiner fra naturlig kjøtt, inkludert grønnsaker, frukt, oljer og ekstrakter av nyttige planter..

Hills Science Plan mat for hunder og katter

Hills Science Plan feed

Ved å velge Hills kan eieren bruke disse matvarene til å mate en hund eller katt gjennom hele kjæledyrets liv..

Linjen inneholder flere dietter for dyrking av valper og kattunger, for unge dyr opp til 7 år og eldre kjæledyr som trenger spesiell ernæring.

Eiere av store, mellomstore og små hunder har Hills tørrfôr til disposisjon, ikke bare i smak, men også i form av granulatene. Formen og størrelsen på brikkene ble optimalisert med tanke på strukturen på kjæledyrets kjever. Takket være dette liker alle hunder maten så godt at granulatene kommer i magen knust, mens de hjelper til med å rense tennene og forhindre sykdommer i munnhulen..

deilig kattelunsjHills Puppy Food har de minste biter og er svært næringsrik, slik at en liten klump kan vokse til et sterkt, solid dyr. Inkludering av vitaminer, sporstoffer, vegetabilske oljer og aminosyrer i barnas kosthold er nøkkelen til fremtidens helse og immunitet til et kjæledyr. Hills spesialisert mat til kattunger dekker også alle kroppens behov, inneholder ikke fargestoffer, smaker og aromatiske tilsetningsstoffer.

Overføring til tørr mat utføres gradvis, og overvåker reaksjonen på ny mat og den konstante tilgjengeligheten av rent drikkevann.

Linjen for friske dyr kombinerer fôr med kylling og lam, kalkun, fisk. Men smak er ikke det eneste som skiller diett. Hvis kjæledyret har funksjoner, bør du velge mat:

 • for sensitiv hud og allergitendenser;
 • for langhårede dyr som krever spesiell omsorg og regelmessig tømming av magen fra ullklumper;
 • for steriliserte og kastrerte hunder og katter, oftere enn andre utsatt for fedme og urolithiasis;
 • for kjæledyr som fører en stillesittende livsstil og er overvektige.

Hills Cat & Dog Food Composition Science Plan

Hills kjæledyrmatHills Science Plan Dry Food for Dogs and Cats er et førsteklasses diett. Grunnlaget er kjøttprodukter og frokostblandinger omgjort til mel. Den første komponenten forsyner kroppen med protein, den andre fungerer som en kilde til fiber og karbohydrater. I tillegg inkluderer sammensetningen:

 • animalsk og vegetabilsk fett;
 • ekstrakter og oljer;
 • vitaminkompleks;
 • aminosyrer;
 • mineraler;
 • gluten og andre ingredienser.

Animalsk måltid i Hill’s Dog and Cat Food er laget av kylling, kalkun, fisk eller lam. Kornblandingen i oppskriften er mais, hvete, havre, bygg, ris og andre avlinger. Disse komponentene er tilgjengelige og vil garantert forsyne dyrets kropp med proteiner og karbohydrater. Imidlertid garanterer de ikke helsen hans..

For å støtte fordøyelsen tilsettes betemasse i fôret, oljer bidrar til å unngå tarmirritasjon. Sporelementer, vitaminer og taurin stimulerer stoffskiftet, tonet opp, beskytter styrken av bein, tenner, skjønnheten i ull.

Hills Prescription Diet Medicated Food

medisinsk mat til katter og hunderThe Hills Prescription Diet -serien er en viktig del av merkets produkter. Den inneholder nesten to dusin forskjellige produkter designet for forebygging og behandling av et stort antall vanlige patologier, samt for rehabilitering etter operasjoner og sykdommer..

Det er ikke tilfeldig at veterinærer stoler på disse diettene. Hills medisinsk fôr har en harmonisk, gjentatte ganger testet og påvist sammensetning for sykdommer:

 • hud;
 • urogenital område;
 • fordøyelse;
 • hjerte og blodårer;
 • metabolisme.

Siden Hills Medicated Foods inneholder spesielle ingredienser, bør de bare legges til dietten etter å ha konsultert en veterinær. Hvis slik mat regelmessig faller ned i bollen til en frisk katt eller hund, er det mulig at en forverring av velvære og utvikling av dysfunksjon er mulig..

Hills mat for steriliserte dyr – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor