15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge Akana -mat til kjæledyrene våre

akana hundemat Canada er kjent for sin uberørte natur og sin uuttømmelige rikdom. De ble brukt av skaperne av Akana -varemerket, mat for hunder og katter som er godt kjent for alle elskere og kjennere av kjæledyr..

Teknologene til Canadian Champion Petfoods begynte med arbeidet med formuleringen av fôrserien, og tok kostholdet så nært som mulig til det naturlige. De forestilte seg hva kjæledyr kunne spise hvis de ikke bodde under tak, men med fri rekkevidde. Derfor ble frokostblandinger som var uvanlige for hunder og katter, helt fjernet fra sammensetningen, samt kjøttprodukter av lav kvalitet som ofte ble brukt av andre produsenter..

Acana mat for hunder og katter er ikke bare laget i Canada, alle ingrediensene er lokalt hentet og nøye testet for sikkerhet og kvalitet..

Sammensetningen av tørr mat Akana

sunn mat til hunder og katter Husdyr og katter er, i motsetning til ville dyr eller deres kolleger som bor i bygater, mindre mobile og bør ikke overleve under ugunstige værforhold. Derfor er kjæledyrs behov for karbohydrater mye lavere, og deres plass, som en kilde til rask, lett tilgjengelig energi, bør tas av andre nyttige komponenter..

Skaperne av Akana tørrmat har utelukket fra oppskriften hvete, hvit raffinert ris, havre og mais, som finnes i de fleste andre premium- og superpremier..

Hovedkomponenten i hundens diett, som produsentene fra Canada rimelig tror, ​​er valgt kjøtt. I linjen til Akana er det fôr basert på lam, villsvin, svinekjøtt, elg. Ernæringsfysiologene til dette merket ignorerte selvfølgelig ikke kylling, and, kalkun. Til og med vaktler kan sees i fôret. Katter, i tillegg til lam og fjærfe, tilbys utmerket fiskefat av gjedde, gjedde, sjø og elvelaks, sild, abbor, flyndre og hvitfisk.naturlig mat

Et så rikt produktsett er ikke tilfeldig:

 1. Kjøtt er en utmerket kilde til animalsk protein, aminosyrer, vitaminer og sporstoffer.
 2. Fjærkre er egnet for fôring av dyr i alle størrelser, aldre og helsemessige forhold og regnes som en diett. For eksempel inneholder Akanas mat til valper og eldre dyr kyllingkjøtt..
 3. Fisk forsyner dyrets kropp ikke bare med protein, men også med verdifulle fettsyrer, B -vitaminer.
 4. Egg som er inkludert i kostholdet til hunder og katter er også en verdifull proteinkilde, de gir kroppen en viss mengde karbohydrater, mineralsalter og vitaminer.

Det høye proteininnholdet i Akanas mat til hunder og katter forklares med at disse dyrene er rovdyr av natur..

De pleier ikke å spise planter, men grønnsaker, frukt og urter er ypperlige leverandører av fiber, planteproteiner, mineraler og vitaminer. Derfor er hvert produkt fra kanadiske produsenter gitt minst 20% til alle typer frukt, bær, urter av beste kvalitet.

Akana -mat inneholder frukt og grønnsakerFor å berike sammensetningen av tørr mat brukte ernæringseksperter gresskar og gulrøtter, en pære og den berømte Red Delicious -eplesorten, som har en gunstig effekt på fordøyelsen med redusert fysisk aktivitet. Disse og andre ingredienser fungerer som gode alternativer til billige, næringsrike, men ikke de sunneste katter og hunder, korn. Poteter brukes som kilde til karbohydrater i fôret til dette merket, som også dekker dyrenes behov for kalium, magnesium og jern..

Medisinske urter er lagt til oppskriften på Akana kornfri mat for katter og hunder. De er designet for å:

 • opprettholde tonen til kjæledyr;
 • forbedre fordøyelsen;
 • styrke immunforsvaret;
 • stimulere arbeidet til det kardiovaskulære og nervesystemet;
 • opprettholde helsen til syn, hud og pels, samt løse andre viktige oppgaver uten å ty til hjelp av medisiner og kunstige stoffer.

I tillegg til kjøtt til Akana -fôr, er alle plantekomponenter helt trygge, dyrket i økologisk rene områder, uten bruk av kjemikalier. Og urter høstes fra naturen.

økologisk matFor et virkelig komplett kosthold er dyrefôr beriket med vitaminer og mineraler av naturlig opprinnelse. Akana for hunder og katter inneholder ingen smakforsterkere, syntetiske konserveringsmidler, potensielle allergener og aromatiske tilsetningsstoffer, som er rikelig i produkter i en lavere priskategori..

Funksjoner i sortimentet, fordeler og ulemper med Akana -mat for hunder og katter

favorittmat for katterDette merket av kanadisk mat er en kornfri eller helhetlig mat. Fra en rekke lignende produkter skiller Akanu:

 • utmerket kvalitet på ingredienser av animalsk og vegetabilsk opprinnelse;
 • høyt innhold av proteiner, slik at dyrets kropp kan holdes i god form og gi kjæledyret den nødvendige styrken og energien;
 • lav i karbohydrater, provoserer fedme og diabetes hos kjæledyr;
 • inkludering i sammensetningen av friske grønnsaker, frukt, bær, medisinske planter;
 • berikelse med vitaminer og mineraler;
 • bruk av en kultur av prebiotiske bakterier, som har en positiv effekt på fordøyelse og assimilering av fôr.

Hundematen er designet for kjæledyr av store, mellomstore og små raser. Sortimentet inkluderer produkter for valper og hunder over 7 år, så vel som for aktive kjæledyr og de som på grunn av overvekt trenger et lett kosthold..

Akana kattemat -serien er imidlertid mye smalere og representeres av bare tre, som varierer i smaksmuligheter. Kattungerprodusenter har også omgått oppmerksomheten..

mat til friske dyrSortimentet av dette merket inneholder ikke våtfôr og veterinærkost, som er uunnværlige for dyr som lider av en eller annen akutt eller kronisk sykdom. Hvis det er et dyr i huset som trenger et spesielt kosthold eller et sterilisert kjæledyr, kan Acana -mat forårsake en negativ reaksjon i kroppen..

Interessant om mat til hunder og katter fra Akana – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor