15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge Brit -mat for voksne katter og kattunger

Britemat for katter Tsjekkisk mat Brit for katter er delt inn i flere kategorier, som varierer i produktkvalitet – Premium og omsorg. Forskjellen mellom de to matvarene ligger i mengden allergener og mineraler, samt balansen i kjæledyrets ernæring..

Sammensetning av fôr Brit fra selskapet VAFO PRAHA

feed Brit line square Britfôr til katter fra Care-serien kjennetegnes ved et oppdatert balansert kosthold, som tilhører super-premium-klassen. Prisen på slike feeder er betydelig høyere enn den forrige Premium -serien..sammensetning av fôr Brit Premium

Sammensetningen av Brit Premium -serien består av følgende ingredienser:

 • kylling minst 22% av den totale massen med tørt fôr;
 • fjærfe fett og mais;
 • øl fortynnet gjær;
 • en liten mengde mineraler og vitaminer som er nødvendige for å opprettholde kattens helse;
 • laksolje og tørkede epler

Care-linjen kjennetegnes ved en mer variert, høy kvalitet og balansert sammensetning:

 • bearbeidet kjøtt av kalkun og kylling minst 44% av den totale massen med tørt fôr;
 • kli av ris og mais;
 • vitamin- og mineralkompleks for å styrke immunsystemet og et sunt utseende av kattens pels;
 • kompleks av spesielle prebiotika;
 • laksolje og kyllingelever;
 • kyllingfett;
 • Yucca Shidigera ekstrakt

type mat Brit for katterBrit Care er et utmerket fôr for britiske katter, da den har den kvalitetssammensetningen som er nødvendig for rasens følsomme fordøyelse og pelspleie. Produsenten produserer pates med forskjellige smaker som er egnet for et allergivennlig diett – fravær av mange fargestoffer, smaker og konserveringsmidler. Den beste toleransen for Brit -mat for katter oppnås ved tilsetning av spesielle tilsetningsstoffer til maten, som gir:

 1. Generell styrking av immunitet.
 2. Forebygging av utvikling av sykdommer i mage -tarmkanalen.
 3. Forbedring av tilstanden til bein, tenner og hår.

Funksjoner i Brit -mat til katter

våt Brit -mat til katter

Etter introduksjonen av det tsjekkiske merket Brit i det permanente kostholdet, bemerker eierne at dyrene deres ser sunne, aktive, vakre ull ut og fraværet av sterke molter. Etter å ha byttet til et nytt fôr, er det imidlertid overdreven lukt fra brettet, som er forbundet med noen ingredienser i sammensetningen..

Brit Premium for katter har en rekke fordeler som skiller den fra andre produsenter til samme pris. Produksjonen bruker en stor mengde animalsk protein, vitaminer og mineraler.emballasje av våtfôr Brit for katter Gjennomsnittskostnaden for forskjellige fôrvarer er lavere enn for analoger med lignende sammensetning og vekt. Du kan finne mat i nesten hvilken som helst dyrebutikk eller på internett..

Brit Care tørrfôr er allergivennlig – ypperlig for gravide og ammende katter, så vel som for dyr med matallergi, gastrointestinale lidelser og problemer med hårfjerning. En spesiell linje for overvektige dyr er utviklet, som hovedsakelig inneholder proteiner, og mengden fett reduseres til en minimumsterskel på 10%. “

Produsenter har gitt ut en spesiell matserie for kattunger:

 1. Ris- og kyllingekattemat inneholder en høy prosentandel kyllingkjøtt og regnes som helt allergivennlig. Vitamin C og et kompleks av prebiotika tilsettes for å stimulere dyrets immunitet.
 2. Tørrfôr til kattunger med and og elg er skapt for de mest krevende og minste kjæledyrene. Den inneholder kattemyntekstrakt, som gir putene en duft og får kattungen til å spise. I tillegg til en høy prosentandel naturlig kjøtt, inneholder fôret taurin og et vitamin- og mineralkompleks.

Britemat for kattunger og små katter

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor