15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sammensetning av Royal Canin for katter og serien

royal canin kattemat Royal Canin for katter er et førsteklasses produkt. Produsenten tilbyr et stort utvalg av tørre granulater og hermetikk, i tillegg til en spesiell veterinærlinje. Disse matvarene er lett tilgjengelige og finnes i nesten alle dyrebutikker eller supermarkeder. De er produsert i Frankrike, det er også en filial av dette selskapet i Russland. Når det gjelder kvaliteten på fôret, er mange eiere tilbøyelige til franskprodusert fôr, men selv den russiske versjonen viser et godt resultat..

Sammensetning av Royal Canin -produkter for katter

Royal Canin -mat i sortiment All Royal Canin kattemat kan grovt deles inn i flere kategorier. Den første gruppen er den vanlige dietten for voksne katter og katter over 1 år, og eldre dyr mates også med den. Det er fordelinger i henhold til raseegenskaper. Den andre kategorien er mat til kattunger under ett år, og den siste gruppen er spesialiserte legemidler..

royal canin food for kattungerSammensetningen avhenger i stor grad av dyrets behov basert på alder, helse, fysisk tilstand og rase:

 1. Royal Canin -fôret til kattunger under 1 år inneholder dehydrert fjærkrekjøtt som hovedkilden til proteiner. Her legges også maisstivelse (karbohydrater), animalsk fett, vitaminer og mineraler i store mengder.
 2. For voksne katter er sammensetningen litt annerledes. Her, i tillegg til de allerede kjente ingrediensene, tilsettes ris, hydrolysater fra animalsk brusk og krepsdyrskall. Sammensetningen vil variere avhengig av fôrtype og dyrets individuelle behov..
 3. Veterinærlinjen er en spesiell mat som ikke er egnet for en frisk katt. De kan bare forskrives av en veterinær basert på undersøkelsen av dyret og resultatene av laboratorietester. Disse fôrene anses å være av høy kvalitet og hjelper mot nyresvikt, sykdommer i mage -tarmkanalen, tannstein, matallergi og andre patologier..gatekattemat

Royal Canin tørrfôr til katter er et komplett kosthold som ikke kan suppleres med naturlig mat. Når du bytter til tørre granulater, produserer kroppen mer magesaft og galle, noe som kan være usikkert når du spiser naturlige produkter.

Tips om valg av fôr

mat til katter med syke tarmHele serien med kattemat fra Royal Canin er et stort utvalg, og det er sikkert et passende alternativ. Om valg av mat, bør du rådføre deg med veterinæren din eller i det minste med en konsulent i dyrebutikken. På produsentens nettsted kan du også gå gjennom et testspørreskjema, der du må skrive inn grunnleggende data om kjæledyret og få anbefalinger om valg av mat:

 • for kattunger under 1 år – dette er alternativet Royal Canin Kitten;
 • det er en vanlig serie for innenlands korthårede katter som ikke opplever helseproblemer og ikke er kresne på mat – Innendørs;
 • Innendørs langt hår – et alternativ for langhårede raser, som forhindrer akkumulering av hår i magen og utseende av steiner;
 • Hår & Skin – en serie for pleie av hud og hår på et dyr med et høyt innhold av vitaminer og mineraler;
 • serier for kastrerte katter og kastrerte katter;
 • spesiell mat som løser opp og fjerner ull fra fordøyelseskanalen;
 • linje for sensitive dyr med allergi;
 • for eldre kjæledyr over 7 år (delt inn i varianter for aktive og huskatter);
 • mat Urinari Royal Canin for katter med urolithiasis eller for å forebygge denne sykdommen;
 • serie for behandling og forebygging av tarm- og leversykdommer.

I tillegg kan du her velge et alternativ for de kjæledyrene som er spesielt kresne med smak og lukt av mat. Det er også en inndeling etter rase. For siameser, persere, Maine Coons, Sphynx, britisk korthår og andre raser er det matkategorier. I tillegg produserer Royal Canin tørrfôr og hermetikkfôr for altfor krevende katter, for hvem det er vanskelig å finne et balansert kosthold. Disse hermetikkene inneholder spesielle trygge smaker..mat til katter med diabetes

Du kan finne ut om maten er egnet for et bestemt dyr ved utseendet. Hvis katten får nok næringsstoffer, er den i moderat tilstand, den er aktiv, pelsen er blank og slimhinnene er rosa i fargen..

mat til kastrerte katterRoyal Canin for katter er en enorm mengde produkter for enhver smak. Eiere og veterinærer legger merke til den høye kvaliteten på disse matene og anbefaler også en spesiell behandlingsserie. Fra denne produsenten kan du velge en diett som fullt ut vil gi dyret proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mikroelementer. Det er separate typer mat for kattunger og voksne katter, så vel som for representanter for forskjellige raser. Riktig ernæring er også grunnlaget for behandling av sykdommer i tarm, lever og nyrer, og Royal Canin veterinærserien har vist seg godt i behandlingen og forebyggingen av slike problemer..

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor