15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge en huske for en sommerbolig: tips og designeksempler

avslapningshjørne med husker I dag er country country ikke lenger en luksus og ikke en enkel underholdning. Dette er et fullverdig forbedringsobjekt som gjør country hvile behagelig og koselig. Du kan installere dem både på verandaen og på gaten, og hvis det er et tillegg i nærheten i form av en krone på et tre eller en liten dam, vil det være dobbelt hyggelig å bo i et slikt miljø.

Hva er parameterne for å velge en swing

rustikk swing Det er mange modeller, men de har en rekke funksjoner, ifølge hvilke noen alternativer vil passe deg mer enn andre:

  • dimensjoner av strukturen og maksimal belastning (i tillegg til dimensjoner påvirker rammens materiale og produksjonsteknologi den tillatte vekten);
  • muligheten til å installere på gaten eller i huset;
  • festemetode (til gulvet, til taket, til en bjelke eller på en tregren);
  • støtte og setemateriale (stål, lær, tre, plast);
  • Farge;
  • komfort (armlener, myk rygg, sete og annet tilbehør);
  • design av miljøet (det avhenger av hvilken stil selve svingen vil være).

Avhengig av valgt ytelsesstil og materialer, vil kostnaden for svingen variere. I tillegg krever tremodeller ekstra omsorg, i motsetning til plastalternativer..

Typer hagesvingninger

Vi vil introdusere deg for flere eksempler på design som oftest er kjøpt eller laget uavhengig..

Stasjonær hengesving

hengende huskeKjent fra barndommen og de enkleste hengemodellene er allestedsnærværende i forstadsområder. De er festet til en tregren eller hengslet horisontal bjelke. I utgangspunktet er det et sete som henger fra kjeder eller tau. Det er enkel installasjon og lave kostnader som gjør den suspenderte svingen så populær..

hengende sving på kjederHvis strukturen ligger utenfor, og det ikke er noen baldakin over den, er det best å bruke kjeder. Selv om tauene er lettere, blir de gjennomvåt av fuktighet og floss over tid, til tross for den spesielle impregneringen.

hengende sengKjedene er koblet til taket og setet ved hjelp av spesielle kroker. Sørg for å sjekke alle bunn- og toppknuter minst en gang i sesongen. Bevegelige deler må også smøres innimellom for å redusere slitasje og unngå gnissing..

avslapningshjørne med en sving på terrassenHvis du går langs veien for å redusere kostnadene, er plastsetet det mest budsjettmessige alternativet. I tillegg er dette materialet ikke redd for fuktighet. Den er imidlertid ganske sprø og liker ikke lave temperaturer..

hengende tau swing med puterDen hengende tau swing er ideell for installasjon på en veranda eller terrasse. I dette tilfellet er det bedre å velge et tre- eller flettet sete med ryggstøtte og puter. Her kan du sitte komfortabelt med en bok eller chatte med venner.

Mobil sving

mobil sving i hagenDenne typen inkluderer alle strukturer, hvis installasjon ikke krever bjelker og ekstra støtter. Den største fordelen med en slik sving er mobilitet. Om sommeren kan du sette dem i midten av hagen, og om vinteren kan du sette dem på verandaen..

sving med markise i hagenFlere modifikasjoner kan legges til for større komfort. For eksempel har noen modeller en baldakin eller en liten baldakin for å beskytte mot sommervarmen. Denne tilsynelatende useriøse detaljen hjelper mye på varme dager..

bærbar tresvingSwing i tre ser stilig og dyr ut. Videre er de ganske tunge og krever spesiell forsiktighet. Treprodusenten bruker spesielle blandinger for bearbeiding av tre for å beskytte det mot barkbiller og forfall. Du må fornye dette beskyttelseslaget hvert par år. Om vinteren anbefales det å rengjøre tresvinget innendørs. Da beholder de sitt opprinnelige utseende lenger..

Vurder setetrekk som erstatter spenning. De er enkle og praktiske å vaske, og bytt dem om nødvendig..

Hvor er det beste stedet å installere en huske

liten sving under treetDen frittstående svingen kan plasseres hvor som helst og deretter flyttes avhengig av behov og værforhold. Med stasjonær er situasjonen mer komplisert..

svinge på verandaenFørst av alt, bestem hvem som vil bruke swing oftest. Hvis du installerer dem for barn, er det bedre å velge en myk overflate, for eksempel sand eller gress. Dette vil redusere risikoen for skader og riper fra fall..

hjemmelaget huske på verandaenHvis det imidlertid hovedsakelig vil bli brukt av voksne, vil dette arrangementet ikke fungere. Over tid vil strukturen falle, hellingsvinkelen endres, eller setet vil berøre bakken. I dette tilfellet bør svingen plasseres på et hardt underlag, for eksempel på tregulvet på en veranda, lysthus eller på et steinbelagt område..

Når du velger et sted for din stasjonære swing, bør du vurdere de rådende klimatiske forholdene i ditt område. Hvis det ofte regner med vindkast, er installasjon i gården ikke en bedre vei ut fra det praktiske synspunktet..

Uansett hvilken swing du legger på, vil de legge til kos og la deg sitte i ro mens du leser en bok eller ser på en film. I tillegg tiltrekker dette elementet av forbedringen oppmerksomhet og understreker designstilen til nettstedet. Og hvis det er for dyrt å kjøpe en ferdig struktur for deg, så er det fullt mulig å lage det selv.

DIY hagesving – video

Previous Post
Å bygge et hus for enkeltbier
Next Post
Vi velger blomstrende trær for å skape et unikt landskapsdesign