15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling

helbredende eplecidereddik Eplecidereddik er et gjæringsprodukt av modne epler, hvorfra væsken mottar et sett med organiske syrer, vitaminer og mikroelementer. Det er de som bestemmer den utbredte bruken av eplecidereddik i kosmetiske, medisinske og husholdningsformål..

Bakteriene som er involvert i gjæring frigjør syre og karbondioksid. Hvis prosessen avbrytes, oppnås en alkoholfattig drink. Men når cideren endelig får gjære, blir alt sukkeret i eplene til et kompleks av organiske syrer som bestemmer smaken og lukten av produktet. Vitaminer, enzymer, pektiner og mineralsalter går fra frukt til væske.

Maksimumet av nyttige stoffer er bevart i uraffinert, grumsete eddik, som bevarer noen av fiberfruktene, som er godt synlig når et lite, ganske akseptabelt sediment dannes.

Et slikt rikt sett med bioaktive forbindelser forutbestemmer produktets gunstige egenskaper og den mangefasetterte anvendelsen av eplecidereddik på ulike livssfærer. Det brukes til å behandle mange sykdommer, i kosmetologi, under tilberedning av kulinariske retter, i hverdagen..

Les artikkelen: eplecidereddik – fordeler og skader!

eplecidereddik i matlaging Det mest kjente området er matlaging. Med en pikant smak og aroma, et naturlig antiseptisk og konserveringsmiddel, er eplecidereddik et utmerket tillegg til salater, marinader til kjøtt-, grønnsaks- og fiskeretter, en uerstattelig komponent i hjemmekonservering og sauser, for eksempel majones og sennepsmat.

Bruken av dette verdifulle produktet er imidlertid ikke begrenset til matlaging. Av størst interesse er fordelene med eplecidereddik når de behandles hjemme..

Høytemperaturapplikasjoner av eplecidereddik

senk temperaturen med eplecidereddikForløpet av mange smittsomme og inflammatoriske sykdommer er ledsaget av feber. Når kroppstemperaturen overstiger visse indikatorer, må den senkes, ellers mister kroppen sin evne til å motstå en svekkende sykdom.

For hjemmebehandling brukes eplecidereddik som grunnlag for å helbrede nedbrudd og komprimerer, forsiktig og uten bruk av kjemikalier som senker temperaturen.

En skje eddik krever 100-120 ml rent varmt vann. Gni kroppen med den resulterende løsningen eller påfør en myk klut fuktet i fortynnet eplecidereddik på pasientens panne.

Gurgling med eplecidereddik for smerter og ondt i halsen

Forkjølelse, sesonginfeksjoner, som tonsillitt, ledsages av uutholdelig ondt i halsen, ondt i halsen, problemer med å svelge.

Bruk en fortynnet væske til å gurgle med eplecidereddik. For at eddiken ikke skal brenne den følsomme slimhinnen, ta 1 spiseskje eddik i et glass med godt varmt vann. Et nyttig tillegg ville være en teskje natron, som myker opp det betente integratet, eller samme mengde havsalt, noe som forbedrer tørking og antibakteriell effekt av skylling..

Eplecidereddik for hodepine

eplecidereddik mot hodepineHodepine forstyrrer alle planer, ødelegger stemningen og reduserer effektiviteten betydelig. Gni eller lotioner basert på eddik fortynnet i vann vil bidra til å forbedre tilstanden..

Ved hodepine anbefaler tradisjonell medisin å drikke et glass vann med en skje honning og et par spiseskjeer eplecidereddik. En klype kanelpulver tilsatt drikken vil muntre deg opp, lindre psykisk stress og frysninger.

Eplecidereddik for ansikt

gni ansiktet med eplecidereddikKosmetologer har lenge verdsatt fordelene med eplecidereddik for ansiktet. Væske mettet med aktive forbindelser:

 • påvirker hudens pH -nivå;
 • har en desinfiserende effekt og beroliger eksisterende foci av betennelse;
 • lyser og jevner ut hudtonen;
 • tørker og matter overdreven fet hud.

Den enkleste måten å bruke er å fortynne en spiseskje eddik i 200 ml vann og bruke den resulterende sammensetningen som en tonic for fet hud som er utsatt for betennelse, samt for aldersflekker..

Ved de første rynkene i ansiktet er eplecidereddik inkludert i hjemmelagde masker basert på olivenolje, eggeplomme og andre komponenter som gir næring til huden, gjenoppretter strukturen og forsyner vevet med fuktighet som er nødvendig for elastisitet..

Ikke bruk ufortynnet eplecidereddik for kviser eller andre problemer. Syrevirkning på betent, tørr eller skadet hud kan føre til komplikasjoner, spredning av erosjon, flassing og kløe..

eplecidereddik for vorterMen for behandling av vorter hjemme, blir eplecidereddik tatt ufortynnet, men den påføres punktvis, bare på hudskader. Produktet blir liggende under bandasjen over natten, hvoretter det vaskes av og huden behandles med en passende krem ​​eller melk..

Eplecidereddik for kroppshud

eplecidereddik hjelper håret dittNaturlig eplecidereddik fordeler ikke bare ansiktet, men også andre deler av kroppen, så vel som håret. Organiske syrer, som har en antibakteriell, antiinflammatorisk, forfriskende effekt, er uunnværlige for insektbitt. Ved å bruke eplecidereddik som en lotion kan du:

 • lindre kløe;
 • redusere hevelse og rødhet;
 • nøytralisere effekten av giftige stoffer injisert av insekter i huden.

De aktive stoffene i eddik har lenge vært brukt i hårpleie, nemlig i skylletråder, i masker og tonika. Eddik er mest nyttig for fet hår, utsatt for tap av volum og utseende av flass..

Naturlige flytende komponenter:

 • helt glatte slemme tråder;
 • eliminere årsaken til utseendet og flass selv;
 • gi krøllene en livlig utstråling;
 • forenkler greing;
 • frisker opp håret.

I lang tid har folkemedisiner med eplecidereddik for tåneglssopp vært kjent. Ikke bare deodoriserer og frisker den sure væsken opp huden, den:

 • hemmer aktiviteten til patogener;
 • løsner keratiniserte områder og fremmer aktiv hudfornyelse;
 • forhindrer utseende av sprekker og utvikling av sekundær infeksjon.

brus og eplecidereddikFor å eliminere svette i føttene, for å bekjempe soppsykdom, brukes lokale fotbad basert på 200 ml eplecidereddik og fem liter varmt vann. Føttene senkes i løsningen i 20 minutter før du legger deg. For å beseire soppen, hjelper lotioner laget av like deler av bittet og natron. Velling påføres på de berørte områdene i en halv time, vaskes deretter av og føttene dynkes med et mykt håndkle.

Eplecidereddik mot gikt

behandling av gikt med eplecidereddikGikt, som forårsaker ledddeformitet, kroniske smerter og andre tegn på ubehag, er en vanskelig sykdom å behandle. Oftest trenger pasientene effektiv smertelindring, normalisering av stoffskiftet, fysioterapi og til og med kirurgi..

Apple bite mot gikt brukes eksternt som en komponent i medisinsk salve, komprimerer og forfriskende, smertelindrende bad.

For å lage salven, ta en rå eggeplomme og en teskje terpentin for en spiseskje eddik. Etter grundig blanding påføres sammensetningen på de berørte leddene, og ledsager prosedyren med en lett massasje. Komprimerer og varme bad med naturlig eddik fortynnet med rent vann er ikke mindre nyttig..

Slik bruker du eplecidereddik – video

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta