15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Unike egenskaper ved jojobaolje og bruk for ansiktshud

unike egenskaper til jojobaolje Vegetabilske oljer er mye brukt i kosmetikk, folkemusikk og tradisjonell medisin. Takket være den rike biokjemiske sammensetningen og den utmerkede omsorgseffekten, er jojobaolje for ansiktet en verdifull kilde til skjønnhet, ungdom og helse..

Simmondsia kinesisk, fra fruktene som dette produktet er hentet fra, er hjemmehørende i den nye verden. I dag, på grunn av den store etterspørselen etter olje, vokser planten aktivt ikke bare i USA og Mexico, men i det meste av Sør -Amerika, Australia, Nord -Afrika og andre regioner i verden..

påføring av jojobaolje i ansiktet Hvorfor er jojobaolje så nyttig for ansiktet? I moderne medisin og kosmetologi er produktet først og fremst verdsatt:

 • for den rikeste sammensetningen, inkludert organiske syrer og vitaminer, mineralelementer og proteiner;
 • på grunn av lett absorpsjon i huden, hvor oljen ikke etterlater en klebrig følelse, en film som er vanskelig å vaske av eller andre spor;
 • for en sammensetning nær menneskelig hudutskillelse;
 • for motstand mot oksidasjon og mulighet for langtidslagring.

Anvendelsesområdet for jojobaolje for ansiktet bestemmes av dets biokjemiske sammensetning, det vil si av stoffene som produktet mottar fra modne nøttekjerner.

Sammensetning av jojobaolje for ansikt

kaldpresset jojobaoljeProduktet oppnådd som følge av kaldpressing er påfallende forskjellig fra den vanlige typen vegetabilske oljer. Det ser mer ut som en klebrig, gylden fargetone, smeltet voks. Uraffinert væske beholder en lett aroma som forsvinner etter rengjøring.

Hoveddelen av jojobaolje er enumettede fettsyrer. Deres gunstige effekt støttes av vitaminer, proteiner, i strukturen som ligner hudkollagen, mikro- og makroelementer. Sammensetningen inneholder komponenter som har en gunstig effekt på hudens tilstand. Blant dem:

 • gadolsyre, erucinsyre og oljesyre;
 • vitamin E og forbindelser gruppert som B -vitaminer;
 • sink og kobber, silisium og krom.

Ansiktsbehandling med kosmetisk jojobaolje er egnet for alle hudtyper. Produktet forårsaker ikke negative reaksjoner fra sensitive integriteter, fremkaller ikke en forverring av allergi eller andre manifestasjoner av ubehag.

Tilsetning av olje til kremer, serum, emulsjoner, andre pleie- og rensemidler gjør at du kan myke opp huden, øke elastisiteten, lindre irritasjon, purulent betennelse som er typisk for akne og glatte ut rynker:

 1. Vitamin E og A aktiverer regenerative prosesser i vev, reduserer intensiteten av betennelse, fremskynder helbredelsen av sår og slitasje.
 2. Aminosyrer er kilden til ernæring og grunnlaget for naturlig foryngelse.
 3. Proteiner er organiske byggesteiner. Deres tilstedeværelse og ceramider i oljen bidrar også til å opprettholde elastisitet og jevn vevstetthet..
 4. En bukett med fettsyrer og lipider gir perfekt næring og leder fuktighet dypt inn i vev.
 5. Mineralforbindelser er også inkludert i listen over næringsstoffer, de støtter vevsstruktur.

jojobaolje for ansiktspleie

På grunn av sin foryngende effekt og evnen til å jevne ut rynker, blir jojobaolje for ansiktet mye brukt i pleien av moden, aldring, sensitiv hud..

I tillegg har det naturlige produktet milde beskyttende egenskaper som forhindrer ubehag og skader fra ultrafiolett stråling, ekstreme temperaturer, vind, feil eller utilstrekkelig pleie..

Jojobaoljeegenskaper

ansiktskrem med jojobaoljeHuden i ansiktet, mer enn på andre deler av kroppen, er utsatt for alle slags farer. Vegetabilske oljer har lenge vært brukt for å beskytte delikat hud, gjenopprette og forynge den. Jojobaolje er perfekt for disse formålene..

Blant egenskapene til et unikt produkt:

 • kraftig antiinflammatorisk effekt;
 • evnen til å motstå sopp- og bakterieinfeksjoner;
 • en katalysator for naturlig regenerering av huden;
 • beskyttelse mot ytre påvirkning og aldring.

I tillegg mykgjør og fukter ansiktsjojoba huden. Den absorberes i vev og leder fuktighet med seg selv, og “låser” den deretter inne, noe som gir huden et sunt elastisk utseende og opprettholder en klar kontur i ansiktet.

Bruk av jojobaolje i ansiktet til medisinske formål

jojobaolje mot psoriasis og eksemSom en del av ansiktspleie brukes jojobaolje og dets egenskaper ved vanlig hudpleie og behandling. Et verdifullt urteprodukt er nyttig for slike ubehagelige sykdommer som psoriasis og eksem..

Takket være den mykgjørende, antiinflammatoriske og sårhelende virkningen i oljen, lindres den berørte huden. Hun lider ikke lenger av kløe, puffiness og rødhet forsvinner, integrasjoner glattes og gjenopprettes aktivt. De resulterende arrene reduseres, lindringen glattes.

Når tegn på sykdom vises i ansiktet, hjelper jojobaolje med å forhindre farlige komplikasjoner som sopp- og bakterieinfeksjoner. Denne effekten er skapt av en usynlig tynneste film som dekker skadet hud og forhindrer skadelige mikroorganismer i å sette seg på overflaten..

jojobaolje for å gjenopprette epidermis i hudenOljen er rik på stoffer som ikke bare lindrer betennelse, men også fremmer utvinning. Derfor er en ansiktskrem med jojobaolje en utmerket SOS -terapi:

 • med solbrenthet;
 • med hudskader etter et lengre opphold i kulden;
 • med rødhet og irritasjon på grunn av feil valgt dekorativ kosmetikk.

Ikke bare vil vitaminer og fettsyrer hjelpe til raskt å skille seg ut med de ufullkommenhetene som har dukket opp, oljen øker forsiktig immuniteten til integratet og styrker deres indre forsvar.

Jojobaolje er praktisk talt ikke-allergifremkallende og kan brukes på alle hudtyper uten aldersbegrensninger.

Bruk av kosmetisk jojobaolje for ansiktet

jojobaolje for hud i forskjellige aldreNaturlig olje fra frøene til den søramerikanske busken har universelle anvendelser. Et stort utvalg av pleiende komponenter hjelper til med å takle problemene med både ung og moden hud.

For ansiktspleie brukes ren jojobaolje som en komponent i kremer, masker, emulsjoner for fet, problemhud utsatt for akne.

Oljen, ikke blandet med andre stoffer, vil tjene som et aktivt rengjøringsmiddel, som underveis:

 • beroliger;
 • tørker ut foci av betennelse;
 • beskytter integratet mot smittespredning;
 • jevner ut kviser som vises på stedet.

På grunn av det faktum at oljen opprettholder vann-lipidbalansen, blir ansiktet behagelig matt, og dets oljeaktige glans forsvinner.

Simmondsia olje fungerer som en naturlig antioksidant og har betydelige fordeler for moden, aldrende hud. Samtidig virker det forsiktig, uten å forårsake sidreaksjoner og uten å irritere de mest følsomme integrene. Derfor anbefaler kosmetologer bruk av jojobaolje for rynker i ansikt, nakke, décolleté.

spot bruk av jojobaoljeMed alderen reduseres mengden sekresjon som produseres av huden og fungerer som dens naturlige beskyttelse gradvis. Ansiktet lider ofte av tørrhet, noe som fører til visning, tap av tone og utseende av rynker. Aldersrelaterte endringer og relaterte problemer, hvis de ikke er merket av, snøball..

Jojobaolje hemmer ikke bare aldringsprosesser, det stimulerer veksten av nye celler, opprettholder vann-lipidbalansen.

Ved å kombinere oljen med andre medisinske ingredienser kan du få unike hjemmemedisiner for din daglige pleie. En ansiktsmaske med jojobaolje for tørr hud kan inneholde:

 • eggeplomme, som har en næringsrik og mykgjørende effekt;
 • Bee Honey;
 • aloejuice og andre planteekstrakter.

Når du tar vare på fet hud hjemme, vil universal aloe vera gelé eller hakket agurk, fettfattige meieriprodukter og myse, eggehvite, som strammer perfekt og matte, hjelpe. For å bleke aldersflekker på aldrende hud og opprettholde lipidbalansen på fet hud, bruk sitronsaft, fersk jordbær eller eplemos.

Jojobaolje: ta vare på lepper, øyehud og øyevipper

jojobaolje for å styrke øyevipperHuden rundt øynene og på leppene er for delikat til å bli neglisjert. Med alderen gjennomgår strukturen i vev endringer, svekkes, mister fuktighet raskere og blir mindre godt tilført oksygen og næringsstoffer.

På grunn av dette vises rynker som umiddelbart viser alder. Jojobaolje for ansiktet, inkludert i daglig rengjøringsmiddel og pleiende produkter, vil bidra til å rette opp situasjonen..

Smør:

 • gjenoppretter hudavlastning ved å fylle og glatte ut rynker på en naturlig måte;
 • fukter og gir næring, gir leppene elastisitet og innbydende volum;
 • nærer hårsekkene og stimulerer øyenvippevekst.

Hvis en dråpe av produktet er nok til å ta vare på øyevippene, pent fordelt over hårene og huden rundt, er det bedre å ta vare på leppene med balsam, kokosolje og andre komponenter..

Naturlig jojobaolje – video

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta