15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer

stor eik Over hele verden regnes eikebark som et utmerket middel mot mange vanlige sykdommer. Av denne grunn er det inkludert i mange registre over medisinske produkter i de ledende landene i verden. Legemidler som er basert på dette naturlige råmaterialet, anbefales av leger å ta både internt og eksternt. Avkok, salver og tinkturer brukes som:

 • kremer;
 • sprøyteblandinger;
 • kompressorer;
 • munnvann.

bark og frukt av eik Resultatene av slik terapi vil bli synlige på bare en uke eller 10 dager. Voksne og barn vil kunne sette pris på de medisinske egenskapene til eikebark, men det er viktig å ikke glemme kontraindikasjonene som hver medisin har.. eikeblader og barkMen det første trinnet er å finne ut hva denne naturgaven består av..

Leger bør konsulteres før behandling starter. Faktisk bidrar stoffene i treets øvre skall til akkumulering av metaller, salter, alkaloider og proteiner i kroppen.

Kjemisk oppbygning

Du kan forstå hvor nyttig et bestemt naturlig element er hvis du studerer sammensetningen. Det er imidlertid ikke nok bare å lese vanskelige vilkår. Det er viktig å forstå hvordan en bestemt kjemikalie påvirker kroppen / cellen. Her er ingrediensene i eikebark:

 1. Pektin stoffer. De fremmer nedbrytning av mat som er vanskelig å behandle i mage -tarmkanalen..for arbeidet i fordøyelseskanalen
 2. Fenoliske forbindelser (tanniner). Kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og bakterier, det vil si immunitet, avhenger av dem. Tanniner som reagerer med proteiner, bygger en kraftig barriere som fungerer som beskyttelse. Dessuten omslutter tanniner – astringerende forbindelser slimhinnen i indre organer, og hjelper dermed kroppen til å takle lidelser.sykdom og infeksjon motstand
 3. Polysakkarider. Disse elementene regenererer celler, så betennelse og irritasjon vil bli en fortid. I tillegg er de viktige for helbredelse av skadet vev (skader og forbrenninger i ulik grad).
 4. Flavonhydroksyderivater. De har en positiv effekt på nervesystemet, beroliger det og lindrer irritabilitet. Dette inkluderer antioksidanten dihydroquarcetin, som er nødvendig for å styrke veggene i vener, arterier og kapillærer..

Kanskje er bare noen av komponentene i dette treet beskrevet her. Det er også verdt å nevne fete oljer, stivelse, monoproteiner og forskjellige tanniner. Alle disse sammensatte eikebarkene vil ha en positiv effekt hvis du følger de detaljerte instruksjonene for bruk av hver tinktur / avkok..

De er forbudt for forstoppelse og individuell følsomhet av kroppen for individuelle komponenter av tre. Maksimal periode for bruk av blandingene er to uker..

individuell intoleranse for komponenter

Blanke

hakket eikebarkSelvfølgelig er det lettere å kjøpe et ferdig stoff eller knuste råvarer på et apotek. Imidlertid er det best og mest pålitelig å lage emnene selv. Dette krever:

 1. Gå til eikeskogen tidlig på våren.
 2. Finn et tre med unge grener som har nådd 5-6 cm i diameter. De bør ikke ha et korklag – en grov og sprukket overflate.lag i snittet av treet
 3. Skjær av grenen og fjern barken på eiken.
 4. Skjær den i biter med en gang.ung eikebark fjernet
 5. Tørk godt. For å gjøre dette, bruk en ovn eller spesielle tørketromler..
 6. Pakket i en glassbeholder, hermetisk lukket. Det er lurt å lage burlap -poser.burlap -poser
 7. Lagre 3 til 5 år.

Med jevne mellomrom må innholdet i glasset sorteres ut og kastes som har blitt mugne eller råte. Av og til bør du åpne beholderen for ventilasjon.. krukker for oppbevaring av eikebarkNå kan du fortsette tilberedningen av medisinske blandinger.

Ikke alle treslag er egnet for høsting. Du kan få råvarer bare fra Lilleasia, vanlig eller stein eik.

For hår

eikebark for sunt hårAlle kvinner vil ha frodige og vakre krøller. Imidlertid gjør flass, så vel som håravfall, dette ønsket til en illusjon. Men det er ingen håpløse situasjoner, eikebark kommer til unnsetning, noe som er veldig nyttig for hår. Det er en velkjent og bevist oppskrift:

 • hakk plantain, mynte, bark og løvetannblad (likt delt) til det dannes en velling;mynte, løvetann og plantain
 • tilsett 2-3 ts. burre / linolje og litt honning;
 • varm innholdet litt;Burr olje
 • den resulterende massen gnides jevnt inn i hårrøttene;påføring av masken på hår og hodebunn
 • pakk hodet godt inn med mat / plastfolie, og ta på deg en tettsittende lue (du kan også bruke et håndkle);pakk hodet med film
 • etter 30-40 minutter, vask strengene grundig slik at det ikke er noen fraksjoner igjen.vask av masken

Etter 3-4 prosedyrer vil jenta merke resultatet. Noen anbefaler å gjøre slike masker hver dag (totalt bør det være 10 slike økter). Det er veldig viktig å lytte til følelsene dine. Hvis det etter en slik økt er kløe eller svie, betyr det at en allergisk reaksjon har startet..allergisk reaksjon på eikebark

Du kan fullføre vannprosedyrene ved å skylle håret med et avkok fra barken. Du kan forberede den på denne måten:

 • 2 ss. l. knuste råvarer;
 • hell 200 ml kokende vann;
 • la det småkoke i brann i opptil 30 minutter;tilberedning av avkok av eikebark
 • etter at du har slått av, la det sette seg i et kvarter;
 • sil buljongen;
 • tilsett samme mengde kokt vann til volumet.

Denne naturlige skyllingen fjerner fett, etterlater håret silkemykt og gjenoppbygger hår i full lengde. Imidlertid fører for konsentrerte infusjoner til flass..

Alle prosedyrer utføres i vannbad. Da vil alle de medisinske egenskapene til planten bli bevart..

Helsen til tannkjøttet og halsen

tannkjøttsykdomFlere sykdommer er konsentrert i munnhulen enn i alle andre organer. Det er her bakteriekolonier akkumuleres, formerer seg og trives. Periodontal sykdom, tonsillitt, sår, stomatitt, så vel som andre smittsomme sykdommer fører til tap av friske tenner og dannelse av kreftsvulster. stomatittFor å holde tannkjøttet i god stand, er det hensiktsmessig å skylle munnen med eikebark. For å forberede en slik tonic trenger du:

 • 250 ml kokende vann;
 • 75-80 g av hovedingrediensen (2-3 ss. L.);
 • la det småkoke på svak varme i omtrent en halv time;eikebark for infusjon
 • filtrer ut 30 minutter etter infusjon.

Oppbevar tilberedt skyllemiddel i kjøleskapet i ikke mer enn 48 timer. Skyllingsprosedyren utføres hver 1,5 time, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

K 2 ss. l. eik, kan du også legge til pilbark (i samme mengde). I dette tilfellet bør pulverblandingen bare fylles med kamfervin, alkohol eller eddik (180 g).

Bli kvitt diaré

avkok av eikebark for fordøyelsesbesværIngenting får en person til å gå på toalettet så ofte som en tarmlidelse. Noen ganger hjelper dessverre ikke et vanlig kull. Dessuten, med moderne matvarer, har dette problemet blitt mer vanlig og har kommet inn i systemet for noen. Følgende infusjon vil bidra til å overleve denne trøbbel:

 • en ss. l. male råvarer til pulver;
 • hell kokende vann over (200-250 ml);
 • insistere på 60 minutter;
 • sil gjennom en tett klut;
 • et glass medisin bør drikkes hele dagen. For mottak trenger du bare å spise 2 ts..

filtrer avkoket av eikebarkEikebark mot diaré kan tas i form av alkoholiske tinkturer. De tar enten vodka eller alkohol (400 ml) som basis. For et slikt volum trengs bare en teskje pulver. Infusjonsperioden er 7 eller 10 dager. Om ønskelig kan du sile blandingen. Dosen for en voksen er 40 dråper per dag. Halvparten av stoffet spises om morgenen, og det andre før sengetid. Drikk med et glass vann.

De første tegnene på overdosering er kvalme, kroppstemperaturen er under 36 ° C, duften forsvinner og oppkast begynner også. Gravide kvinner må vente litt med dette produktet eller konsultere lege først.

Ingen hemorroider!

medisinsk drikkeDet er mange motstridende meninger her. På den ene siden er det et bindemiddel, og på den andre side hemostatiske midler. Derfor bør du ikke la deg rive med eikebark når du behandler hemorroider. Videre bør du i begynnelsen av slik terapi finne ut hva en erfaren lege, en profesjonell innen sitt felt, mener. I folkemedisin har bruk av følgende infusjon blitt praktisert i mange århundrer:

 • kok 2 glass vann og avkjøl;
 • hell eikebarkpulver med væske (1 ts);
 • legg i nattbordet og la det brygge i 8-9 timer;
 • sil gjennom flere lag gasbind;
 • trenger å drikke ½ glass etter måltider 3 ganger om dagen.

Væsken må varmes opp og ristes før bruk..

linfrøDu kan legge linfrø og kamille til den knuste eikebarken (i et forhold på 3: 5: 4). Hell alt dette med kokende vann (500 ml) og la stå i 10-12 timer. Forbruk som angitt ovenfor. Ikke glem brett, kompresser og lotioner.. kamilleblomsterBuljongen tilberedes fra 2 ss. l. råvarer, samt et glass varmt vann. La det småkoke i et vannbad i en halv time og la det trekke i 120 minutter. Deretter filtrerer de.bad med eikebark

Normalt sexliv

infusjon av eikebark mot prostatittSpesielt barken av eik vil være nyttig for menn. Styrke og prostata er den evige smerten til en sterk halvdel av befolkningen. Ta et avkok som gjenoppretter seksuell styrke, du må internt to ganger om dagen i et glass. Tilbered det slik: 20 g pulver per liter vann, og la det småkoke på svak varme i 40 minutter. Du kan også helle kokende vann (1 glass) en halv spiseskje råvarer. La avkjøle, sil og lag et bad.

Ved å jobbe med naturen og leger kan du oppnå fantastiske resultater. Imidlertid er omhyggelighet i takt med disiplin den sanne oppskriften på suksess..

Video om de gunstige egenskapene til eikebark

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org